A legutóbbi pályázatok

Albert Dros

α Universe tájképfotóverseny

A Sony Europe B.V. és az α Universe örömmel jelenti be, hogy elindítja tájképfotóversenyét az Instagramon, amelyen a Sony α sorozat felhasználói vehetnek majd részt a következő országokban: Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia, Svájc, Lengyelország, Norvégia, Ausztria, Svédország, Belgium, Dánia, Finnország, Görögország, Románia, Észtország, Litvánia, Lettország, Magyarország, Bulgária, Írország, Cseh Köztársaság, Szlovákia és Törökország.

A győztes fotót egy fényképészeti szakértőkből álló zsűri választja majd ki, és a győztes egy Sony G Master objektívvel lesz gazdagabb!

A versenyen való részvételhez oszd meg fotóidat az Instagramon. A versenyre a 2019. november 1. és 2019. december 15. között megosztott fotókkal lehet nevezni.

VERSENYEK

 2020-as Sony World Photography Awards

A Sony World Photography Awards a világ egyik leghíresebb és leginkább sokszínű fotópályázata.

A pályázatra ingyenesen nevezet bármilyen szintű fotós, a 12-19 évesektől, a lelkes amatőrökön át egészen a profikig. Mindenki megtalálja a saját pályázatát és kategóriáját; a kategóriák között egyebek mellett megtalálható az építészet, dokumentumfotó, tájkép, portré, sport, utcai fotók, vadvilág, utazás és kultúra.