A legutóbbi pályázatok

 

 

 

Közeli kép egy G Master objektívről
Nyerd meg különleges, Sony G Master objektívvel készült fotógyűjteményünket!

Megjelent a G Master objektívvel készült fotókat tartalmazó legújabb gyűjteményünk, és ebből az alkalomból 3 példányt most meg is lehet nyerni. Annak érdekében, hogy esélyed legyen a nyerésre, elég megosztanod a legjobb fotóidat az @alphauniversebysony.eu Instagram-fiókban, mi pedig hetente kiválasztunk egy győztes képet. A versenyre az Instagramon 2021. november 26. és 2021. december 17. között közzétett, bármilyen fényképezőgéppel vagy okostelefonnal készített felvétellel lehet nevezni, nincs megkötés az eszköz márkájára vonatkozóan sem.

A benevezett képeket a kreativitásuk, eredetiségük és vizuális/érzelmi hatásuk alapján bírálják el, a győztes fotók pedig az Alpha Universe oldalán és a közösségi médiában lesznek kihirdetve.

SWPA 2022 logó
Sony World Photography Awards 2022

Sony és a World Photography Organisation örömmel indítja útjára a 15. Sony World Photography Awards fotópályázatot. Hiszünk abban, hogy a fotós közegnek a lehető leginkább demokratikusnak kell lennie, ezért a fotósok a világ bármely pontjáról ingyen jelentkezhetnek.

2007 óta számos izgalmas és tehetséges fotós kapta meg a díjat, és az esemény rendkívül sokféle műfajt, stílust és nézőpontot mutatott be. A négy pályázat mindenféle fotósnak megfelel, így mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő pályázatot.

A pályázaton akár 25 000 dollárt (USD) és sokféle Sony felszerelést lehet nyerni!

Korábbi győztesek

Kövess bennünket az Instagramon Kövesd az Alpha Universe-t az Instagramon

Kövesd az α Universe-t az Instagramon naprakész tippekért, történetekért és versennyel kapcsolatos tudnivalókért