A Sony és a környezetvédelem

Küzdelem a nulla környezeti lábnyom elérésért

A Sony termékek környezetvédelmi jellemzői

A Sony mindig törekszik arra, hogy csökkentse termékei széles skálájának környezeti hatását. Ezek az erőfeszítések a kompakt, könnyű és energiatakarékos kivitelekben érhetőek tetten, melyek csökkentik a kárba veszett erőforrások és az energiafogyasztás mértékét, emellett pedig elkötelezettek vagyunk az újrahasznosított anyagok alkalmazása iránt. 

Kicsi méret, nagyszerű hangzás

A HT-SF200 komplett hangprojektor beépített mélynyomóval. A Sony jelentős erőfeszítések árán valósította meg a teljes értékű hangzást, kisebb lábnyom mellett. Mivel kisebb a hagyományos hangprojektoroknál, sokkal energiatakarékosabban szállítható.

További környezettudatos Sony termékek

A Sony környezetvédelmi technológiája

A Sony környezetvédelmi technológiák fejlesztésében vesz részt annak érdekében, hogy csökkenthető legyen a környezetre gyakorolt hatás.

Triporous™ – egy tisztább világért

Forradalmian új, nagy teljesítményű szűrőanyag a Sonytól, újrahasznosított hulladék biomasszából.

További környezettudatos Sony termékek

A Sony környezetvédelmi tevékenységei világszerte

A Sony Csoport minden egyes vállalata környezetvédelmi tevékenységekben vesz részt szerte a világon, amelyek a helyi közösségek igényeihez igazodnak.

Egyesült Sony az óceánjaink jövőjéért – illusztráció

Egyesült Sony az óceánjaink jövőjéért

Termékeiben és üzleti folyamataiban műanyagokat felhasználó vállalatként a Sony alkalmazottai világszerte egyesültek, hogy válaszoljanak az óceánok műanyagszennyezésére.

Új típusú áttörés keresését illusztráló kép

Új áttörést keresve

A Sony csoport növeli a megújuló energia felhasználását a regionális feltételek és az erőforrások optimális kiegyensúlyozásával.

Japán képe

Japán

A beüzemelt Mega Solar rendszer a Kumamoto Technológiai Központban

Európa képe

Európa

Méhekkel foglalkozó biodiverzitási esemény Svédországban

Kína képe

Kína

Sony Green Road környezetvédelmi tábor egyetemi hallgatóknak Kínában

Kép: A természet szépségének megőrzése és az út szabaddá tétele a vándormadarak számára

Pán-Ázsia

A természet szépségének megőrzése és az út szabaddá tétele a vándormadarak számára

Kép: A Sony San Diego megszerezte a Vadvilági Élőhelyek tanúsítványt San Diegóban

Észak-Amerika

Megszerezte a Vadvilági Élőhelyek tanúsítványt San Diegóban

Kép: A Sony Inter-American S.A. jelen volt a 2017-es „Festi Harpia” rendezvényen, támogatva a biológiai sokféleség megőrzését

Latin-Amerika

A Sony Inter-American, S.A. ismét részt vesz a „Festi Harpia” 2018 rendezvényen, támogatva a biológiai sokféleség megőrzését.

A Sony környezetvédelmi tevékenysége

„The Picture This Festival for the Planet”

A Sony Pictures televíziós hálózatai és a UN Foundation közösen indította útjára a „The Picture This Festival for the Planet” mozgalmat. Arra kérik a feltörekvő filmeseket, szakembereket és változtatni igyekvőket világszerte, hogy küldjenek be a bolygónk jövőjét pozitívan bemutató rövidfilmet. Több mint 70 országból érkezett nevezés.

Vezérigazgatói üzenet

Új fejezet környezetvédelmi kezdeményezéseink sorában céljaink gyorsabb elérése érdekében

A környezetvédelmi kezdeményezések különösen fontos szerepet töltenek be napjainkban a Sony vállalat életében – mindez nem meglepő, hiszen a vállalatok környezettudatossága rendkívül fontos szempont a vásárlók számára a termékek kiválasztásakor.

A Sony továbbra is kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemnek, amely „Road to Zero” környezetvédelmi tervezetünk formájában ölt testet – a terv célja, hogy ökológiai lábnyomunkat nullára csökkentsük. Környezetvédelmi tevékenységünk hatásainak felgyorsítása érdekében megfogalmaztuk a „Green Management 2020” környezetvédelmi célkitűzéseket (a célok elérésére a 2020-as pénzügyi évet jelöltük ki). A célok elérése felé vezető úton a teljes Cégcsoport – beleértve a szórakoztatási üzletágat is az elektronika mellett – megpróbálja a saját erejéhez mért legjobb teljesítményt nyújtani.

A Sony Csoport új fejezetet nyitott környezetvédelmi tevékenységei sorában. Izgalmas felhasználói élményt nyújtó termékei, szolgáltatásai és tartalmai mellett a Sony elkötelezett a „Road to Zero”, nullára csökkentett ökológiai lábnyomot megcélzó környezetvédelmi terv mellett is.

Kenichiro Yoshida aláírása

Kenichiro Yoshida

Elnök és vezérigazgató, megbízott vezérigazgató, Sony Corporation

Szabályozási és egyéb információk az országára vonatkozóan

Ismerje meg országa szabályozási információit, melyek a Sony termékekre vonatkoznak.