SRS-RA3000 

A teret betöltő hangzás

Akár a kanapéra húzódsz egy jó könyvvel, akár konyhai remekek készülnek gőzerővel, a teret kitöltő hangzás tökéletes zenei hátteret biztosít – élmény az otthonod minden szegletében kompakt, vezeték nélküli hangsugárzóból.

MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

SRS-RA3000 prémium vezeték nélküli hangszóró az egész teret betöltő hangzással

SRS-RA3000
Fekete SRS-RA3000

whiteblack

171 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az SRS-RA3000 felfedezése 
Mit jelent a teret betöltő hangzás?

Akár olvasol, főzöl, dolgozol vagy a barátaiddal lógsz, az egész teret betöltő hangzás tökéletes társ. Mint a háttérzene a kedvenc kávézódban, a vízszintesen és függőlegesen is szétszórt hangzása nyugodt és nem zavaró, hogy megfelelő hangulatot teremtsen bárhol az otthonodban.

Hagyományos, teret betöltő hangzás
HAGYOMÁNYOS, TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
A teret betöltő hangzás
A TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
A teret betöltő hangzás elve

A teret betöltő hangzás számos technológiát ötvöz, hogy faltól falig, padlótól plafonig körülölelhessen a hangzás.

Intelligens és könnyen használható

Beállítása egyszerű, használata magától értetődő – az RA3000 belesimul az életedbe, ahogyan az otthonodba is.

Bluetooth® logó
Vezeték nélküli, Bluetooth® technológiás eszköz

A Bluetooth® technológiát használva okostelefonoddal vagy táblagépeddel is párosíthatod hangsugárzódat, és zökkenőmentesen játszhatod le a rajtuk tárolt zenei gyűjteményedet.

Wi-Fi ikon
Wi-Fi® csatlakoztathatóság

Wi-Fi-kapcsolatot létesítve hangsugárzódon keresztül elérheted, telefonodról pedig vezérelheted is kedvenc internetes streaming-szolgáltatásaidat.

Spotify Connect™ logó
Kompatibilis a Spotify Connect™ alkalmazással

A teljes körű távvezérlést biztosító Spotify Connect™ alkalmazással a hangszórón is lejátszhatod a számokat a Spotify-ról.

Chromecast built-in logó
Chromecast built-in

Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcastműsorokat okostelefonodról, táblagépedről vagy laptopodról audioeszközödre a Cast gomb egyetlen érintésével.

Zene több szobában

Az RA3000 egyszerűen felvehető egy hangszórócsoportba a Google Home vagy Amazon Alexa alkalmazásban. Ezután az alkalmazással vagy az Assistant hangszóróval különböző dalok szólhatnak az egyes a szobákban, vagy ugyanaz az egész házban.

Illusztráció, melyen ugyanaz a zene szól az egész házban
UGYANAZ A ZENE
Illusztráció, melyen különböző számok szólnak az egyes szobákban
MÁS ZENE
Hangvezérlés illusztrációja
Hangvezérlés

Google Assistant vagy Alexa funkcióval felszerelt készüléked van? Ebben az esetben hanggal is vezérelheted az RA3000 hangszórót. Vedd fel az RA3000-t a hangszórók csoportjába a Google Home vagy Amazon Alexa alkalmazásban, majd mondd ki a megfelelő szót – akár zenét szeretnél elindítani, módosítani a hangerőt vagy más tenni.

Egyedi beállításokat adhatsz meg a Sony | Music Center alkalmazással

Töltsd le a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonodra és vezeték nélkül kezelheted a zenét. Ezenkívül kiválaszthatsz lejátszási listákat vagy a következő számot, és a hangszínszabályozó beállításait is megadhatod.

Sony | Music Center alkalmazás logója
Automatikus hangerőszabályzás
Automatikusan hangerőbeállítás

Néhány szám túl hangos, néhány pedig túl halk – mostantól nem kell folyamatosan állítgatni a hangerőt. Az RA3000 megoldja ezt, mivel elemez minden számot, és automatikusan a megfelelő hangerővel játssza le őket – így a kisujjadat sem kell megmozdítanod.

Vezeték nélkül kapcsolat a televízióddal

Szeretnéd, ha jobban szólna a televízió? A kompatibilis BRAVIA® televíziók Bluetooth®-kapcsolaton keresztül az RA3000 hangsugárzóra továbbítják a hangot, hogy még nagyobb legyen az élmény. Kisebb a késedelem, így a hang tökéletes szinkronban van a képernyőn látottakkal.

Vezeték nélküli kapcsolat a televízióval
Hol lesz az SRS-RA3000 helye?

Kompakt méretének és kis alapterületének köszönhetően az RA3000 szinte bárhol elfér. Mivel nedvességálló, akár a konyhában és a fürdőszobában is használhatod. Bárhová helyezed, az automatikus kalibráció és hangerőszabályzás optimális audioteljesítményt ad.

SRS-RA3000 a fürdőszobában
Nedvességálló

Az RA3000 ellenáll a nedvességnek, ezért a konyhában vagy a fürdőszobában is használhatod.

Automatikus hangkalibrálás

Bárhol játszol le zenét, egy belső mikrofon és a Sony egyedi algoritmusa segítségével az RA3000 automatikusan beállítja az optimális hangzást. Nincs kézi mérés vagy idegesítő teszthang – csak tökéletesen pozícionált, az egész teret betöltő hang.

Automatikus hangkalibrálás

Műszaki adatok és funkciók

Dobd fel a mindennapjaidat a tökéletes háttérzenével. Az egész teret betöltő hangzású SRS-RA3000 egy kompakt, vezeték nélküli hangszóró, melyet egyszerű használni és amelyet bárhol használhatsz az otthonodban.
  • A teret betöltő hangzás

  • Immersive Audio Enhancement

  • Élvezd a zenét Wi-Fi-n vagy Bluetooth®-on keresztül

  • Az automatikus hangerő állandó hangerőt biztosít minden zeneszámnál

  • Automatikus hangkalibráció az egyszerű beállításért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye