α7R III

Valóság leképezve. Új világok.

Finomítsa a valóság érzékelését az α7R III segítségével – ideális társ: villámgyors, nagy felbontású, professzionális szinten kezelhető és megbízhatóan teljesít kíméletlen körülmények között is.

951 078 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Állatszemkövető autofókusz szoftverfrissítéssel

Megjelent egy szoftverfrissítés, mely támogatja a Sony új, valós idejű, állatok szemét követő Eye AF funkcióját. Ez a funkció automatikusan észleli és követi az állatok szemét, így csodás képeket készíthet kedvenceiről vagy vadállatokról.

A korlátlan kreativitás szolgálatában

Üdvözöljük a képalkotás új világában, ahol minden fejlettebb: felbontás, érzékenység, dinamikatartomány, feldolgozási sebesség, felvételkészítési válaszidő. Az α7R III a profi kezelhetőséget kis méretű, masszív vázban biztosítja, így fokozott rugalmassággal készíthet nagyszerű felvételeket bármilyen helyzetben. Hihetetlen teljesítmény, precizitás és lehetőség a kezében – megörökíthet minden igazán különleges élményt. 

Portál soha nem látott világokba
Portál soha nem látott világokba

A (kb.) 42,4 MP effektív képpontszámú képérzékelő és a fejlett képfeldolgozó együttesének csak a kalandvágy és a képzelet szabhat határt.

Ragadja meg a pillanatot
Ragadja meg a pillanatot

A megkétszerezett hatékonyságú AF-követés akár 10 kép/mp-es sorozatfelvétel esetén is rendelkezésre áll, ami tovább fokozza ennek a stabil és villámgyors fényképezőgépnek a teljesítményét.

Új portrékészítési lehetőségek
Új portrékészítési lehetőségek

A jelentősen továbbfejlesztett Eye AF nagy precizitással és villámgyorsan megtalálja és követi a szemet még akkor is, ha a téma mozog, lefelé és oldalra pillant vagy ha háttérfényben áll.

Zökkenőmentes műtermi munkafolyamat
Zökkenőmentes műtermi munkafolyamat

A SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 szabványú adatforgalmat lehetővé tévő USB Type-C™ csatlakozó nagy sebességű PC Remote adattovábbítást valósíthat meg a nagy méretű RAW-adatfájlok kényelmes kezeléséhez.

A felbontás új dimenziója
A felbontás új dimenziója

A Pixel Shift Multi Shooting lehengerlő felbontást, színhűséget és textúra-visszaadást kínál – a téma és a környezet hangulatát is megörökíti.

Valósághűbb videók
Valósághűbb videók

Rendkívül hatásos videók készülhetnek – innovációjának köszönhetően támogatja a nagy felbontást, tág dinamikatartományt és széles színspektrumot képviselő 4K HDR felvételeket.

Portál soha nem látott világokba
Látványvilág aprólékos részletességgel

A továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer nagy felbontást és alacsony zajszintet kínál nagyobb ISO-tartományon. A fényképezőgép képes minden felvételen megörökíteni a környezet hangulatát és a részletek textúráját is.

42,4 MP full-frame Exmor R CMOS-érzékelő
42,4 MP full-frame Exmor R™ CMOS-érzékelő

Az Exmor R érzékelő hátsó megvilágítású, hézagmentes OCL kialakítása fokozza a fényérzékenységet és széles dinamikatartományt biztosít igen komoly, 42,4 MP-es felbontás mellett is.

Jelentősen feljavított képfeldolgozás
Jelentősen feljavított képfeldolgozás

Új felhasználói LSI és a BIONZ X™ növeli ugrásszerűen a feldolgozási sebességet, így a rendszer az Exmor R™ érzékelővel együtt 15 fokozatnyi dinamikatartományt fog át alacsony ISO-érzékenységű fényképek esetében – gazdagabb tónusokkal.

Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000
Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000

A normál ISO-tartomány kibővült: ISO 100–32000 (kiterjeszthető ISO 50–102 400-ig), a képzajszintet pedig egy teljes fokozattal sikerült csökkenteni az érzékenységi tartomány középső szakaszában.

14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez
14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez

A 14 bites, RAW formátumú kimenet tónusinformációkban gazdag a csúcsfényektől az árnyékokig, és csendes vagy sorozatfelvételi módban is rendelkezésre áll.

[1] Képérzékelő
[2] A legújabb nagy sebességű felhasználói LSI
[3] 16 bites képfeldolgozás

Erős, könnyű és megbízható – messzebbre juthat vele

A nagy felbontású Quad-VGA OLED Tru-Finder természetes, nagy precizitású képkeresést kínál. Az elektronikus képkeresők funkcionális előnyeit (jó láthatóság sötétben, kinagyított megjelenítésnél is elérhető AF funkció) sikerült tovább erősíteni a hatékony fényképezési támogatás érdekében. A sokoldalúság további fokozása érdekében az α7R III kis méretű és könnyű váza kellően merev és masszív a kíméletlen használat elviseléséhez is.

Ragadja meg a pillanatot
Akár 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel

Azonnali történést is megörökíthet akár 10 kép/mp-es sorozatfelvétellel, AF/AE-követés mellett. A 42,4 MP-es képalkotás óriási adatmennyisége megőrzi a kimagasló képminőséget, így jó alapanyag a kreatív körülvágási műveletekhez.

Sorozatfelvétel teljes csendben
Sorozatfelvétel teljes csendben

Ez a fényképezőgép zajtalan fényképezésre képes 10 kép/mp képkockasebességig AF/AE-követés mellett. A csend kiemelten fontos természetfotózásnál, hiszen egy apró nesz is elveheti a tökéletes felvétel esélyét.

Jelentősen javított AF-teljesítmény

Az automatikus élességállítás teljesítménye javult az α9 AF megoldásának optimalizált átvételével, így ha az α7R III befog egy kiszámíthatatlanul mozgó vadat, nem engedi el egykönnyen.

Átfogó Fast Hybrid AF lefedettség
Átfogó Fast Hybrid AF lefedettség

399 fázispont-érzékelős AF-pont fedi le a képterület szélességének és magasságának kb. 68%-át, továbbá 425 sűrűn elhelyezkedő, kontrasztérzékelő AF-pont javítja a fókuszteljesítményt másképpen elérhetetlen szintre.

Akár (kb.) 2-szeres sebességű AF-reakció
Akár (kb.) 2-szeres sebességű AF-reakció

A sokkal gyorsabban reagáló, továbbfejlesztett Fast Hybrid AF révén az AF-sebesség kb. kétszeresre változott gyenge megvilágítás esetén.

Az AF-követés teljesítménye kb. 2-szeres
Az AF-követés teljesítménye kb. 2-szeres

Az α9 terméktől örökölt AF-algoritmus kétszeres precizitású AF-követést eredményez sorozatfelvételnél – összetett vagy hirtelen mozgásoknál is.

4D FOCUS
További részletek a 4D FOCUS technológiáról
Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig

Fejlett AF algoritmusok segítik a AF funkciót kimagaslóan precizitását akár –3 Fé megvilágításig – megbízhatóbb autofókusz a sötét jeleneteknél is.

Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig
Ne mulasszon el egyetlen pillanatot sem

Új többes választó, új AF-ON gomb és új érintésérzékeny fókuszfunkció teszi villámgyorssá és intuitívvá az élességállítás működését. A két beépített kártyahelynek, valamint a nagy kapacitású NP-FZ100 akkumulátornak köszönhetően az α7R III esetében sokkal kevesebbszer kell szünetet tartani adattároló- vagy akkumulátorcsere miatt.

Akár 76 sorozatfelvétel
Akár 76 sorozatfelvétel

Készítsen akár 76 tömörített RAW vagy JPEG formátumú képet egyetlen folyamatos sorozattal. Ez lehetővé teszi, hogy magabiztosan, zavaró tényezők nélkül összpontosítson a sorozatfotózásra.

Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás
Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás

Két adattároló-aljzatával – amelyek egyike a gyors adatírás érdekében UHS-II kompatibilis – az α7R III képes párhuzamosan vagy késleltetve rögzíteni külön RAW/JPEG képadatokat és állóképeket/videókat, valamint másolni az adatokat a kártyák között.

Bővítse a felvételkészítési időt, mint a profik
Bővítse a felvételkészítési időt, mint a profik

Az α7R III használhat NP-FZ100 akkumulátort is, amelynek energiatároló kapacitása kb. 2,2-szerese az NP-FW50 akkumulátorénak. Az USB Type-C™ és a Multi/Micro USB aljzat külső akkumulátor csatlakoztatását is lehetővé teszi a hosszan tartó fotózáshoz.

Értékelési funkció
Értékelési funkció

A programozható gombhoz társított értékelési funkcióval 1-től 5 csillagig értékelheti az elkészült fényképeket a visszajátszási képernyőn – bármikor, azonnal.

Csoportos megjelenítés sorozatfelvételekhez
Csoportos megjelenítés sorozatfelvételekhez

A sorozatfelvételi módban készített képsorozatok megtekinthetők csoportban, továbbfejlesztett megjelenítési indexnézettel, a sorozatfelvétel-csoportok pedig egyetlen művelettel törölhetők, illetve tehetők védetté.

Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez
Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez

Akár 30 gyakran használt elemet is társíthat az új Saját menühöz azonnali elérés céljából. Létrehozhatja és testre szabhatja a kifejezetten az Ön igényei szerinti menüt.

Új portrékészítési lehetőségek
Eye AF kétszeres teljesítménnyel

Az α7R III Eye AF funkciója kétszeres sebességű, hatékony szemészlelésre és -követésre képes még mozgó portréalany esetében is.

Akár részlegesen fedett arcok esetén is
Akár részlegesen fedett arc esetén is
Akár lefelé nézéskor is
Akár lefelé nézéskor is
sötétben is
Gyenge megvilágításnál is
Továbbfejlesztett képstabilizálás: szabadabb fotózás

Az öttengelyes beépített képstabilizálónak köszönhetően bármikor szabadon mozoghat és fényképezhet, az α7R III nagy felbontása, teljesítménye és mozgathatósága a rendelkezésére áll, hogy a különféle remegések és elmosódások helyett a témára összpontosíthasson.

Dőlés és kilengés kompenzálása
Dőlés és kilengés kompenzálása
Vízszintes/függőleges eltolódás kompenzálása
Vízszintes/függőleges eltolódás kompenzálása
Billenés kompenzálása
Billenés kompenzálása
5 tengelyű beépített optikai képstabilizálás

Új stabilizáló egység/giroszkópos érzékelő/algoritmus emel 5,5 fokozatot. Ötféle fényképezőgép-remegést – szögremegést (billenést/lengést), X/Y elmozdulást és elfordulásos remegést (elfordulást) – ellensúlyoz.

5 tengelyű beépített optikai képstabilizálás
Zökkenőmentes műtermi munkafolyamat
Gyors adatkapcsolat a professzionális munkafolyamatokhoz

Az α7R III terméken USB 3.1 (Gen 1) kompatibilis USB Type-C™ port és Sync-csatlakozó található, amely lehetővé teszi a fényképezőgép közvetlen és azonnali csatlakoztatását külső eszközökhöz. Ezek a kapcsolatok zökkenőmentessé és gondtalanná teszik a munkafolyamatokat még műtermi fotózásnál is, ahol PC-megosztásos, illetve vakus fényképezés zajlik.

USB 3.1 (Gen 1) csatoló a gyors adatátvitelhez

Ez elérhetővé teszi a PC-megosztásos fényképezést az óriási RAW-képfájlok kényelmes kezelése érdekében, hogy gyorsan visszanézhesse a felvételeket a számítógépen, és folytathassa a fényképezést hosszasabb fájltovábbítási szünet nélkül.

USB 3.1 (Gen 1) csatoló a gyors adatátvitelhez
Sync-csatlakozó
Sync-csatlakozó

Szabványos Sync-csatlakozó szolgálja a kényelmes szinkronizálást a műtermi vakuegységekkel és más külső megvilágítási berendezésekkel.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Illusztráció
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

A felbontás új dimenziója
Pixel Shift Multi Shooting

Az új Pixel Shift Multi Shooting olyan fényképeket készít, amelyek valósághű részletességet, textúrát, színt és általános hangulatot árasztanak.

Pixel Shift Multi Shooting

[1] Szokványos kép [2] Összetett kép Pixel Shift Multi Shooting alkalmazásával

Kérjük, fogadd el a YouTube-sütiket a videó megtekintéséhez

Lépj be alább a sütibeállításokba, és győződj meg róla, hogy a „Funkcionális” szakaszban engedélyezted a YouTube-sütiket.

Valósághűbb videók
Nagy felbontású 4K HDR

A lenyűgözően nagy felbontású 4K videók – 5K (15 MP) túlmintavételezéssel megvalósított – rögzítése mellett ez a fényképezőgép az új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofilt kínálja, amely támogatja az azonnali HDR munkafolyamatot, és profitál annak széles dinamikatartományából: nagy precizitású, élethű videoképek fényelés nélkül.

Támogatja a HDR-készítési folyamat különféle igényeit

Az α7R III termék S-Log funkciója a képek rugalmas kezelésre szolgál az utómunkáknál, a HLG pedig azonnali HDR munkafolyamat tesz lehetővé – ez a kombináció többféle HDR-készítési követelményt is kielégít.

Támogatja a HDR-készítési folyamat különféle igényeit

[1] Nagy rugalmasság a képek igény szerinti finomhangolásához (színelés szükséges)
[2] Azonnali, jó minőségű kép (színelés nem szükséges)

Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X
Kompatibilitás: iMovie, Final Cut Pro X

Ez a termék kompatibilis a Final Cut Pro X és iMovie szoftverekkel.

Műszaki adatok és funkciók

A teljesen megújult képfeldolgozó rendszer tovább javít a képminőségen. Az akár mintegy kétszer gyorsabb AF-sebességnek, AF-követési és Eye AF-követési teljesítménynek, valamint az akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvételnek köszönhetően több fontos pillanat megörökítésére képes. A tartós, kompakt vázzal párosuló megbízható, profi jellegű kezelhetőség kiemelkedő rugalmasságot és hordozhatóságot kínál.
  • 42 megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor R™ CMOS-érzékelő és továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer

  • Szabványos 100–32 000 ISO-tartomány (a felső határérték 102 400-ig kiterjeszthető)

  • Fast Hybrid AF 399 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF-fel és 425 pontos kontrasztérzékeléses AF-fel

  • Nagy sebességű, akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

  • 5 tengelyes képstabilizálás 5,5 fokozatnyi expozícióelőnnyel

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,9 × 24,0 mm), Exmor R CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
Kb. 42,4 megapixel
ISO érzékenység
Fotók: ISO 100-32 000 (ISO 50-től 102 400 értékig növelhető), AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték) Videók: ISO 100-32 000 értéknek megfelelő, AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték)
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Kb. 530 felvétel (képkereső) / kb. 650 felvétel (LCD monitor) (CIPA-szabvány)
Képkereső típusa
1,3 cm-es (0,5 típusú) elektronikus képkereső (színes), Quad-VGA OLED
Monitor típusa
7,5 cm (3,0 típusú) típusú TFT

A doboz tartalma

Hálózati kábel, NP-FZ100 akkumulátor, Kábelvédő, Akkumulátortöltő BC-QZ1, Vállszíj, Objektívsapka, Védősapka kiegészítőfoglalathoz, Nézőkesapka, USB Type-C™ kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye