Egyszerűen egy jobb fényképezőgép

Ha készen áll a még többre, vár Önre egy fényképezőgép, amely könnyen hordozható, mégis profi fotókat készít.

Szokásformáló fényképezőgép a mindennapi kihívásokhoz

A Sony tükör nélküli fényképezőgépei a fotózást magasan az okostelefonok szintje fölé emelik. Teljesítményük a profi fényképezőkével vetekszik, de kisebbek és könnyebben használhatóak, így a mindennapi felvételekből gyönyörű filmeket és fényképeket varázsolnak, melyeket nemcsak látni, de érezni is lehet.

Drámai képek minden környezetben

A rabul ejtő képek nem várnak, különösen gyenge fényviszonyok esetén. A Sony tükör nélküli fényképezői nagyobb képérzékelőjüknek és fényesebb objektívjüknek köszönhetően jobban kihasználják a fényt. Így a készülék a nehéz helyzetekből is gyönyörű képeket alkot.

A sötét nem mentség a rossz fotókra

Az érzelmes hangulatvilágítást az okostelefontelefon vakuja egy pillanat alatt elrontja! A Sony tükör nélküli fényképezőgépei nagy képérzékelővel és okos képfeldolgozó processzorral rendelkeznek, így éles, alacsony zajszintű képeket készítenek vaku nélkül is.

A képek célja a lenyűgözés

Agyunk szelektíven fókuszál, hogy segítse a koncentrálást egy bonyolult világban. A nagy képérzékelőnek köszönhetően ezt a bokeh technikát a képein is alkalmazhatja – emelje ki a témát úgy, hogy azt senki se tudja nem észrevenni.

Nézze a világot más szemszögből

A dönthető monitorral más perspektívából nézheti a világot. Ha nem korlátozza a képkereső vagy az okostelefon képernyője, többet láthat és tehet, és kevesebbet kell találgatnia. Már elsőre tudni fogja, ha megtalálta az ideális képet.

A titok a képérzékelő mérete

Egy digitális fényképezőgép szeme a képérzékelő, ezért ez minél nagyobb, annál jobb lesz a kép. Ha az érzékelő 10-szer nagyobb egy mobiltelefonénál, akkor a kép sokkal jobb lesz – több pixelt tartalmaz, jobb lesz az érzékenység, és szélesebb lesz a dinamikatartomány. A nyomtatott képek és a nagyítások is élesebbek lesznek.
[1] Okostelefon [2] 1.0 típus [3] APS-C formátum [4] 35 mm, full frame formátum

1. Sony tükör nélküli fényképezőgép (35 mm-es full-frame): A nagy érzékelő kiválóan reprodukálja a részleteket / 2. Okostelefon: Sokkal kevesebb a finom részlet

Képérzékelő mérete és teljesítmény gyenge fényben

A Sony tükör nélküli fényképezőgépek sokkal nagyobb érzékelőjének előnyei nyilvánvalóak. A nagyobb képérzékelő kevesebb képzajt produkál, valamint részletesebb és szebb képet készít – különösen gyenge fényviszonyok mellett.

Bokeh (szelektív fókusz)

Az okostelefonokkal ellentétben a Sony tükör nélküli fényképezőgépeinek nagy képérzékelői lehetővé teszik a szűk mélységélesség vagy bokeh alkalmazását – vagyis azt, hogy szelektíven fókuszáljunk a témára. A drámai effektus mélységet és kifejezőerőt kölcsönöz a képnek, különösen a közeli fotók esetén, ami professzionális szintű eredményeket tesz lehetővé.

Kép: Sony tükör nélküli fényképező (35 mm, full-frame)
Sony tükör nélküli fényképező (35 mm, full-frame)

Figyelje meg, mennyivel jobban vonzza a tekintetet a kép élesen fókuszált része, ha azt elmosódott háttér veszi körül.

Kép: Okostelefon
Okostelefon

A bokeh nélküli képek merőben szokványosak, túl mechanikusak és kevésbé érdekesek, mert nem tükrözik a fotós érzéseit. 

A gyors fókusz rátapad a témára

Az állatok, a gyerekek, a különféle járművek általában nem mozdulatlanok. A Sony tükör nélküli fényképezőgépeiben rejlő bámulatos agy a sok fókuszpont segítségével rátapad a mozgó témákra, majd követi mozgásukat, készen állva a felvétel pillanatára.

