SRS-XG500

Menj a szabadba játszani

Az XG500 hangsugárzóval magaddal viheted a minőségi hangzást, bárhová is tartasz. Akár kerti partit tartasz, akár a vízpart acél, elég feltöltened, megragadnod a fogantyút, és már viheted is ezt a strapabíró, hordozható, nagyszerűen szóló hangsugárzót. 

MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

XG500 – X-sorozatba tartozó, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

SRS-XG500
XG500 félig oldalról

169 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Tartósság és hordozhatóság
Világítás
Fergeteges funkciók
Felhasználhatóság
Alkalmazások
LIVE LIFE LOUD

Az életet érdemes teljes hangerőn élni. Ez a barátok összehívását, a zene teljes hangerőre állítását és az egész éjszakán át tartó táncolást jelenti – tiszta és gazdag hangzással. Az X-sorozatba tartozó új hangsugárzóinkkal minden egyes pillanatból kihozhatod a legtöbbet, örökké emlékezetes partikat tarthatsz, és mindig élhetsz hangosan.

Erőteljes partihangzás bárhol

Menj, ahová csak a parti szólít. Ez azt jelenti, hogy olyan hangsugárzóra van szükséged, amely bárhol képes óriási hangzásra. Az XG500 segítségével magaddal viheted az erőteljes partihangzást és a beépített fényeket, tehát azonnal adott némi hangulat is.

Tartós kialakítás

Az XG500 igazán időtálló. Strapabíró külsőt kapott, IP66-os víz- és porállósági besorolású, ráadásul bőséges akkumulátorkapacitással rendelkezik. Így egyetlen kérdés maradt: hová szeretnéd magaddal vinni?

Vidd ki a partit

IP66-os vízállósági és porállósági besorolásával ez a hangsugárzó mindenre felkészült. Azaz hallgathatod a medenceparton, a parkban, de akár a tengerparton is.

A teljesen feltöltött akkumulátor szimbólumának ikonja.
Minden eddiginél hosszabb bulik 

Teljes feltöltést követően akár 30 órányi akkumulátoros üzemidejével az XG500 hangsugárzó nem lankad, így a parti anélkül folytatódhat, hogy aggódnod kéne a hirtelen csend miatt.

A gyorstöltési funkciót ábrázoló ikon, amely mutatja, hogy 10 perces töltéssel 3 órányi akkumulátoros üzemidőt lehet elérni.
Gyors töltés

Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 3 órányi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.

Az Akkumulátorkezelő funkció ikonja, amelyen két kéz fog közre egy töltés alatt álló akkumulátort.
Gondoskodj az akkumulátorról

Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát.

A felső, kényelmes fogantyút tartó kézben SRS-XG500 hangsugárzó.
Praktikus fogantyú a könnyű hordozhatóságért

Zenét hallgatnál utazás közben? Nem gond. Kényelmes fogantyújával az XG500 hangsugárzót könnyen magaddal viheted bárhova.

Mozdulj ki, és hallasd a hangod

Az XG500 ötvözi az X-Balanced Speaker Unit, a nagy hatékonyságú magassugárzó és a passzív hangsugárzó előnyeit, így erőteljes hangzást kínál, amely kültéri partikhoz is tökéletes.

A XG500 hangsugárzó előlap nélküli közelképe, amelyen láthatók a belső hangsugárzóegységek.
A hangzás, amelyet meg kell osztani

Az XG500 hangsugárzóba épített technológia harmonikusan dolgozik a jobb hangminőség jegyében. Az X-Balanced Speaker Unit mély, ütős basszust és tiszta vokálhangzást kínál nagy hangerőnél is. Nagy hatékonyságú magassugárzó teremt tiszta és teret kitöltő hangzást a magas frekvenciákon. Passzív hangsugárzók optimalizálják a tiszta mélyhangok előállítását. Mindezt dolgozd egybe, és nagyszerű hangzást kapsz, amelyet érdemes megosztani a barátaiddal.

„MEGA BASS” logó ikonja.
Dobd fel a bulit!

A „MEGA BASS” lehetővé teszi a basszus igazi kiemelését. Így ha valami ütemeset hallgatsz, mély és ütős basszushangzás párosul hozzá. 

Tömeg táncol élő koncerten.
Az élőhöz hasonló hangzás

Van valami különleges az élő zene hangzásában. A „LIVE SOUND” funkcióval megteremtheted ezt az egyedi hangulatot, újra és újra átélheted a kedvenc zenei élményeidet.

Legyen világosság

A vadonatúj környezetifény-megoldás modern és visszafogott világítást kínál, amely tökéletes partikhoz és a mindennapokhoz egyaránt. Különféle világítási mintázatokat választhatsz a Sony | Music Center alkalmazásban.

Énekeljen szívvel-lélekkel

Ha te vagy a következő énekes szupersztár, csatlakoztathatod a mikrofonodat a hangsugárhoz, és kiöntheted a szívedet dalban, de gitárt is csatlakoztathatsz hozzá, és erősítőként használhatod.

Hozd ki a legtöbbet a zenédből

Az XG500 a kialakításának köszönhetően biztosan kiegészíti az életedet. Így csatlakoztathatod vezeték nélkül vagy vezetékkel is, teljesen szabadon választhatsz.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

Emeld új magasságokba a partit a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással. Szórakoztató funkciók állnak rendelkezésedre, optimalizálhatod a hangzást és minden partit közvetlenül irányíthatsz.

A Sony Music Center logója.
Sony | Music Center

Optimalizálhatod a hangbeállításokat, vezérelheted a zenét, választhatsz fénymintázatokat és kezelheted az eszközeidet közvetlenül a telefonodról. 

Szórakoztató funkciók a Fiestable alkalmazással

Szórakoztató funkciókat érhetsz el: bulizós lejátszási listákat és karaokét hozhatsz létre, és számos egyéb dolgot.

Tömeg táncol zenére egy partin.
„Get it on Google Play” logó

Sony | Music Center Android rendszerhez

„Download on the App Store” logó

Sony | Music Center iOS rendszerhez

Fiestable Android rendszerre

Fiestable iOS rendszerhez

Műszaki adatok és funkciók

Az SRS-XG500 tökéletes megoldás, ha erőteljes hangzásra van szükséged kültéren. Az X-Balanced Speaker Unit, a nagy hatékonyságú magassugárzó és a passzív hangsugárzók kombinációja éles és tiszta hangzást teremt akár beltérben, akár kültéren hallgatod. Emellett strapabíró külsőt kapott, IP66-os víz- és porállósági besorolású, 30 órás akkumulátorkapacitással rendelkezik és jó fogású fogantyúval – bárhová magaddal viheted.
  • IP66 szintű víz- és porállóság

  • 30 órányi akkumulátorkapacitás és gyorstöltés

  • Fogantyú a kényelmes hordozáshoz

  • Erőteljes partihangzás

  • X-Balanced Speaker Unit

HANGSZÓRÓ MÉRETE
Hangsugárzó egység (magassugárzó) átmérője 2,5cm × 2, Hangsugárzó egység (mélysugárzó) átmérője 11cm × 2
AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
30 ÓRA
BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK
Sztereó minidugasz (BE), USB A (háttértároló osztályú), USB A (csatlakoztatott eszköz akkumulátorának töltéséhez), mikrofon-/gitárbemenet(φ 6,3 mm)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye