Objektívek a kreativitás szolgálatában

Bármely kreatív elképzelés megvalósítható a Sony nagy választékban kapható objektívjei segítségével.

A-bajonettes objektívek kialakítása
A bajonettes objektívek

A-bajonettes rendszer az objektívek hosszú történelmét maga mögött tudva sokoldalú felhasználást biztosít minden A-bajonettes és E-bajonettes fényképezőgép, többek között a népszerű α77II és a professzionális α99 típusok számára.

E-bajonettes objektívek kialakítása
E-bajonettes objektívek

A tükörrel nem rendelkező kompakt, E-bajonettes fényképezőgépeinkhez tervezett bővülő termékcsalád különféle APS-C és Full Frame opciókat nyújt.

Sony G-objektívek és ZEISS®

Szakemberek számára készült precíziós objektívek

G MASTER
G MASTER

Objektívek, amelyek egyesítik a nagy felbontást és a látványos bokeh hatást – továbbfejlesztett fényképezőgép-vázakba oltott tökéletes teljesítmény a jövőben is.

G Lens (A G Lens egy védjegy – többes szám nélkül)
G-objektív

A nagy blendenyílású G objektívek kivételes teljesítményre képesek. A speciális üveg minimálisra csökkenti a nagy blendenyílásoknál jelentkező színeltolódást, a körkörös blendével pedig gyönyörűen elmosódott hátterek hozhatók létre.

ZEISS® objektívek
ZEISS® objektívek

A Sony a legendás ZEISS vállalattal közösen fejlesztette ki objektívjeit, így 160 év optikai tapasztalatát adhatjuk át Önnek. Professzionális, kreatív eszközöket eredményező speciális üvegek, bevonatok és kifinomult gyártási eljárások.

Pillantsa meg. Képzelje el. Örökítse meg.

Amikor a gyakorlott fotós meglát egy jelenetet, elképzeli, hogyan lehetne jó fényképet készíteni belőle, majd megküzd a komponálás és felvételkészítés technikai kihívásaival. Az objektívek széles palettája precíziós eszköztárat ad a fotós kezébe.

Portrék

A jó portréobjektív széles rekesznyílással rendelkezik, nagyobb zársebességet lehetővé téve. Praktikus a belső terekben, és gyenge fényviszonyok között. Széles rekesznyílás, nagyobb mélységélesség. 50-135 mm-es gyújtótávolságú portréobjektívek, legalább F5.6-os rekeszértékkel.

Természet

Tartson távolságot felvételkészítés közben. A teleobjektívek és a nagy zoomtartományú objektívek - főleg a 200-500 mm fókusztávolságúak - nyújtják a legjobb lehetőséget ahhoz, hogy természetes mivoltukban örökítse meg az állatokat.

Tájkép

A kiemelkedő tájképek jellemzője a tisztaság, részletgazdagság és színkonzisztencia a teljes képtartományban. Ehhez a legcélszerűbb kisebb gyújtótávolságú objektívet (20-35 mm) és nagy látószögű nézetet alkalmazni, hogy a legjobbat hozhassa ki a tájképből.

Makró + közelképek

A legjobb közelképekhez használjon makróobjektívet, amely az erős nagyításával életnagyságú képekben jeleníti meg a fotótémát. A jó makróobjektív lapos fókuszmezőt biztosít, így a kis méretű tárgyak, például bélyegek, közepe és széle is éles lesz.

Sport

A sportfotózáshoz ideális objektív nagy zoommal és a széles látószögű / „gyors” lencsével rendelkezik. Számos A- és E-bajonettes objektívet kínálunk telefotó-prímobjektív és telefotó zoom funkcióval sportfotózáshoz.

Kép az objektívekről
Terminológiai útmutató objektívekhez
Támogatási oldal képe
Objektívek támogatása

TULAJDONOSOK SZÁMÁRA