Fejhallgatók

Zajcsökkentő fejhallgató

Kiváló zajcsökkentő fejhallgatóinkkal a zavartalan zenehallgatásra koncentrálhat. A továbbiakban többet is megtudhat, és felfedezheti az életstílusához legjobban illő modellt.

Csak a zene van

Kiváló minőségű hang anélkül, hogy bármi megzavarná. Legjobb zajcsökkentő fejhallgatóinkkal a zene – és semmi más – kerül a középpontba. A zajcsökkentő fülpárnáktól a fejpánt stílusú modellekig számos stílust talál igényei szerint.

Férfi zajcsökkentő fejhallgatóval útközben
Nő zajcsökkentő fejhallgatóval
Minden eddiginél jobb hangzás

Minden dal élmény lehet zajcsökkentő fejhallgatóinkkal. A külső zaj akár 99,7%-os csökkentésével minden eddiginél jobban figyelhet a zenére – csillogó részletek, dinamikusabb hangzás és erős énekhang. Hívást vár? Kapcsolja ki a zajcsökkentő funkciót.

Csakis a legjobb

Javítsa fel a zenét a legújabb Sony audiotechnológiájú, zajcsökkentő fejhallgatóval. Széles frekvenciatartományú fejhallgatók és a nagy teljesítményű neodímium membránok.

Férfi a Sony legjobb zajcsökkentő fejhallgatójával
Kényelemre tervezve

Hallgasson zenét teljes kényelemben zajcsökkentő fejhallgatóinkkal. Keskeny, stílusos fejpántok több színben, puha fülpárnával. Összehajtva egyszerűen tárolható. Zajcsökkentő fejhallgatók három méretű puha, szilikon fülpárnával.

Fülbe helyezhető zajcsökkentő fejhallgatók a Sonytól
A Sony zajcsökkentő fejhallgatói
Hosszan tartó teljesítmény

Vegyen fel egy zajcsökkentő fejhallgatót, és bulizzon órákig. Egyes modellek akkumulátora egy töltéssel akár 80 órán át is működik, vagyis biztos lehet benne, hogy fejhallgatóink igazán sokáig bírják.