Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

360 Reality Audio

Merülj el a körülvevő hangtengerben. Olyan, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és élethű, mint a 360 Reality Audióval.

A 360 Reality Audio megtapasztalása

Hasonlítsd össze a 360 Reality Audio és a hagyományos sztereó hangzást, és megtapasztalhatod, milyen más a 360 Reality Audio hangzás a hangszórók és fejhallgatók esetében.

Hogyan működik fejhallgatókkal?

Miután előfizettél valamelyik kompatibilis zenestreamelő szolgáltatásra, élvezheted a 360 Reality Audio hangzást fejhallgatód és okostelefonod segítségével.

streamelő alkalmazás
Tölts le zenestreamelő alkalmazást az okostelefonodra
Streamelő szolgáltatás
Fizess elő prémium zenestreamelő szolgáltatásra
bármilyen fejhallgató
Bármilyen fejhallgatót használhatsz
Kompatibilis zenestreamelő szolgáltatások

A zenestreamelő szolgáltató partnereink a zeneszámok, előadók és egyéb legendás tartalmak folyamatosan bővülő kínálatával rendelkeznek. Keresd fel a Music.com oldalt, ahol kipróbálhatod a szimulált 360 Reality Audio zenei élményt.

Még nagyobb, személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatókkal, valamint a Sony | Headphones Connect alkalmazással optimalizálhatod az élményt a füled formájának elemzésén keresztül, és elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

360 Reality Audio
360 Reality Audio

Ha nincs személyre szabva a 360 Reality Audio-élmény, akkor a füled egyedi alakja miatt az egyes hangok pozíciója kis mértékben eltérhet az alkotó szándékaitól.

Személyre szabott 360 Reality Audio hangzás
Személyre szabott 360 Reality Audio hangzás

A személyre szabott 360 Reality Audio-élmény esetében pontosan azt – a te füleidhez igazított – hangpozícionálást élvezheted, amelyet az alkotó megálmodott.

Magukkal ragadó zeneminták személyre szabása és élménye

Headphones Connect
Töltsd le a „Sony│Headphones Connect”-et, és csatlakoztasd Sony fejhallgatóhoz
Képkészítés és elemzés
Készíts képeket a füledről elemzés készítéséhez
Elemzés
Töltsd le az Artist Connection alkalmazást, és hallgass rád szabott, hatásos zenemintákat
Sony támogatás a hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatókhoz

A Sony terméktámogatási weboldala praktikus információkat nyújt a 360 Reality Audio technológia és a Sony által hitelesített fejhallgatók használatához. A weboldalon mindent megtudhatsz erről az új technológiáról.

Hogyan működik hangsugárzókkal?

Fizess elő egy 360 Reality Audio zenei streamelő szolgáltatásra, és élvezd az új zenei élményt a hitelesített 360 Reality Audio hangszórókkal vagy házimozirendszerekkel.

Csatlakoztatás Wi-Fi-hálózathoz

Csatlakoztasd okostelefonodat és a 360 Reality Audio eszközödet ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra.

Zenestreamelő alkalmazások

Tölts kompatibilis előfizetéses zenestreamelő alkalmazásokat (Amazon Music HD, Deezer, nugs.net, TIDAL) az okostelefonodra.

„Cast” ikon

Koppints a „Cast” (Küldés) ikonra a zenelejátszó alkalmazásodban, és úgy streamelhetsz 360 Reality Audio-tartalmakat a hangsugárzóra vagy AV-erősítőre, hogy a zenét az okostelefonodról vezérled.

Kompatibilis zenestreamelő szolgáltatások

Élvezheted a 360 Reality Audio zeneszámok egyre bővülő kínálatát – fősodorbeli előadók ismert tartalmaitól a legendás katalógustételekig – zenei streamingszolgáltató partnereinken keresztül.

Sony támogatás a hitelesített 360 Reality Audio hangszórókhoz

A Sony terméktámogatási weboldala praktikus információkat nyújt a 360 Reality Audio technológia és a Sony által hitelesített hangszórók használatához. A weboldalon mindent megtudhatsz erről az új technológiáról.

Együttműködő partnerek a hitelesített zenelejátszó eszközökhöz

Dobd fel a zenei élményt a 360 Reality Audio hangzással és a világ néhány legjobb audiotermékével és -márkájával.

*Az elérhető zenei szolgáltatások gyártónként és eszközönként eltérnek. A részleteket keresd az együttműködő partnerek webhelyén.

Hozd létre saját, magával ragadó zeneélményedet
Licencelés

Csatlakozz a tartalomterjesztés és -lejátszás új zenei ökoszisztémájához.

Próbáld ki a 360 Reality Audio jövőjét

Keltsd új életre az élő zenét 360 Reality Audio hangzással. Töltsd le az Artist Connection alkalmazást, és hallgass bele az elképesztő élő előadásokba a 360 Reality Audio hangzással. 

Töltsd le az Artist Connection alkalmazást a mobilkészülékedre