Ugrás a tartalomra
FEJHALLGATÓ

CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató

WH-CH700N

Kép a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről

bluegrayblack

Képek a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről
Képek a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről
Képek a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről
Képek a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről
Képek a(z) CH700N – vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató termékről

Jellemzők

Digitális zajszűrés 

Zárja ki a nemkívánatos zajokat a vezeték nélküli zajszűrési technológiával.

One Push AINC a zajmentes zenehallgatáshoz

A zajszűrés gombjának nyomva tartásával aktiválhatja az Artificial Intelligence Noise Cancellation (AINC – Mesterséges intelligenciát alkalmazó zajszűrés) funkciót, és a zajszűrést az aktuális környezethez igazíthatja. A funkció elemzi a háttérzajt, majd optimalizálja a teljesítményt a repülőgépen vagy más zajos környezetben is. 

Vezeték nélküli adattovábbítás Bluetooth®-kapcsolaton keresztül

Vezeték nélkül továbbíthatja kedvenc zeneszámait Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Párosítsa okostelefonját, illetve táblagépét a fejhallgatóval. Lehetősége van elindítani a lejátszást, átugrani zeneszámokat és szabályozni a hangerőt közvetlenül a fejhallgatóról anélkül, hogy a zsebéből vagy táskájából kivenné, vagy megérintené a lejátszóeszközt.

NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz

Az NFC™ (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors és zökkenőmentes csatlakoztatáshoz egyszerűen érintse a kiválasztott NFC™-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N” jelhez, és máris indíthatja a tartalom átvitelét Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Nincs NFC™? Nem gond. Bluetooth®-kapcsolatot kézzel is létesíthet a készülék beállítási menüje segítségével.

Hosszabb zenehallgatás akár 35 órás akkumulátoros üzemidővel és gyorstöltési funkcióval 

Zenelejátszás egész nap. Beépített lítiumion-akkumulátor biztosít akár 35 órás használatot (a zenei beállításoktól függően), amely USB-porton keresztül újratölthető. A gyorsöltés funkció 60 percnyi lejátszási időt kínál 10 perces töltést követően.

A 40 mm-es membránokkal mindent hallhat   

A dinamikus hangzású, kompakt és könnyű kialakítású egységek 40 mm-es dóm membránja még finomabb részleteket képes megszólaltatni a kedvenc zeneszámaiban is.

A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. Az eredeti zene a tömörítés során elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek finom részleteket és gazdag hangzást adnak kedvenc zeneszámainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) hatékonyan visszaállítja ezeket az elemeket, így kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

Sony I Headphones Connect Android rendszerhez

Fejhallgatóját saját ízlése szerint finomhangolhatja tökéletesre az ingyenesen elérhető Sony| Headphone Connect androidos alkalmazással. Egyszerűen módosíthatja a hangszinteket és a digitális hangtérmódokat előbeállítások és testre szabható EQ-beállítások segítségével az okostelefonjáról. A Virtualphones Technology (VPT) képes szimulálni a kültéri színpadok, klubok, termek, illetve stadionok hangzásképét.

Letöltés (Google Play™)

Sony I Headphones Connect iOS rendszerhez

Fejhallgatóját saját ízlése szerint finomhangolhatja tökéletesre az ingyenesen elérhető Sony| Headphone Connect iOS-alkalmazással. Egyszerűen módosíthatja a hangszinteket és a digitális hangtérmódokat előbeállítások és testre szabható EQ-beállítások segítségével az okostelefonjáról. A Virtualphones Technology (VPT) képes szimulálni a kültéri színpadok, klubok, termek, illetve stadionok hangzásképét.

App Store letöltés

Beépített mikrofon hangutasításokhoz és kihangosított hívásokhoz

A WH-CH700N fejhallgató és Google Segéd optimális együttműködését egy későbbi frissítés biztosítja majd. Kérdezheti, utasíthatja – ez a saját személyes Google-je, bármikor rendelkezésére áll. Beszélgethet ismerőseivel anélkül, hogy kivenné telefonját a zsebéből vagy a táskájából. A beépített minőségi mikrofonnak köszönhetően élhet a kihangosításos hívás előnyeivel.

Vezeték a folyamatos zenehallgatás érdekében 

A mellékelt vezeték használata esetén akár 50 órányi zenehallgatás következhet vezetékes zajszűréssel.

Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy éppen a bőröndjébe.

Műszaki adatok
Vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató a hosszan tartó zenehallgatáshoz. Az NC gombot nyomva tartva aktiválhatja az AINC funkciót, és a környezetnek megfelelően módosíthatja a zajszűrést; vezetékes zenehallgatás esetén 50 órányi zajszűrést biztosít.
  • A zajszűrés alkalmazkodik a környezethez a One Push AINC segítségével

  • Wireless BLUETOOTH® adattovábbítás NFC™ egyérintéses technológiával

  • Hosszú zenehallgatás akár 35 órás akkumulátoros üzemidővel és gyorstöltési funkcióval

  • Részletgazdag hangzás 40 mm-es meghajtóegységgel

  • Beépített mikrofon kihangosított hívásokhoz és hangutasításos segédfunkciókhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről