h.ear on 2 Wireless NC

Az Ön színei, hangja és világa

Vigyen harmóniát az életébe a h.ear on 2 Wireless NC egyedi színeivel. A digitális zajszűrésnek köszönhetően kiválaszthatja, hogy mit szeretne hallani.

FEJHALLGATÓ

WH-H900N h.ear on 2 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató

WH-H900N

Kép a(z) WH-H900N h.ear on 2 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

redgoldgreenblueblack

105 283 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
h.ear termékcsalád

Hear Your Colours

A h.ear színei harmóniát visznek az életébe. Ötféle árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen illik az Ön stílusához és az Önt körülvevő világhoz.

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád az életstílusához tökéletesen illeszkedő színekben kapható. A kínálat nagyon sok színhez és árnyalathoz passzol. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Vegye szemügyre közelebbről

Nézze meg a h.ear fejhallgatót minden szögből, és fedezze fel a tulajdonságait.

Kényelmes és hordozható

A könnyű és ergonómikus fejhallgatót össze lehet hajtogatni, amikor nincs használatban. Használat közben pedig a puha fülpárnák egész napos kényelmet biztosítanak – a fejhallgató tökéletesen illik az életéhez.

Kompakt, kényelmes kivitel

Zene a legjobb minőségben

Valóban autentikus hangzás

Élvezze a CD-lemezeknél is tisztább, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkatrészben megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana. 

LDAC

Jobb Bluetooth®-hang

Az LDAC™ több adatot visz át, mint a hagyományos, vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatok, így kivételes, a nagy felbontású hangzáshoz közeli hangminőséget biztosít.

DSEE HX

Visszaadja a zene részleteit

A felső tartományba tartozó, a tömörítési eljárás során elveszett hangok visszaállításával a DSEE HX a digitális zenefájlokból gazdag, természetes hangzást teremt. 

Döntse el, mit szeretne hallani

A zajszűrésnek, a Környezeti hang, valamint a Gyors fülelés üzemmódnak köszönhetően teljes mértékben Ön szabályozhatja a zenei élményt. 

A zajszűrés kizárja a külvilágot

Egyedül szeretne maradni a zenével? Kapcsolja be a zajszűrést, és a fejhallgató elnémítja a környezet környezeti hangokat.

A Környezeti hang üzemmód nem szakítja ki a környezetéből

Néha nem szeretne mindent kizárni. A Környezeti hang üzemmód a zenehallgatás közben beengedi az olyan fontos hangokat, mint például a forgalom.

Gyors fülelés üzemmódban cseveghet

Egy gyors beszélgetést szeretne lebonyolítani? Tartsa a kezét az érintésérzékelő fölé, és a zene elhalkul, a környezet hangja pedig hangosabb lesz.

Könnyű beállítás és vezérlés

Az érintővezérlőknek és a Sony | Headphones Connect alkalmazásának köszönhetően a fejhallgatója könnyedén szinkronban marad Önnel.

Sony | Headphones Connect alkalmazás

Finomhangolja a beállításokat telefonjáról

A Sony | Headphones Connect alkalmazásban egyebek mellett megadhatja a hangszínszabályozó beállításait és kiválaszthatja surround hangzást.

Érintővezérlők

Számok átugrása érintéssel

Fogadhatja a hívásokat, kezelheti a zenét, és aktiválhatja a Google Assistant vagy Siri szolgáltatást – mindezt egyszerű érintésalapú vezérléssel.

Legyen felkészültebb a hangutasításos segéddel

Szervezze a napját úgy, hogy utasításokat ad segédjének. Szórakozzon, tartsa a kapcsolatot a barátaival, gyűjtsön információkat, hallgasson zenét, nézze meg az értesítéseket, állítson be emlékeztetőket stb..

WH-H900N Google Segéd
Egész napos akkumulátor

Egész napos akkumulátor

Egész nap élvezheti a vezeték nélküli lejátszást a töltések közötti akár 28 órás üzemidőnek köszönhetően. Az akkumulátor pedig gyorsan tölt – dugja be 10 percre, és ez 65 percnyi zenehallgatásra elég energiát biztosít.

Műszaki adatok és funkciók
Hallgasson még több zenét még kényelmesebben, még színesebben, még egyszerűbben. A h.ear on 2 Wireless NC stúdióminőségű, nagy felbontású hangot biztosít, valamint még jobb BLUETOOTH® streamelést LDAC™-vel. A digitális zajszűrés kizárja a külső világot, vagy csak azokat a hangokat engedi be, amelyeket hallani szeretne.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hanggal

  • A DSEE HX™ képes feljavítani a tömörített zenefájlok hangminőségét akár a nagy felbontású hangzás közelébe

  • A digitális zajszűrés és a környezeti hang üzemmóddal Ön szabályozhatja, hogy mit hall

  • Könnyen kezelhető, érintőszenzoros vezérlőpult

  • Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

Hangszóróegység
40 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
S-Master HX
Nem
DSEE HX
Igen
Bemenet(ek)
Micro USB, sztereó mini jack
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Frekvenciaátvitel (aktív működés) 
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Passzív működés
Igen
NFC
Igen
Kábel hossza
Kb. 1,2 m

A doboz tartalma

Hordtáska, Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m), USB-kábel: Mikro-USB (kb. 50 cm)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye