Fejhallgatók

Két Sony zajszűrő fejhallgató kék háttér előtt Két Sony zajszűrő fejhallgató kék háttér előtt

Élvezd az igazán kiváló hangminőséget

Merülj el a zenében. Élvezd a játékokat, filmeket, podcastokat és hívásokat kiváló minőségű hangzással. Fedezd fel az életstílusodhoz illeszkedő és azt gazdagító fejhallgatókat.

TERMÉKKERESŐ

JAVASLATUNK

INZONE

INTO YOUR ZONE

Élesítsd az érzékeidet és készülj fel a csatára. INZONE gaming fejhallgatóink segítségével tisztábban hallhatsz és gyorsabban reagálhatsz a játékbeli verhetetlenség érdekében.
INZONE szürke háttér előtt

LinkBuds

Maradj kapcsolatban

A LinkBuds segítségével mindig kapcsolódhatsz a mindennapi életedhez. Kényelmes viselet egész nap, mivel a tartalmak mellett hallhatod a környező hangokat is, semmit sem érzel a füleiden, és kapcsolatban maradhatsz az emberekkel és a helyekkel – anélkül, hogy meg kellene állítanod a saját zenédet. A LinkBuds összeköti a mindennapi életed és a szórakozást – bárhol, bármikor.
LinkBuds szürke háttér előtt

LinkBuds S

Maradj kapcsolatban

A LinkBuds S-szel kapcsolatban maradhatsz a mindennapi világgal. Ultrakicsi és könnyű, így éjjel-nappal kényelmes viselni: mindig kapcsolatban maradhatsz az emberekkel és helyekkel A LinkBuds S magától átvált az optimalizált környezeti hangzásra vagy a kiváló minőségű zajszűrésre a zavartalan zenehallgatásért
LinkBuds S szürke háttér előtt

WH-1000XM5

A SAJÁT VILÁGOD. SEMMI MÁS.

A nyolc mikrofont vezérlő két processzorral, a zajszűrés automatikus optimalizálásához a viselési körülmények és a környezet alapján automatikusan optimalizáló Auto NC Optimizerrel, valamint a speciálisan tervezett meghajtóegységgel a WH-1000XM5 fejhallgató iparágvezető zajszűréssel0 újraírja a zavartalan zenehallgatás és a hívások tisztaságának szabályait.
WH-1000XM5 kép

A MÉG JOBB HANGZÁSÉRT

TÁMOGATÁS