FEJPÁNT

WH-XB910N vezeték nélküli fejhallgató

WH-XB910N
Kép a(z) WH-XB910N vezeték nélküli fejhallgató termékről

blueblack

97 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
WH-XB910N féloldalról
WH-XB910N elölnézetben
WH-XB910N oldalnézetben
WH-XB910N hátulnézetben
WH-XB910N oldalról, behajtott hangsugárzóegységekkel
WH-XB910N nyitott fedelű tokban
WH-XB910N féloldalról
WH-XB910N elölnézetben
WH-XB910N oldalnézetben
WH-XB910N hátulnézetben
WH-XB910N oldalról, behajtott hangsugárzóegységekkel
WH-XB910N nyitott fedelű tokban
Merülj el a lüktető basszusban

Kerülj közelebb a kedvenc zenéidhez. A kivételes basszussal és a továbbfejlesztett zajszűréssel a WH-XB910N fejhallgató a kedvenc fesztiváljaid és klubjaid hangulatát adja vissza.

Nézz körül a WH-XB910N fejhallgatók között
EXTRA BASS logó
EXTRA BASS™ a valóban mély, ütős hangzásért

A WH-XB910N zajszűrő fejhallgató az alacsony frekvenciákat feljavítva nyújt kivétel basszust. Külön basszuscső található a fejhallgató burkolatában, továbbá fokozott levegőszigetelés a hangszóróegység és a dobhártya között a precíz és ütős ritmus megteremtéséhez, amely minden zeneszámot feldob. A vezeték nélküli fejhallgató emellett megőrzi az énekhang tisztaságát is, így csodásan gazdag hangzást nyújt. 

Páratlan zenei élmény zajszűréssel

A kettős zajérzékelő technológiával a WH-XB910N a következő szintre emeli a digitális zajszűrést. Most már tényleg kizárhatod a környező világot, és nyugodtan élvezheted a zene társaságát. 

Fekete WH-XB910N fejhallgató egy asztalon, egy kávé és egy okostelefon mellett
Kristálytiszta hívások

A precíz hangfelvevő technológiának köszönhetően, mely két beépített mikrofont ötvöz fejlett jelfeldolgozással, a WH-XB910N ultratiszta hívásminőséget biztosít.

Dobd fel a kedvenc zenédet

Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

A DSEE logója

Ábra: hogyan lehet személyre szabott hangzást beállítani a Sony Headphones Connect app hangszínszabályozó funkciójával
Személyre szabott hangzás

A hangzást egyéni igényeidhez igazíthatod. Többféle előre megadott beállítás közül választhatsz az éppen hallgatott zene stílusának megfelelően. Vagy saját beállítást is létrehozhatsz a Sony│Headphones Connect alkalmazás Egyéni hangszín funkciójával.

Még természetesebb környezeti hangok

A két előre- és visszacsatoló mikrofonnal a WH-XB910N többet rögzít a téged körülvevő hangokból. Így természetes zenei élményben lesz részed, és közben nem szakadsz el a környezetedtől. A Sony | Headphones Connect alkalmazással akár a zajokat is kiszűrheted, de a fontos hangokat hallani fogod.

Közelkép a WH-XB910N fejhallgató házáról, a gombokkal
Közelkép a WH-XB910N fejhallgató fejpántjáról és jobb oldali házáról
A hang alkalmazkodik hozzád, bármit is teszel

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.

Rácsos utcatérképen, melyen az otthon iskola és a munkahely van feltüntetve
Megtanulja a kedvenc helyszíneidet

Idővel az adaptív hangszabályozás felismeri a gyakran látogatott helyszíneidet – például a munkahelyedet, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a környezetnek megfelelően módosítja.

30 órás kapacitás ikonja + 10 perc/4,5 óra gyorstöltés ikonja
Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

Az akár 30 órás akkumulátorkapacitásával a többnapos utazásokat és a hosszú fesztiválhétvégéket is bírja. Ha pedig sürgősen töltésre van szükséged, akkor 10 perc töltés akár 4,5 óra további lejátszást tesz lehetővé az opcionális hálózati adapterrel.

Vezérlés érintéssel

Számot válthatsz, beállíthatod a hangerőt és akár hívást is indíthatsz, ha rákoppintasz vagy elhúzod az ujjad a fejhallgató oldalán található érintőpanelen. Hirtelen hallanod kell a közeli beszédet vagy hangokat? Csak tedd a kezed a készülékházra: a hangerő azonnal lehalkul, a környezeti hangok pedig bejutnak.

Ujjheggyel vezérelhető kezelőszervek a WH-XB910N fejhallgató jobb oldali felén
OK Google és Alexa built-in logók
Google Assistant- és Alexa-kompatibilis

Szórakozás, kapcsolattartás a barátokkal, keresés, zenehallgatás és értesítések, emlékeztetők és még sok minden más. Alexát az „Alexa” szó kimondásával is elindíthatod.

Fast Pair ikon
Könnyen megkeresheted a Fast Pairrel

A Fast Pair funkcióval egyszerű párosítani a fejhallgatót Android™ készülékekkel. Koppints a felugró értesítésre, és a WH-XB910N engedélyezi a gyors Bluetooth® párosítást az Android™ készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a fejhallgatódat, ha megcsörgeted, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyét. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.

Gyors párosítás ikonja
Csatlakoztatás PC-hez Gyors párosítással

A Gyors párosítással egyszerű párosítani a WH-XB910N fejhallgatót Windows 10-es PC-hez Bluetooth®-on. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10-eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod. 

WH-XB910N fejhallgatót viselő férfi ül egy asztalnál, és dolgozik egy laptopon
Könnyedén válthatsz a készülékek között

A teljes kényelem érdekében a WH-XB910N fejhallgató egyszerre két Bluetooth® készülékhez is csatlakoztatható. Így ha hívás érkezik, akkor a fejhallgató tudni fogja, hogy melyik készülék csörög, és automatikusan a megfelelőt kapcsolja. Ezenkívül gyorsan és gördülékenyen átválthatsz a két készülék között egyetlen gombnyomással.

Annyira kényelmes, hogy meg fogsz feledkezni róla
Tökéletesen illeszkedik és bent tartja a zenét

Állítsd be a pántot az ideális illeszkedéshez, és órákon át kényelmesen használhatod. A zene bent marad, a zaj pedig kint, így nagyszerű akusztikai élményben lehet részed.

Egész napos zene, egész napos kényelem 

A WH-XB910N fejhallgató puha, ovális fülpárnáinak köszönhetően nem kell szünetet tartanod a kedvenc zenéid, filmjeid vagy sorozataid élvezetében. A kényelmes műbőr és uretán anyagok, valamint a fülpárna optimális felépítésének és méretének kombinációja kivételesen jó viselhetőséget biztosít.

Fekete WH-XB910N fejhallgató összecsukva
Összecsukható kialakítás a mindennapi kényelemért

A hangsugárzóegységek behajthatók, így a fejhallgató szépen elfér egy kompakt tokban is.

Fekete WH-XB910N fejhallgató a tokjában, nyitott fedéllel
Hordtok az utazáshoz

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Kép három, fenntartható anyagokat tartalmazó tálról
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WH-XB910N csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

Merülj el a klubokban megszokott basszusban, és hiteles zenei élményben lehet részed továbbfejlesztett zajszűréssel és vezeték nélküli szabadsággal. Ezt a Bluetooth® fejhallgatót kényelmes viselni, így egész nap élvezheted a zenét, a többpontos csatlakoztatásnak és a kristálytiszta hívásminőségnek köszönhetően pedig közben tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal.
  • EXTRA BASS™ hangzás és digitális zajszűrés

  • A DSEE™ visszaállítja a tömörítés során elveszett magas frekvenciájú és finom elhalkuló hangokat

  • Egész napos zenehallgatás az akár 30 órás akkumulátorkapacitással

  • Kihangosított telefonálás és hangvezérelt segéd egy parancsszóra

  • Vezeték nélküli szabadság Bluetooth® technológiával és többpontos csatlakoztatással

HANGSZÓRÓEGYSÉG
40 mm
BEMENET(EK)
Sztereó minidugasz
FREKVENCIAÁTVITEL
7 Hz – 25 000 Hz (JEITA)
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz-es mintavételezés, 990 kb/s)
FREKVENCIAÁTVITEL (AKTÍV MŰKÖDÉS)
7 Hz – 25 000 Hz
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Igen
VEZETÉK HOSSZA
Kb. 1,2 m
DSEE
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye