albert dros fényképe az örvénylő, jeges izlandi tengerről

Érzelemgazdag világot teremtünk

A jövő generációja számára

A Sony fő küldetése, hogy megérintsük az emberek szívét, és jobb világot teremtsünk – ezért büszkén támogatjuk a művészeket, akik fényképeikkel olyan történeteket osztanak meg, amelyek erősítik a természettel ápolt kapcsolatunkat, és a bolygónk védelmére ösztönöznek.

 

kis sárga tengeralattjáró a víz alatt

Alexis Rosenfeld

Ami a felszín alatt rejlik

Alexis Rosenfeld víz alatti fotográfus és ökológus bemutatja Lilyt, a búvárcsapata legújabb tagját.

jegesmedve a rózsaszín égbolt előterében

Melissa Schäfer

MOTHER magazin

A természet világára összpontosító fotós, Melissa Schäfer a Sony segítségével 15 női fényképész elképesztő munkáját hozza össze új magazinja, a „Mother” első számában.

töredezett jég a jeges-tengeren

Sony Nordic

Wildlife Explorers

Hét Sony-fényképész állt össze a Sony Nordickal, hogy létrehozzák a Sony Wildlife Explorers Group nevű csoportot. Munkájuk célja a Föld bolygót érintő környezeti problémák megmutatása.

 

 

sony fenntarthatósági nyilatkozat

 

 

„Egy másik világ a felszín alatt: a saját univerzumom, ahol minden tündérmesét idéz, és még a lélegzetet is elállítja.” – Alexis Rosenfeld
„A legtöbb természetfotóssal egyetemben mi is igyekszünk érzékeltetni, hogy ez a bolygó mindannyiunk otthona. Ha a lakásunkban a padlóra löttyintjük a kávét, rögtön feltöröljük. Ha kigyullad a házunk, igyekszünk eloltani. A Föld is az otthonunk, de sajnos szennyezett, és lángokban áll.” – Fredrik Granath

 

 

újrahasznosított műanyagszemcsék fehér háttéren
Élen járunk a műanyag-újrahasznosítás fejlesztésében
A Sony azért fejlesztette ki a SORPLAS™ anyagot, hogy csökkentsük a nem megújuló energiaforrások használatát: az ilyen módon újrahasznosított műanyag fenntarthatóság és teljesítmény tekintetében is kiváló, ezért optimális alapanyagot biztosít új termékeink számára.
A Sony saját fejlesztésű kevert anyaga
A Sony saját fejlesztésű kevert anyaga
Segítünk megőrizni bolygónk szépségét.

A Sony vállalatcsoport számos környezetvédelmi kezdeményezésben vesz részt – e törekvéseink keretében például papíralapú csomagolást használunk.
A szemem világa
A szemem világa
A Sony filozófiájának hangsúlyos eleme a japán „kando” (érzelmi megindítottság) kifejezés, és szeretnénk, ha mindenkinek része lehetne ebben az érzésben. Videónkból megtudhatod, miként teszi lehetővé az Alpha és a QD Laser technológiáinak ötvözete a látássérültek számára, hogy a kamerán keresztül tisztán lássanak.

 

 

Regisztrálj az α Universe hírlevelére

Gratulálunk! Sikerült feliratkoznod az α Universe hírlevélre.

Kérjük, adj meg érvényes e-mail-címet.

Elnézést! Valami elromlott.

Gratulálunk! Sikerült feliratkoznod.