SRS-XP500

Hozz ki még többet a zenéidből

Az XP500 hangsugárzó segít a vidámságot kedvelőknek a legtöbbet kihozni az életükből. Akár a nappaliban lazítasz, akár a kertben bulizol, az XP500 kifogástalan hangzást és számos szórakoztató funkciót kínál. Elég a zenét kiválasztanod.

MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

XP500 X-sorozatú hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

SRS-XP500
Szemből készített kép az X-sorozatba tartozó XP500 hordozható hangfalról.

142 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Tartósság és hordozhatóság
Világítás
Szórakoztató funkció
Felhasználhatóság
Alkalmazások
LIVE LIFE LOUD

Az életet érdemes teljes hangerőn élni. Ez a barátok összehívását, a zene teljes hangerőre állítását és az egész éjszakán át tartó táncolást jelenti – tiszta és gazdag hangzással. Az X-sorozatba tartozó új hangsugárzóinkkal minden egyes pillanatból kihozhatod a legtöbbet, örökké emlékezetes partikat tarthatsz, és mindig élhetsz hangosan.

Mindenre készen

Bármelyik zeneszám, bármilyen stílus, bármikor. Az XP500 kialakítása a nagyszerű hangzást szolgálja, bármilyen zenei stílust is kedvelsz. Így ha egész éjjel táncolnál basszusban gazdag zenére, esetleg a nap végén lazulnál békés dallamokra, az XP500 mindig rendelkezésedre áll.

Erőteljes partihangzás

Az elülső magassugárzók és mélysugárzók ötvözete csodás hangzást, ütős és mély basszust, valamint tiszta énekhangot és éles surround hangzásélményt kölcsönöz az XP500 számára. Tökéletes partikhoz, de ugyanilyen kiválóan teljesít, ha az otthonod hangulatának megteremtése a feladat.

Erőteljes, tiszta hangzás

Az X-Balanced Speaker Unit és az elülső nagy hatékonyságú magassugárzók együttese erőteljes, gazdag és tiszta hangzást állít elő akár nagy területen is. Ez azt jelenti, hogy többen hallhatják a nagyszerű zenédet.

A „MEGA BASS” logó ikonja.
Dobd fel a bulit!

A „MEGA BASS” lehetővé teszi a basszus igazi kiemelését. Így ha valami ütemeset hallgatsz, mély és ütős hangzással teheted ezt.

Élő koncerten táncoló embereket ábrázoló kép.
Az élőhöz hasonló hangzás

Van valami különleges az élő zene hangzásában. A „LIVE SOUND” funkcióval megteremtheted ezt az egyedi hangulatot, újra és újra átélheted a kedvenc zenei élményeidet.

Vigyen színt az életébe

A vadonatúj környezetifény-megoldásnak köszönhetően a különféle világítási mintázatok közül választhatsz, amelyek pulzáló energiát vihetnek a partiba vagy éppen nyugtató árnyalatokat a csendes éjszakázásba.

Tartós kialakítás

Az XP500 kialakításánál fogva strapabíró és hordozható. Ez azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted a kedvenc zenéidet anélkül, hogy aggódnod kellene.

Az eső többé nem akaszthatja meg a zenét

Készítsd fel a kerti partidat mindenre. Az XP500 kialakítása IPX4 vízállósági besorolást kapott, így a lejátszást pár csepp eső miatt nem kell leállítanod. 

Az X-sorozatba tartozó XP500 hordozható hangfal vízállóságot bemutató, vízfröccsenéses képe.
A teljesen feltöltött akkumulátor szimbólumának ikonja.
A nagyobb akkumulátorkapacitás hosszabban tartó éjszakai életet jelent

Egy jó buliban senki sem szereti, ha elhallgat a zene. A teljes feltöltést követő 20 órányi akkumulátorkapacitással ez a hangsugárzó szinte ugyanaddig bírja, mint te.

A gyorstöltési funkció ikonja, amely jelzi, hogy 10 perces töltéssel 80 percnyi akkumulátoros üzemidőt lehet elérni.
Gyors töltés

Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 80 percnyi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően. 

Az Akkumulátorkezelő logójának ikonja, amelyen két kéz tart egy töltés alatt álló akkumulátort.
Gondoskodj az akkumulátorról

Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát.

Az X-sorozatba tartozó XP500 hordozható hangfal képe, rajta a kényelmes fogantyút markoló kéz közelről.
Ragadd meg, és indulj

Az XP500 kényelmes fogantyút kapott, amelynél fogva könnyen hordozható. Így ha általában az otthonodban tárolod a hangsugárzót, de szívesen hallgatnál valamit a kertben, egyszerűen kapd fel a hangsugárzót, és már viheted is.

Énekeljen szívvel-lélekkel

Mindened a karaoke? Akkor az XP500 a tökéletes fellépőtársad. Csatlakoztasd a mikrofonodat, válassz egy dalt, és adj bele mindent. És nem is kell megállnod az éneklésnél. Két bemenettel rendelkezik, így csatlakoztathatsz gitárt is, és erősítőként használhatod a hangsugárzót.

Illik a stílusodhoz

A különféle elrendezéseknél is nagyszerű hangzástól az okostelefon-töltési lehetőségig – az XP500 nem csupán stílusos, hanem hasznos is. 

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

Emeld új magasságokba a partit a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással. Szórakoztató funkciók állnak rendelkezésedre, optimalizálhatod a hangzást és minden partit közvetlenül irányíthatsz.

Sony | Music Center logó.
Sony | Music Center 

Optimalizálhatod a hangbeállításokat, vezérelheted a zenét, választhatsz fénymintázatokat és kezelheted az eszközeidet közvetlenül a telefonodról. 

Szórakoztató funkciók a Fiestable alkalmazással

Szórakoztató funkciókat érhetsz el: bulizós lejátszási listákat és karaokét hozhatsz létre, és számos egyéb dolgot.

Partin táncoló embereket ábrázoló fénykép.
Google Play

Sony | Music Center Android rendszerhez

App Store

Sony | Music Center iOS rendszerhez

Fiestable Android rendszerre

Fiestable iOS rendszerhez

Műszaki adatok és funkciók

Az XP500 a kitűnő hangzás mellé számos partifunkciót kínál – igazán szórakoztató és sokoldalú hangsugárzó. Az X-Balanced Speaker Unit és az elülső, nagy hatékonyságú magassugárzók erőteljes partihangzása gazdag, tiszta és jó minőségű hangokat jelent. Tökéletes a bel- és kültéri partikhoz, bőséges akkumulátorkapacitással rendelkezik, vízállósági besorolása IPX4, és egy kényelmes fogantyút kapott a partik közti mozgatáshoz.
  • Erőteljes partihangzás

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Környezeti fény

  • IPX4 szintű vízállóság

  • 20 órányi akkumulátorkapacitás és gyorstöltés

HANGSZÓRÓ MÉRETE
Hangsugárzó egység (magassugárzó) átmérője 5 cm × 2, Hangsugárzó egység (mélysugárzó) átmérője 14 cm × 2
AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
20 ÓRA
BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK
Sztereó minidugasz (IN), USB A, mikrofonbemenet (φ 6,3 mm), gitár-/mikrofonbemenet (φ 6,3 mm)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye