MDR-Z1R

Elsőrangú hang, tapintható minőség

Dőljön hátra, lazítson és készüljön fel minden korábbinál meggyőzőbb hangzásra. Ez a fejhallgató ötvözi a legújabb hangtechnikát és a legfejlettebb gyártástechnológiát – a páratlan hangélmény jegyében.

599 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Emblematikus sorozatok

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

Minden hang, minden apró rezdülés.

Élje át a tiszta hangzás élményét a 70 mm-es HD meghajtó segítségével

Az újonnan kifejlesztett membrán a magnézium dómmal és a folyadékkristályos polimer éllel akár 120 kHz-es hang visszaadására is képes nagy felbontás mellett. Az eredmény a páratlan tisztaságú és pontosságú hangzás.

Tiszta hangzás, beszűrődő zaj nélkül

Kiszűri a szükségtelen hangokat a rezonanciamentes ház segítségével

Speciális akusztikai szűrő szabályozza a levegő ellenállását, és megszünteti a meghajtóegység mozgásából származó összes reverberációt, így csak a tiszta, pontos frekvenciák jutnak tovább. 

Precíz hangzás, mesteri forma

  • Ergonomikus, birkabőr
  • Fülre illeszkedő kialakítás
  • Titán és bőr 
  • Hosszan viselhető, állítható

Új etalon a hangtechnikában

Az MDR-Z1R fejhallgatók szélesebb frekvenciatartományt képesek átfogni az egészen mély hangoktól a kiugróan magas, akár 120 kHz-es frekvenciáig. A szélesebb dinamikus tartomány a legapróbb hangokat is gazdagon szólaltatja meg. Az eredmény pedig a magával ragadó, lenyűgöző hangzásélmény.

Fedezze fel az MDR-Z1R fejhallgatót

Ismerje meg a legkiválóbb fejhallgatónk, az MDR-Z1R mögött álló technológiát és törekvést. 

Szerezze meg a teljes csomagot

Hozza ki a legtöbbet MDR-Z1R fejhallgatójából a mellékelt tartozékok segítségével

kemény tok

Merev tartódoboz tároláshoz

A fejhallgató és a hozzá tartozó kábel stílusos, szaténbéléses, rekeszekre osztott tartódobozban érkezik. 

szimmetrikus

Φ4,4 mm szimmetrikus csatlakozókábel

Az újonnan kifejlesztett, Φ4,4 mm szimmetrikus csatlakozókábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. Az eredmény az egyenletesebb teljesítmény magas frekvenciákon, valamint a kimagasló hangminőség.

OFC

Ezüstbevonatú, oxigénmentes réz

Az MDR-Z1R ezüstbevonatú, oxigénmentes réz kábeleket használ a lehető legkisebb ellenállás és legcsekélyebb jeltovábbítási veszteség érdekében. Az eredmény: alacsonyabb mértékű hangminőség-romlás, részletgazdagabb és simább magas hangok. 

Fejlett gyártástechnológia – egyenesen Japánból 

A Japánban készülő Sony termékek egyet jelentenek a megalkuvás nélküli minőséggel és teljesítménnyel – így van ez az MDR-Z1R fejhallgatók esetében is. Nagy gondossággal, kizárólag a legkiválóbb alkatrészekből és a legfejlettebb gyártástechnológiával készülnek – ennek eredménye a kivételes hangminőség.

Fedezze fel a Signature Series termékcsaládot

Ne érje be a Signature Series termékcsalád által kínált, magával ragadó tökéletességnél kevesebbel. Az egyedülálló hangminőség jegyében született kialakítás révén ezek a termékek túllépnek a megszokott hangzáson, és kiemelnek minden rezdülést.

Műszaki adatok és funkciók
Tapasztalja meg a kompromisszummentes hangzást és a kimagasló gyártási minőséget a Sony legfejlettebb, a Signature Series fejhallgatói révén.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Gyors reagálású, magnézium dóm folyadékkristályos polimer membránnal a tiszta hangzásért

  • Rezonanciamentes ház

  • Ezüstbevonatú, oxigénmentes réz kábelek

  • Ergonomikus birkabőr fülpárnák

Hangszóróegység
70 mm-es, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
Frekvenciaátvitel:
4 Hz és 120 000 Hz között
Kábel hossza
Fejhallgatókábel (kb. 3 m, ezüstbevonatú OFC vezeték, aranybevonatú sztereó minicsatlakozó), szimmetrikus csatolású fejhallgatókábel (kb. 1,2 m, ezüstbevonatú OFC vezeték, L-alakú, aranybevonatú, szimmetrikus, szabványos csatlakozó)

A doboz tartalma

Univerzális csatlakozóadapter (aranyozott), Fejhallgatókábel (kb. 3,0 m, ezüst bevonatú OFC talpak, aranyozott sztereó mini csatlakozó), Kiegyensúlyozott csatlakozású fejhallgatókábel (kb. 1,2 m, ezüst bevonatú OFC talpak, L-alakú, aranyozott, kiegyensúlyozott, szabványos csatlakozó), Keménytok

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről