albert dros fényképe az örvénylő, jeges izlandi tengerről

Érzelemgazdag világot teremtünk

A jövő generációja számára

A Sony fő küldetése, hogy megérintsük az emberek szívét, és jobb világot teremtsünk – ezért büszkén támogatjuk a művészeket, akik fényképeikkel olyan történeteket osztanak meg, amelyek erősítik a természettel ápolt kapcsolatunkat, és a bolygónk védelmére ösztönöznek.

 

Történetek a fenntarthatóságról

A fenntarthatóságról szóló összes videó megtekintése

 

 

sony fenntarthatósági nyilatkozat

 

 

„Egy másik világ a felszín alatt: a saját univerzumom, ahol minden tündérmesét idéz, és még a lélegzetet is elállítja.” – Alexis Rosenfeld
„A legtöbb természetfotóssal egyetemben mi is igyekszünk érzékeltetni, hogy ez a bolygó mindannyiunk otthona. Ha a lakásunkban a padlóra löttyintjük a kávét, rögtön feltöröljük. Ha kigyullad a házunk, igyekszünk eloltani. A Föld is az otthonunk, de sajnos szennyezett, és lángokban áll.” – Fredrik Granath

 

 

road to zero logó
A Sony Road to Zero kezdeményezése
A Road to Zero a Sony környezetvédelmi terve, melynek keretében arra törekszik, hogy ökológiai lábnyomunkat 2040-re termékeink életciklusán és üzleti tevékenységeinken keresztül nullára csökkentse. A Road to Zero konkrét célkitűzéseket tartalmaz, amelyek négy környezetvédelmi szempont, valamint a termékéletciklus hat fázisa köré szerveződnek.
újrahasznosított műanyagszemcsék fehér háttéren
Élen járunk a műanyag-újrahasznosítás fejlesztésében
A Sony azért fejlesztette ki a SORPLAS™ anyagot, hogy csökkentsük a nem megújuló energiaforrások használatát: az ilyen módon újrahasznosított műanyag fenntarthatóság és teljesítmény tekintetében is kiváló, ezért optimális alapanyagot biztosít új termékeink számára.
A Sony saját fejlesztésű kevert anyaga
A Sony saját fejlesztésű kevert anyaga
Segítünk megőrizni bolygónk szépségét.

A Sony vállalatcsoport számos környezetvédelmi kezdeményezésben vesz részt – e törekvéseink keretében például papíralapú csomagolást használunk.
A szemem világa
A szemem világa
A Sony filozófiájának hangsúlyos eleme a japán „kando” (érzelmi megindítottság) kifejezés, és szeretnénk, ha mindenkinek része lehetne ebben az érzésben. Videónkból megtudhatod, miként teszi lehetővé az Alpha és a QD Laser technológiáinak ötvözete a látássérültek számára, hogy a kamerán keresztül tisztán lássanak.

 

 

Regisztrálj az α Universe hírlevelére

Gratulálunk! Sikerült feliratkoznod az α Universe hírlevélre.

Kérjük, adj meg érvényes e-mail-címet.

Elnézést! Valami elromlott.

Gratulálunk! Sikerült feliratkoznod.