Emblematikus sorozatok

Kényeztesse magát kiváló hangzással

A kitűnő hangzás emberöltőnyi keresésének eredményeképpen a négy Signature Series termék átlépi a nagy felbontású hang korlátait, és páratlan hangzásélményt nyújt.

Emblematikus sorozatok

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

Emeljen ki minden hangot a különleges One Signature Sound hangzással

Azzal kezdődött, hogy az ikonikus Sony Walkman® forradalmat indított 1979-ben, amely világszerte emberek millióit nyűgözte le, és a fejhallgatóval bárhol, bármikor élvezhetővé vált a zene. A Signature Series továbbviszi ezt a forradalmat a kiváló hangminőség teljesen új szintjére – a zene már nem csak hallható, hanem érezhető is. A tapasztalat és a kitartás csúcspontját jelentő Signature Series a legjobb minőségű analóg és digitális technológiákat ötvözi, és a zenei élmények új távlatát nyitja meg. A nagyzenekar fenséges akusztikájától a koncert zenéjének élő vibrálásáig – még a szenvedély és az energia is – az eredeti művészek szándékait tükrözi. 

 A mérnökeink – akik olyan szenvedélyesek, mint a zenei előadók és alkotók – a négy minőségi termékből álló kivételes termékcsaláddal megalkották a tökéletes fülhallgatós hangzást. Ez az ő kézjegyük és elkötelezettségük, hogy közvetítsék az eredeti zene szenvedélyét és energiáját. 

Finomhangolás és precíz optimalizálás a legjobb hangmérnököktől

A tökéletesség elérésére tett törekvés során a mérnökeink ezer és ezer úton próbálkoztak a tiszta hangzás reprodukálásával. A nagy előadás kezdetétől minden apró hangváltozást, rezonálást és még az előadás végének lecsengő hangjait is hűen rögzítik és reprodukálják. Az eredmény pedig minden eddig hallott vagy érzett hangkifejezésnél jobb, ahol szinte érezni lehet az előadás hőfokát és szenvedélyét. Az eredmény egy lenyűgözően hű hangreprodukció, mely rendkívül tiszta és kifejező, még az apró és finom mikrohangok és a nagyobb léptékek is nagyobb dinamikával szólalnak meg. A zenerajongóktól a zene szerelmeseinek – minden eddiginél nagyobb zenei élmény.

A tökéletes hangzás nyomában

Tudjon meg többet a kiváló hangzás új szintjeiről azoktól a mérnököktől, akik lehetővé tették.

A hangtechnikai innováció úttörője

Az ikonikus Walkman® 1979-es megjelenésétől a nagy felbontású hang 2013-as diadaláig – azaz hangminőségi etalonná válásáig – a Sony páratlan érdemeket szerzett a hangminőség fejlesztése terén. A Signature Series termékcsalád a legújabb innováció, amely új távlatokat nyit a high-end hangzás világában.

Az egyéni zenehallgatás forradalma

A fejhallgatók innovációjának története

Mérnökeink folyamatosan fejlesztették a világszerte elismert fejhallgató-termékpalettánkat innovatív tervezési technikák és a precíziós hangtechnológia alkalmazásán keresztül, így az eredmény a valóban autentikus hangzásélmény lett.

Media Object

A fejhallgatók történetének megtekintése

Maximális hangminőség

A digitális hangzás és erősítés története

A hangrendszerek torzítás nélküli erősítése precizitást igénylő művészet, amelyet immár több, mint fél évszázada gyakorlunk. A mérnöki tudás, a minőségi anyagok és a fejlett akusztika együttese fokozza tovább a hangminőséget.

Media Object

Tekintse meg a digitális hangzás/erősítés történetét

Egy ikon születése

A Walkman® története

A Walkman® egy teljes generáció számára adott új tartalmat a zenehallgatásnak. A sztereó zene hirtelen hordozhatóvá, bármikor és bárhol elérhetővé vált. Ezt az ikont finomítjuk tovább azóta is.

Media Object

A Walkman® történetének megtekintése

Szeretettel készítve, gyönyörűen megkomponálva

Gondos előállítás

Az alapanyagoktól a forrasztáson át a szerkezeti kialakításig kizárólag a legfejlettebb gyártási folyamatokat és termékmegoldásokat alkalmazzuk a Signature Series megalkotásakor. Ez garantálja a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő minőséget és a kiváló hangzást.

A tervezők szavaival

Olvasson a Signature Series termékcsalád mögött húzódó inspirációról és mesterségbeli tudásról – a tervezők saját elbeszéléseiben.