h.ear on 2 Wireless NC

Az Ön színei, hangja és világa

Vigyen harmóniát az életébe a h.ear on 2 Wireless NC egyedi színeivel. A digitális zajszűrésnek köszönhetően kiválaszthatja, hogy mit szeretne hallani.

FEJPÁNT

WH-H900N h.ear on 2 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató

WH-H900N
Kép a(z) WH-H900N h.ear on 2 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

redgoldgreenblueblack

105 283 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
h.ear termékcsalád
Hear Your Colours

A h.ear színei harmóniát visznek az életedbe. Ötféle árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen illik a stílusodhoz és a Téged körülvevő világhoz.

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád az életstílusodhoz tökéletesen illeszkedő színekben kapható. A kínálat nagyon sok színhez és árnyalathoz passzol. Próbáld ki kedvenc öltözékeddel, és harmóniában leszel vele.

Vedd szemügyre közelebbről

Nézd meg a h.ear fülhallgatót minden szögből, és fedezd fel a tulajdonságait.

Comfortable and portable

Lightweight and ergonomic, the headphones fold up when they’re not in use. And when you’ve got them on, the soft ear pads stay comfortable all day – a perfect fit for your life.

Compact and comfortable design
Your music at its best
Valóban autentikus hangzás

Élvezd a CD-lemezeknél is tisztább, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkatrészben megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig, mintha az előadó előtted játszana.

LDAC
Jobb Bluetooth®-hang

Az LDAC™ több adatot visz át, mint a hagyományos, vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatok, így kivételes, a nagy felbontású hangzáshoz közeli hangminőséget biztosít.

DSEE HX
Visszaadja a zene részleteit

A felső tartományba tartozó, a tömörítési eljárás során elveszett hangok visszaállításával a DSEE HX a digitális zenefájlokból gazdag, természetes hangzást teremt. 

Döntse el, mit szeretne hallani

A zajszűrésnek, a Környezeti hang, valamint a Gyors fülelés üzemmódnak köszönhetően teljes mértékben Ön szabályozhatja a zenei élményt. 

A zajszűrés kizárja a külvilágot

Egyedül szeretne maradni a zenével? Kapcsolja be a zajszűrést, és a fejhallgató elnémítja a környezet környezeti hangokat.

A Környezeti hang üzemmód nem szakítja ki a környezetéből

Néha nem szeretne mindent kizárni. A Környezeti hang üzemmód a zenehallgatás közben beengedi az olyan fontos hangokat, mint például a forgalom.

Gyors fülelés üzemmódban cseveghet

Egy gyors beszélgetést szeretne lebonyolítani? Tartsa a kezét az érintésérzékelő fölé, és a zene elhalkul, a környezet hangja pedig hangosabb lesz.

Könnyű beállítás és vezérlés

Az érintővezérlőknek és a Sony | Headphones Connect alkalmazásának köszönhetően a fejhallgatója könnyedén szinkronban marad Önnel.

Sony | Headphones Connect alkalmazás
Finomhangolja a beállításokat telefonjáról

A Sony | Headphones Connect alkalmazásban egyebek mellett megadhatod a hangszínszabályozó beállításait, és kiválaszthatod a surround hangzást.

Érintővezérlők
Számok átugrása érintéssel

Fogadhatja a hívásokat, kezelheti a zenét, és aktiválhatja a Google Assistant vagy Siri szolgáltatást – mindezt egyszerű érintésalapú vezérléssel.

Legyél felkészültebb a hangutasításos segéddel

Szervezd a napod úgy, hogy utasításokat adsz a segédedenek. Szórakozz, lépj kapcsolatba barátaiddal, informálódj, hallgass zenét , állíts be emlékeztetőt.

WH-H900N Google Segéd
Egész napos akkumulátor
Egész napos akkumulátor

Egész nap élvezheti a vezeték nélküli lejátszást a töltések közötti akár 28 órás üzemidőnek köszönhetően. Az akkumulátor pedig gyorsan tölt – dugja be 10 percre, és ez 65 percnyi zenehallgatásra elég energiát biztosít.

Műszaki adatok és funkciók

Hallgasson még több zenét még kényelmesebben, még színesebben, még egyszerűbben. A h.ear on 2 Wireless NC stúdióminőségű, nagy felbontású hangot biztosít, valamint még jobb BLUETOOTH® streamelést LDAC™-vel. A digitális zajszűrés kizárja a külső világot, vagy csak azokat a hangokat engedi be, amelyeket hallani szeretne.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hanggal

  • A DSEE HX™ képes feljavítani a tömörített zenefájlok hangminőségét akár a nagy felbontású hangzás közelébe

  • A digitális zajszűrés és a környezeti hang üzemmóddal Ön szabályozhatja, hogy mit hall

  • Könnyen kezelhető, érintőszenzoros vezérlőpult

  • Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

HANGSZÓRÓEGYSÉG
40 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
S-Master HX
Nem
DSEE HX
Igen
BEMENET(EK)
Micro USB, sztereó mini jack
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
FREKVENCIAÁTVITEL (AKTÍV MŰKÖDÉS)
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Igen
NFC
Igen
VEZETÉK HOSSZA
Kb. 1,2 m

A doboz tartalma

Hordtáska, Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m), USB-kábel: Mikro-USB (kb. 50 cm)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye