X-sorozat, a hangszórók új választéka

LIVE LIFE LOUD

Az életet érdemes teljes hangerőn élni. Ez a barátok összehívását, a zene teljes hangerőre állítását és az egész éjszakán át tartó táncolást jelenti – tiszta és gazdag hangzással. Az X-sorozatba tartozó új hangsugárzóinkkal minden egyes pillanatból kihozhatod a legtöbbet, örökké emlékezetes partikat tarthatsz, és mindig élhetsz hangosan.

Tekerd fel a szórakozást

A zene azért van, hogy megosszuk másokkal, az X-Series segítségével pedig ezt minden eddiginél több emberrel teheted meg. Az összes X-Series hangszóró kifejezetten arra készült, hogy erőteljes, a teret betöltő hangzást nyújtson, akár kint, akár bent, akár egyedül hallgatod, akár barátokkal. Így már csak egyetlen kérdés maradt: hová szeretnél menni legközelebb?

 Ahogy te szeretnéd

Te olyan hangszórót szeretnél, amelyik mindenhol jól teljesít és minden hangulatnak megfelel. Az X-Series kínálatában te is megtalálod a stílusodhoz illő hangszórót a hangminőség, hordozhatóság, tartósság és világítás széles választékából.

Innovatív technológia a gazdagabb hangzásért

Folyamatosan újításokon dolgozunk, és ez alól az X-Series sem jelent kivételt. Az X-Balanced Speaker Unit egyedi módon biztosít erőteljesen, a teret betöltő hangzást és még kellemesebb zenei élményt. Lehet, hogy nem látod, de amint megnyomod a lejátszás gombot, minden ütemnél hallani fogod a különbséget.

Nagyobb hangszórófelület, jobb basszus

A nem körkörös membrán a hagyományos, körkörös membránhoz képest maximalizálja a hangszóró felületét, és növeli a hangnyomást, hogy még ütősebb, mélyebb legyen a basszus, és csökkenti az elhajlást, hogy kisebb legyen a torzítás, és tisztább legyen az énekhang. Szóval ne engedj az igényeidből Fogj meg egy X-Series hangszórót, és éld hangosan az életed.