SRS-XP700

Kiváló hangzás a nagy bulikra

Nagyszerű hangzás, amely kitölti a teret és eléri a vendégeket. Első és hátsó hangsugárzóinak hála, senki sem marad ki. Mély, ütős basszusa és kristálytiszta vokálhangzása miatt ezt senki nem is szeretné.

MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

XP700 – X-sorozatba tartozó, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

SRS-XP700
Szemből készített kép az X-sorozatba tartozó XP700 hordozható hangfalról.

213 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Világítás
Tartósság és hordozhatóság
Fergeteges funkciók
Felhasználhatóság
Alkalmazások
LIVE LIFE LOUD

Az életet érdemes teljes hangerőn élni. Ez a barátok összehívását, a zene teljes hangerőre állítását és az egész éjszakán át tartó táncolást jelenti – tiszta és gazdag hangzással. Az X-sorozatba tartozó új hangsugárzóinkkal minden egyes pillanatból kihozhatod a legtöbbet, örökké emlékezetes partikat tarthatsz, és mindig élhetsz hangosan.

Nagyszerű hangzás bárhol, bármikor

A partikon a legfontosabb a hangulat megteremtése. Azaz a választott tér kitöltése óriási hangzással. A 360°-os partihangzás és az innovatív X-Balanced Speaker Unit révén az XP700 kifejezetten a tömött terek hangzással való kitöltéséhez készül – akár külső, akár belső helyszíneken.

Vegye magát körbe hangokkal

Az XP700 több hangsugárzóból áll, köztük egy-egy elülső és hátulsó nagy hatékonyságú magassugárzóból és egy X-Balanced Speaker Unit egységből, így képes 360°-os partihangzást teremteni ütős, mély basszus és komoly hangtisztaság mellett.

Erőteljes, tiszta hangzás

Az X-Balanced Speaker Unit és az elülső és hátsó nagy hatékonyságú magassugárzó kombinációja olyan erőteljes hangprofilt biztosít az XP700 számára, amely minőségi hangzást hoz létre a hangtér egészében.

„MEGA BASS” ikon.
Dobd fel a bulit!

A „MEGA BASS” lehetővé teszi a basszus igazi kiemelését. Így ha valami ütemeset hallgatsz, mély és ütős basszushangzás párosul hozzá.

Koncerten táncoló embereket ábrázoló kép.
Az élőhöz hasonló hangzás

Van valami különleges az élő zene hangzásában. A „LIVE SOUND” funkcióval megteremtheted ezt az egyedi hangulatot, újra és újra átélheted a kedvenc zenei élményeidet.

Villanyozd fel az éjszakát

A vadonatúj környezetifény-megoldásnak köszönhetően a különféle világítási mintázatok közül választhatsz, amelyek pulzáló energiát vihetnek a partiba vagy éppen nyugtató árnyalatokat a csendes éjszakázásba.

Tartós kialakítás

Az XP700 kialakításánál fogva strapabíró és hordozható. Ez azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted a kedvenc zenéidet anélkül, hogy aggódnod kellene.

Az eső többé nem akaszthatja meg a zenét

Készítsd fel a kerti partidat mindenre. Az XP700 kialakítása IPX4 vízállósági besorolást kapott, így a lejátszást pár csepp eső miatt nem kell leállítanod.

Az X-sorozatba tartozó XP700 hordozható hangfal vízállóságot bemutató, vízfröccsenéses felülnézeti képe.
A gyorstöltési funkció ikonja, amely jelzi, hogy 10 perces töltéssel 3 órányi akkumulátoros üzemidőt lehet elérni.
A nagyobb akkumulátorkapacitás hosszabban tartó éjszakai életet jelent

Egy jó buliban senki sem szereti, ha elhallgat a zene. A teljes feltöltést követő 25 órányi akkumulátorkapacitással ez a hangsugárzó szinte ugyanaddig bírja, mint te.

Teljesen feltöltött akkumulátor szimbólumának ikonja.
Gyors töltés

Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 3 órányi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.

Az Akkumulátorkezelő funkció ikonja, amelyen két kéz tart egy töltés alatt álló akkumulátort.
Gondoskodj az akkumulátorról

Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát.

Kép az X-sorozatba tartozó XP700 hordozható hangfalról, amelyen egy kéz markolja a hátoldalon található, kényelmes fogantyút.
Ragadd meg, és indulj

Az XP700 kényelmes fogantyút kapott, amelynél fogva könnyen hordozható. Így ha általában az otthonodban tárolod a hangsugárzót, de szívesen hallgatnál valamit a kertben, egyszerűen kapd fel a hangsugárzót, és már viheted is.

Énekeljen szívvel-lélekkel

Mindened a karaoke? Akkor az XP700 a tökéletes fellépőtársad. Csatlakoztasd a mikrofonodat, válassz egy dalt, és adj bele mindent. És nem is kell megállnod az éneklésnél. Két bemenettel rendelkezik, így csatlakoztathatsz gitárt is, és erősítőként használhatod a hangsugárzót.

Illik a stílusodhoz

A különféle elrendezéseknél is nagyszerű hangzástól az okostelefon-töltési lehetőségig – az XP700 nem csupán stílusos, hanem hasznos is.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

Emeld új magasságokba a partit a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással. Szórakoztató funkciók állnak rendelkezésedre, optimalizálhatod a hangzást és minden partit közvetlenül irányíthatsz.

A Sony | Music Center logó ikonja.
Sony | Music Center 

Optimalizálhatod a hangbeállításokat, vezérelheted a zenét, választhatsz fénymintázatokat és kezelheted az eszközeidet közvetlenül a telefonodról. 

Szórakoztató funkciók a Fiestable alkalmazással

Szórakoztató funkciókat érhetsz el: bulizós lejátszási listákat és karaokét hozhatsz létre, és számos egyéb dolgot.

Partin táncoló férfi képe.
Google Play

Sony | Music Center Android rendszerhez

App Store

Sony | Music Center iOS rendszerhez

Fiestable Android rendszerre

Fiestable iOS rendszerhez

Műszaki adatok és funkciók

Az XP700 a teret kitöltő hangzásra termett. Az X-Balanced Speaker Unit, valamint az elülső és a hátsó, nagy hatékonyságú magassugárzók 360°-os partihangzása gazdag, tiszta és jó minőségű hangokat szólaltat meg minden irányban. Tökéletes a bel- és kültéri partikhoz, bőséges akkumulátorkapacitással rendelkezik, vízállósági besorolása IPX4, és egy kényelmes fogantyút kapott a partik közti mozgatáshoz.
  • 360°-os partihangzás

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Környezeti fény

  • IPX4 szintű vízállóság

  • 25 órányi akkumulátorkapacitás és gyorstöltés

HANGSZÓRÓ MÉRETE
Hangsugárzó egység (magassugárzó) átmérője 6 cm × 3, hátsó: 5 cm × 1, Hangsugárzó egység (mélysugárzó) átmérője 17 cm × 2
AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
25 ÓRA
BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK
Sztereó minidugasz (IN), USB A, mikrofonbemenet (φ6,3 mm), gitárbemenet (φ6,3 mm)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye