Csodás állatfotók

Az állatportrék készítése és a vadállatok fotózása már soha nem lesz ugyanaz a Sony egyedi, valós idejű, állatoknál használható Eye AF funkciójának köszönhetően.

A Sony valós idejű Eye AF funkciójának fejlődése

A Sony elismert, mesterséges intelligenciára épülő, valós idejű Eye AF funkciója új szintre fejlődött, mely mostantól az emberek mellett az állatok szemét is képes megbízhatóan, valós időben fókuszban tartani.

Valós idejű Eye AF funkció
A Sony valós idejű Eye AF funkciója embereknél

A Sony valós idejű Eye AF funkciója csodálatos eszköz emberek, játszó gyerekek fotózásához és lenyűgöző portréfotókhoz.

Csodálatos képek a kedvenceiről

Az állatok szemét valós időben követő Eye AF automatikusan az állatok szemére fókuszál a környezet helyett, ha félig lenyomja az exponáló gombot, így egyszerűen készíthet remek állatportrékat.

Örökítse meg pont jókor a kifejező arcokat

A gyors és precíz fókusznak köszönhetően még akkor is megragadhatja az elröppenő arckifejezéseket, ha a kölyökkutyák egy percig sem maradnak nyugton.

Örökítse meg az Önnel pihenő kedvenceit

Az állatoknál használható valós idejű Eye AF funkció tökéletes kiegészítője a néma zárnak, így nem fogja megzavarni nyugalmat.

Álljon készen a vadak fotózására

Az állatoknál használható valós idejű Eye AF segítségével a legtöbbet hozhatja ki a vadállatokkal való találkozások rövid pillanataiból.

A valós idejű Eye AF már az állatok szemére is képes autofókuszálni
A valós idejű Eye AF állatok szemére is képes fókuszálni

A Sony valós idejű Eye AF funkciójában használt fejlett, MI-alapú felismerési technológiája kiegészült egy új algoritmussal, mely az emberek mellett már az állatok fotózását is támogatja. Ez gyorsan, pontosan és automatikusan észleli és követi az állatok szemét.

Átváltás Állat üzemmódba

Az állatok felismerése egy saját speciális menübeállítást kapott. Egyszerűen válassza az „Állat” lehetőséget az „Alanyfelismerés” menüben. Ezután úgy aktiválhatja a szemfelismerést, hogy félig lenyomja az exponáló gombot, vagy megnyomja az egyénileg hozzárendelt gombot.

Átváltás Állat üzemmódba
Megbízható fókuszálás és követés nehéz helyzetekben
Megbízható fókuszálás és követés nehéz helyzetekben

Az állatoknál használható valós idejű Eye AF megbízhatóan működik akkor is, ha tárgyak vannak a közelben vagy részben a téma előtt, mint például egy ablakkeret, egy ember keze, fák, bokrok vagy hasonló akadályok.

Kisállatfotók egy más nézőpontból
Kisállatfotók egy más nézőpontból

Egy α sorozatú fényképezőgép dönthető LCD monitorja segítségével különböző szögekből – fentről és lentről is – fotózhat, a széles AF-terület és az érintéssel vezérelhető fókusz pedig egyszerűvé teszi, hogy a témára fókuszáljon.

Természetes arckifejezések néma fotózással
Természetes arckifejezések néma fotózással

A kompatibilis α sorozatú fényképezőgépeknél elérhető néma felvételkészítés ideális az állatok fotózásakor. Az állatoknál használható valós idejű Eye AF beállítja és megtartja a fókuszt, a zárkioldó pedig néma; ez sorozatfelvételnél is használható.

Állatok követése mozgás közben
Széles AF-lefedettség a jelenet rögzítéséhez

A fényképezőgép széles autofókusz-területének és az állatoknál használható valós idejű Eye AF funkciónak köszönhetően még akkor is éles képet készíthet a kölyökkutyákról, ha azok nem ülnek nyugodtan.

Hogyan működik?
Fedezze fel a Sony Eye AF funkciót tartalmazó fényképezőgépeit

Cserélhető objektíves fényképezőgépek

Kompakt fényképezőgépek

Fedezze fel a vizuális kifejezés világát