MINDEN TELEVÍZIÓ

W800 | HD-képes | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

W800 Series
Kép a(z) W800 | HD-képes | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

80 cm (32")

KD-32W800

198 628 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
W800 BRAVIA TV elölnézetben
W800 BRAVIA TV elölről
W800 BRAVIA TV hátulról
W800 BRAVIA TV keretének részlete
W800 BRAVIA TV elölnézetben állvánnyal
W800 BRAVIA TV elölnézetben

Jellemzők

Egy repülőgépet ábrázoló kép, HDR képrészletekkel

Nagy dinamikatartományú kép

Ez a tévé élénk és részletgazdag HDR felbontásban hozza el a filmek és játékok izgalmát. Sokféle HDR-formátumot képes kezelni, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE logó

BRAVIA ENGINE

A teljes digitális feldolgozással a BRAVIA ENGINE HD képet hoz létre kevesebb zajjal a nagyfelbontású televíziós műsorszórásból és az analóg jelekből. Emellett maximalizálja az eszköz teljesítményét a szín és a kontraszt javítására, így élénk színekkel és kellő mélységgel rendelkező képeket élvezhetsz.

Családtagok és barátok együtt élvezik az Android TV által kínált szórakoztatást

Android TV™

Szempillantás alatt rátalálhatsz kedvenc szórakoztató tartalmaidra a hangvezérléssel. Az Android okostelevízió fejlett hangutasításos vezérlésének köszönhetően pillanatokon belül élvezheted az alkalmazások és tévéadások filmjeit és műsorait.  

Egy hangparancsokkal a tévéjét vezérlő hölgy

Hangalapú keresés (Voice Search)

Minden eddiginél gyorsabban megtalálhatod kedvenc tartalmaidat a hangod segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérned kell.

Chromecast built-in logó

Chromecast built-in

A Chromecast segítségével kiváló minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóid, játékaid és alkalmazásaid a mobilkészülékedről a beépített Chromecast funkcióval rendelkező tévéken. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

USB HDD REC logó

USB HDD REC

Tárold kedvenc tévéműsoraid egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesd őket, amikor csak szeretnéd. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheted a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomd meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, ami a program végén automatikusan leáll.

Út a nulláig környezettudatossági logó

Hasznosít. Megújít. Csökkent.

BRAVIA tévék hozzájárulnak a környezet védelméhez. A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheted.

Íme az ökofunkciók

Műszaki adatok

Kiváló szórakozásélményben lesz részed a közel Full HD felbontású képek, az Android TV™ és a kristálytiszta hangzás jóvoltából.

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye