Signature Series

Kényeztesse magát kiváló hangzással

A hangzás tökéletesítésére fordított emberöltőnyi idő eredménye, hogy a Signature Series termékek felülemelkednek a nagy felbontású hang korlátain, és páratlan zenei élményt nyújtanak.

Signature Series

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

Emeljen ki minden hangot a különleges One Signature Sound hangzással

Azzal kezdődött, hogy az ikonikus Sony Walkman® forradalmat indított 1979-ben, amely világszerte emberek millióit nyűgözte le, és a fejhallgatóval bárhol, bármikor élvezhetővé vált a zene. A Signature Series továbbviszi ezt a forradalmat a kiváló hangminőség teljesen új szintjére – a zene már nem csak hallható, hanem érezhető is. A tapasztalat és a kitartás csúcspontját jelentő Signature Series a legjobb minőségű analóg és digitális technológiákat ötvözi, és a zenei élmények új távlatát nyitja meg. A nagyzenekar fenséges akusztikájától a koncert zenéjének élő vibrálásáig – még a szenvedély és az energia is – az eredeti művészek szándékait tükrözi. 

 A mérnökeink – akik olyan szenvedélyesek, mint a zenei előadók és alkotók – a négy minőségi termékből álló kivételes termékcsaláddal megalkották a tökéletes fülhallgatós hangzást. Ez az ő kézjegyük és elkötelezettségük, hogy közvetítsék az eredeti zene szenvedélyét és energiáját. 

Finomhangolás és precíz optimalizálás a legjobb hangmérnököktől

A tökéletesség elérésére tett törekvés során mérnökeink ezer és ezer úton próbálkoztak a tiszta hangzás reprodukálásával. A nagy előadás kezdetétől minden apró hangváltozást, rezonálást és még az előadás végének lecsengő hangjait is hűen rögzítették és reprodukálták. Az eredmény pedig minden eddig hallott vagy érzett hangélménynél jobb: szinte érezni lehet az előadás hőfokát és szenvedélyét. Az eredmény egy lenyűgözően hű hangreprodukció, mely rendkívül tiszta és kifejező, még az apró és finom mikrohangok és a nagyobb léptékek is jobb dinamikával szólalnak meg. A zenerajongóktól a zene szerelmeseinek – minden eddiginél tökéletesebb zenei élmény.

A hangtechnikai innováció úttörője

Az ikonikus Walkman® 1979-es megjelenésétől a nagy felbontású hang 2013-as diadaláig – azaz hangminőségi etalonná válásáig – a Sony páratlan érdemeket szerzett a hangminőség fejlesztése terén. A Signature Series termékcsalád a legújabb innováció, amely új távlatokat nyit a high-end hangzás világában.

Az egyéni zenehallgatás forradalma

A fejhallgatók innovációjának története

Mérnökeink folyamatosan fejlesztették a világszerte elismert fejhallgató-termékpalettánkat innovatív tervezési technikák és a precíziós hangtechnológia alkalmazásán keresztül, így az eredmény a valóban autentikus hangzásélmény lett.

Media Object

A fejhallgatók történetének megtekintése

Még közelebb hozza a zenét

A fülbe helyezhető fejhallgatók története

A Sony fejlesztette ki a világ első fülbe helyezhető fejhallgatóját, az MDR-E252-t. A fülbe helyezhető fejhallgatók megalkotása óta a Sony azon fáradozik, hogy teljes körű zenei élményt nyújtson még az útközbeni zenehallgatásnál is.

Media Object

Tekintse meg a fülbe helyezhető fejhallgatók történetét

Maximális hangminőség

A digitális hangzás és erősítés története

A hangrendszerek torzítás nélküli erősítése precizitást igénylő művészet, amelyet immár több, mint fél évszázada gyakorlunk. A mérnöki tudás, a minőségi anyagok és a fejlett akusztika együttese fokozza tovább a hangminőséget.

Media Object

Tekintse meg a digitális hangzás/erősítés történetét

Egy ikon születése

A Walkman® története

A Walkman® egy teljes generáció számára adott új tartalmat a zenehallgatásnak. A sztereó zene hirtelen hordozhatóvá, bármikor és bárhol elérhetővé vált. Ezt az ikont finomítjuk tovább azóta is.

Media Object

A Walkman® történetének megtekintése

Szeretettel készítve, gyönyörűen megkomponálva
Gondos előállítás

Az alapanyagoktól a forrasztáson át a szerkezeti kialakításig kizárólag a legfejlettebb gyártási folyamatokat és termékmegoldásokat alkalmazzuk a Signature Series megalkotásakor. Ez garantálja a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő minőséget és a kiváló hangzást.