Nagy sebességű élességállítás
Nagy sebességű élességállítás

A nagy sebességű élességállítás kulcsfontosságú előny. Azonnal a mozgó témára tapad, és előrelátja a következő pillanatot, így a téma mindig a fókuszban marad, készen az exponálásra.

Szinte az egész képterületet lefedő precíziós követés

A tipikus DSLR-ekkel szemben a Sony tükör nélküli fényképezőgépeinek fókuszpontjai szinte a teljes képterületet lefedik, így gyorsan (fázisérzékeléses AF) és pontosan (kontrasztérzékeléses AF) megtalálják a témát.

Egyedülálló, szemprioritásos élességállítás
Egyedülálló, szemprioritásos élességállítás

A pontosan a szemre fókuszáló Eye AF segítségével páratlan portrék készíthetők. Ez a funkció kulcsfontosságú a nagyszerű portrékhoz. Nincs ennél hatékonyabb eszköz a lenyűgöző esküvői és egyéb fotók készítéséhez.

Eye AF állatokhoz
Eye AF állatokhoz

Az állatportrék készítése már soha nem lesz ugyanaz az állatoknál használható valós idejű Eye AF funkciónak köszönhetően. A fényképezőgép ráfókuszál és követi az állat szemét, így csodálatos portrékat készíthet kedvenceiről és a vadállatokról.

A gyors és egyszerű megosztáshoz

Bizonyára megszokta, hogy az okostelefonjával készített képeket megosztja az interneten, és ezen nincs oka változtatni. Az egyérintéses megosztási funkcióval ezek a Sony tükör nélküli fényképezőgépek egyszerűvé teszik a megosztást a barátokkal.

Imaging Edge mobilra
Fotózás távolról, megtekintés, rendszerezés és megosztás – Imaging Edge Mobile

Az ingyenes Imaging Edge Mobile alkalmazásnak köszönhetően a képeit egyszerű NFC-párosítással és Wi-Fi-sebességgel küldheti okostelefonjára, vagy okoseszközét képkeresőként és zárkioldóként használva távolról fotózhat. 

Bárhol könnyedén fotózhat vele

A Sony tükör nélküli fényképezőgépei kompaktak és egyszerűen használhatók, ezért nagyon könnyű őket megszokni. Az újratölthető akkumulátor, a dönthető képernyő és a testreszabhatóság miatt kiváló előrelépést jelentenek a fotózás szerelmesei számára.

Kép: Kompakt, de minden lényegeset tartalmaz
Kompakt, de minden lényegeset tartalmaz

A Sony kompakt, könnyű, tükör nélküli fényképezőgépei maximális használhatóságukkal tűnnek ki.

Kép: Külső USB-áramellátás
Külső USB-áramellátás

Ha az akkumulátor lemerül, a fényképezőgép akár egy közönséges, hordozható USB-töltőről is feltölthető.

Kép: Fotózzon a fényképezőt többféle helyzetben tartva
Fotózzon a fényképezőt többféle helyzetben tartva

Számos fényképezőgépünk sokoldalú, dönthető LCD kijelzővel van ellátva, melynek segítségével a készüléket a talajhoz közel tartva vagy a fej fölé emelve is készíthetők képek mindenféle fényviszony esetén.

Egy Sony tükör nélküli gép csak Önnek

Ennyi típus mellett nem kell kompromisszumot kötnie, és biztosan megtalálja azt a fényképezőgépet, amelyik az igényeinek és vágyainak legjobban megfelel.

Egy fényképezőgép, amit muszáj mindennap magával vinnie

A legjobb fényképezőgép az, amely Önnél van. Valószínű, hogy e három kompakt, sokoldalú, kiváló minőségű fényképezőgép egyike lesz az Ön legjobb társa, ha kimozdul otthonról.

Kompakt kényelem a maximumon

Ezek a kompakt, tükör nélküli fényképezőgépek jobbak, mint a full-frame DSLR-ek, de súlyuk csak fele akkora, érzékenységük és képminőségük pedig kimagasló. Képesek a csendes fotózásra, ami nem zavarja a babákat, az állatokat, vagy a szomszédos asztalnál ülőket egy étteremben.