α7

Tökéletesség mindenkinek

Íme a full-frame, tenyérnyi α7: hordozhatóság és funkcionalitás egyben. A vezető DSLR-ekhez képest feleakkora súlyú ház 24,3 megapixeles, 35 mm-es Full Frame érzékelőt rejt.

FULL FRAME E-BAJONETTES TÜKÖR NÉLKÜLI

α7 E-bajonettes fényképezőgép Full Frame érzékelővel

ILCE-7 / ILCE-7K
Kép a(z) α7 E-bajonettes fényképezőgép Full Frame érzékelővel termékről

Csak váz

ILCE-7

397 490 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + 28-70 mm-es zoomobjektív

ILCE-7K

463 738 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az α7 új szoftvere már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Remek képek várnak Önre

Az α7 24,3 megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor® érzékelője felveszi a versenyt a vezető DSLR-ek képességeivel. A Sony legújabb BIONZ X processzorával és legfejlettebb automata fókusszal az α7 kiváló részleteket, érzékenységet és minőséget kínál. Készüljön fel: ez a teljesítmény új magaslatokba emeli fotózását.

Exmor® CMOS érzékelő logója
24,3 MP-es full frame érzékelő

Ebben a figyelemre méltó új érzékelőben minden adott a világszínvonalú képek készítéséhez: nagy felbontású, érzékenység, extrém dinamikus tartomány, páratlan részletesség és alacsony zajszint.

Bionz X™ embléma
Tökéletes képfeldolgozás

A Sony legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó motorjával készült eredményekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: valósághű színvisszaadás, jobb zajcsökkentés, gyorsabb sorozatfelvétel-készítés.

Tökéletes forma.Kényelmi funkciók.

Professzionális mérnöki tudás minden látószögből

Az a7 tervezésekor a Sony a professzionális fotósok által igényelt precíz vezérlés és a kívánt ergonómia kiegyensúlyozására törekedett. Az eredmény: kifinomult kialakítású gombok, tárcsák, masszív funkciók, kiemelt testreszabási, valamint rögzítési és csatlakoztathatósági lehetőségek, mindez pedig strapabíró, könnyű, a vezető DSLR-készülékeknél 25%-kal kisebb házban.

Kézben tartott fényképezőgép
Full frame, kompakt forma

Az akkumulátorral csupán 416 g súlyú α7 csupán fele olyan nehéz, mint a vezető DSLR készülékek. Mivel kisebb helyet is foglal, mostantól nem kell feladni a minőséget a hordozhatóságért.

Belső szerkezeti kialakítás
Könnyű és tartós kivitel

A világ legkönnyebb építőfémjéből, magnéziumból készült α7 egy olyan fényképezőgép, melyet nem csupán ma vihet magával, hanem a jövőben is társa lesz.

A sebesség és a precízió találkozása

A Sony minden eddiginél legfejlettebb automata fókuszával rendelkező α7 ötvözi a fázisérzékelés sebességét (117 fókuszponttal) és a kontrasztérzékelés pontosságát.

5 képkocka/mp – 1 mp
Lenyűgöző formában rögzítheti az akciót

Az új, gyorsabb és pontosabb automata fókusz követés kiváló teljesítményű, prediktív algoritmusokat és témafelismerő technológiát használ, így nagyobb sebességgel és pontossággal tud nyomon követni minden mozdulatot.

Szemkövető automata fókusz

Tökéletes portrékészítés a fejlett, egyetlen pupillát priorizálni képes szemfelismeréssel: ez a funkció éles fókuszt biztosít az arcokhoz akkor is, ha a fotóalany kissé elfordul a fényképezőgéptől, kis mélységélességgel.

Témakövető automata fókusz

Könnyedén fókuszban tarthatja a mozgó témákat ezzel a fejlett technológiával, amely a téma jellemzőinek megfelelően módosítja a célkeret méretét, és az optimális fókuszpont használatának érdekében kihasználja a széles AF-terület előnyeit.

Automata fókusz beállítási opciói

Rugalmas pontszerű AF-beállítás: különféle méretű autofókusz-terület választható ki a témának megfelelően, illetve annak biztosítására, hogy a fényképezőgép a kívánt területre fókuszáljon. Széles és zóna fókuszterület beállítás is rendelkezésre áll.

XGA OLED TRU-FINDER™

Intelligensebb kereső, jobb fotók

100%-os képkitöltés, 1024x768 felbontás, nagy kontraszt, valós idejű beállítás-frissítés, pontos bokeh: az XGA (OLED) Tru-Finder™ nem csupán komponálási tartozék, hanem fejlesztés is. A professzionális szintű funkciókat öt megjelenítési mód, valamint színhőmérséklet- és fényerő-beállítás egészíti ki.

AVCHD logó
Full HD videoformátumok

Találja meg az elképzelései tökéletes kifejezését az AVCHD segítségével, mely 60 képkocka/mp sebességet kínál a lehető legsimább felvételekhez, illetve 24p rögzítés használatával klasszikus mozi jelleget kölcsönöz felvételeinek.

Fejhallgató-csatlakozó
Professzionális hangrögzítés

Külső mikrofonok csatlakoztatása az XLR adapter segítségével, rögzítési szintek mérése, valamint hang monitorozása a fejhallgató-csatlakozón keresztül.

ÚJ OBJEKTÍVEK, ÚJ LEHETŐSÉGEK

Első osztályú üveg

Az α7 páratlan lehetőségeinek kihasználásához a Sony új E bajonettes objektíveket tervezett, szem előtt tartva az új full-frame termékskála belső kialakítását.

Objektív közgyűrű
Hozza ki a legtöbbet felszereléséből

Az A bajonettes objektívek összes lehetőségének kihasználásához a közgyűrűk számos funkciót kínálnak, beleértve a féligáteresztő tükör technológiát.

A bajonettes objektívek
Még több lehetőség az A bajonettes objektívekkel

Az A bajonettes közgyűrűvel a fotósok felfedezhetik a Sony több mint 30 professzionális objektívjében rejlő lehetőségeket.

Fényképezőgép-tartozékok
Professzionális fejlesztések

Függőleges markolat, külső mikrofonok, vakuk és számos egyéb kiegészítő gondoskodik arról, hogy minden ötletre és helyzetre készen álljon.

EGYÉRINTÉSES NFC ÉS WI-FI® CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Osszon meg valami nagyszerű dolgot

α7: 2 típusú vezeték nélküli megosztási képességgel. Az NFC egyérintéses technológiával a képátvitel egyetlen érintéssel lehetséges bármely NFC-kompatibilis okostelefonra, táblagépre és laptopra.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotóit Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: távvezérelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Capture One (for Sony)
Capture One (Sonyhoz)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

iMovie
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

  • 24,3 MP Full Frame Exmor® CMOS-érz.

  • BIONZ X processzor a tökéletes részletességű képekért és a zajcsökkentésért

  • E-bajonettes cserélhető objektívrendszer

  • Nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder™ képkereső

  • Egyszerű tartalommegosztás és vezérlés: Wi-Fi®/NFC egyérintéses technológia

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,8×23,9 mm), Exmor® CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
Kb. 24,3 megapixel
ISO érzékenység
Filmek: ISO 200-25600 értéknek megfelelő, AUTO (ISO 200-6400 értéknek megfelelő), Állóképek: ISO 100-25600 (az ISO érték ISO 50-től állítható a bővített ISO tartományban), AUTO (ISO 100-6400, állítható alsó és felső határérték)
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Kb. 270 felvétel (képkereső) / kb. 340 felvétel (LCD-képernyő) (CIPA-szabvány)
Képkereső típusa
XGA OLED 1,3 cm (0,5 típusú) elektronikus képkereső (színes)
Monitor típusa
Be/Ki

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter (AC-UB10), Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka kiegészítőfoglalathoz, Nézőkesapka, Micro USB-kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye