WH-XB900N

EXTRA BASS™ a tiszta hangzásért

A kivételes basszussal és a fejlett zajszűréssel a WH-XB900N fejhallgató szigorúan a zenét helyezi a középpontba. Kezdődhet az egyszemélyes buli.

FEJPÁNT

WH-XB900N vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

WH-XB900N
Kép a(z) WH-XB900N vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

blueblack

97 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az XB900N akcióban...

Fedezd fel ezt a vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgatót, amely számos okosfunkciót kínál: magától értetődő érintésvezérlést, a beszélgetéseket megkönnyítő „Gyors fülelés üzemmódot” és hosszú akkumulátoros üzemidőt – mindez elegáns formába öntve az egész napos zenehallgatáshoz, mély, ütős hangzás mellett.

EXTRA BASS™ logó
EXTRA BASS™ a valóban mély, ütős hangzásért

A Sony EXTRA BASS™ termékcsaládjának tagjaként a WH-XB900N zajszűrő fejhallgató kivételes basszust nyújt az alsó frekvenciák feljavításával. A fejhallgató házán található külön basszusnyílás, illetve a hangszóróegységek és a dobhártya közötti fokozott levegőszigetelés precíz, ütős ritmust kínál, mely minden zeneszámot feldob. A fejhallgató emellett megőrzi az énekhang tisztaságát is, így csodásan gazdag, kerek zenei élményt nyújt.

Zajszűrő technológia

Zárja ki a világot, és merüljön el saját egyszemélyes bulijában a digitális zajszűréssel és az EXTRA BASS hangminőséggel.

Digitális zajszűrés logója
Grafikonok, melyek azt mutatják, hogyan működik a digitális zajszűrés a WH-XB900N fejhallgatón.
Hogyan működik?

A fejhallgató belsejében található kis mikrofon a környezeti hangot gyűjti (például a forgalmi zajokat), a zajszűrő áramkör pedig elemzi a jel hullámformáját (A). A fejhallgató ezután fordított hullámformát hoz létre, mely pontos ellentéte a környezeti hangnak (B). Az eredeti és fordított hang (C) egymásra helyezése kioltja őket – így Ön csak a zenét fogja hallani.

Vezeték nélküli szabadság – NFC és Bluetooth® technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® vezeték nélküli technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Bluetooth® logó
Vezeték nélküli adattovábbítás Bluetooth®-kapcsolaton keresztül

Kedvenc zeneszámait is streamelheti, ha okostelefont vagy tabletet párosít a fejhallgatóval a Bluetooth® vezeték nélküli technológiával.

Az egyérintéses NFC™ emblémája
NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz

Érintse a kiválasztott NFC™-kompatibilis eszközöket a ház N-jeléhez a gyors és zökkenőmentes Bluetooth®-csatlakozáshoz.

30 órás akkumulátorkapacitás emblémája.
Hosszú akkumulátoros üzemidő egész napos használathoz

Nagyjából 4 óra töltés az egész napra elegendő energiát biztosít, mivel kb. 30 óra üzemidőt nyújt. Egy 10 perces gyorstöltés pedig akár 60 perc zenehallgatást tesz lehetővé.

Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

Bármilyen is a stílusa, a WH-XB900N zajszűrő fejhallgató egyszerű, letisztult, kifinomult formaterve és a burkolat egyszínű díszítése tökéletes találkozás. A puha fülpárnák hosszú ideig kényelmes viseletet garantálnak, így egymás után hallgathatja kedvenc albumait.

Életstíluskép a WH-XB900N fejhallgató összecsukható kialakításáról.
Összecsukható kialakítás a mindennapi kényelemért

Befejezte a zenehallgatást? Összecsukható kialakításának köszönhetően a WH-XB900N zajszűrő fejhallgató elég kompakt ahhoz, hogy könnyen és gyorsan betegye a táskába.

Termékfotó a WH-XB900N fejhallgatóról
Beépített mikrofon a beszélgetések megkönnyítéséhez

Beszélgetni könnyű fejhallgatót viselve is – beépített mikrofon teszi lehetővé a kihangosításos hívásfogadást megfelelő okostelefonokkal. Elég kétszer a fejhallgató burkolatának jobb oldalára koppintani a hívás fogadásához, a hangerő állításához pedig felfelé vagy lefelé pöccinteni.

Vezérlés érintéssel

Válthat a zeneszámok között, állíthatja a hangerőt és hívásokat is intézhet a fejhallgató érintőpaneljén koppintva vagy pöccintve. A „Gyors fülelés” funkció megnyitásához elég megérinteni a jobb oldali készülékházat, és a zene hangereje azonnal csökken, így hallhatóvá válnak a környezet hangjai – például egy kérdés a kávézóban vagy a hangos közlemények a vasútállomáson.

Sony | Headphones Connect logó
Sony | Headphones Connect alkalmazás

Töltse le a Sony | Headphones Connect alkalmazást a hangzás testreszabásához. A funkciók között megtalálható egy hangszínszabályozó és az Adaptív hangszabályozás, mely automatikusan korrigálja a környezeti hang beállításait a helyzetnek megfelelően.

A Google Segéd és Amazon Alexa emblémája.
Légy okosabb hangutasításos segéddel – Google Segéd, Amazon Alexa és Siri

Tervezd meg napodat; csatlakozz okostelefonod hangutasításos segédjéhez a fejhallgató beépített mikrofonján keresztül. Szórakozz, beszélgess barátaiddal, tájékozódj, hallgass zenét, fogadj értesítéseket, állíts be emlékeztetőket stb.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Személyre szabott moziélmény

BRAVIA XR™-rel és WLA-NS7 vezeték nélküli adóval

A BRAVIA XR tévéken ezzel a fejhallgatóval és a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval izgalmas Dolby Atmos®-élményben lehet részed, a 360 Spatial Sound hangzás pedig alkalmazkodik a füledhez.  

Egy nappaliban, a kanapén ülő férfi használja a fejhallgatót vezeték nélküli adóval
360 Spatial Sound Personalizer

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangzást nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, így a fejhallgató személyre szabott hangteret hoz létre, amikor BRAVIA XR™ tévékkel van párosítva.

WLA-NS7 vezeték nélküli adó és a falra szerelt BRAVIA televízióhoz csatlakoztatott fejhallgató a szekrényen
Dolby Atmos-élmény

Ha a fejhallgató Sony WLA-NS7 vezeték nélküli adóval van BRAVIA XR™ tévéhez csatlakoztatva, a fantomhangszórókat a legideálisabban rendezi el körülötted, így valódi Dolby Atmos-élményben lehet részed. Légy a jelenet részese, és merülj el az akcióban.

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

Adja át magát az egyszemélyes bulija hangulatának az EXTRA BASS™ hangzással. Egész napra elegendő töltésével, Bluetooth® vezeték nélküli technológiájával, hosszú távon is kényelmes kialakításával és mindennapi praktikusságával a WH-XB900N zajszűrő fejhallgató igazán Önnek tetsző zenei hangzást kínál.
  • EXTRA BASS™ hangzás és digitális zajszűrés

  • Egész napos zenehallgatás az akár 30 órás akkumulátorkapacitással

  • Egyérintéses zenehallgatás NFC és Bluetooth® vezeték nélküli technológiával

  • Elegáns, összehajtható kialakítás

  • Híváskihangosítás a kényelem jegyében

HANGSZÓRÓEGYSÉG
40 mm
S-Master HX
Nem
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Igen
NFC
Igen
VEZETÉK HOSSZA
kb. 1,2 m (47 1/4") (tartozék fejhallgatókábel)
DSEE
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye