SRS-NS7

A hordozható személyes színházad

A Dolby Atmos®-élményt az SRS-NS7 and BRAVIA XR™ kombinációjával teheted egyénivé a 360 Spatial Sound hatásért. Ez a vezeték nélküli nyakpántos hangszóró személyre szabott, modern térhangzású mozis élményt tesz lehetővé.

151 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
A 360 Spatial Sound alkalmazkodik a füledhez a BRAVIA XR™-rel

A világ első Dolby Atmos®-kompatibilis, vezeték nélküli nyakpántos hangszórója a Sony BRAVIA XR modellekkel. Nézd meg, milyen magával ragadó lehet a 360 Spatial Sound, amikor Dolby Atmos® filmeket nézel a legújabb, páratlan hangfunkciókat kínáló BRAVIA XR tévéken.

Merülj el a jelenetben

360 Spatial Sound Personalizer

A füled alakját elemezve az SRS-NS7 a mellékelt WLA-NS7 vezeték nélküli adóval együtt kialakítja a Dolby Atmos hangszórók ideális elrendezését körülötted. Légy a történések részese, és merülj el az akcióban. 

Próbáld ki a 360 Spatial Sound hangzást

Szeretnéd kipróbálni a szimulált 360 Spatial Sound hangzást a 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazással? Tedd fel a fejhallgatót, és hallgasd meg a saját füleiddel.

Nézd meg, mit mondanak a Sony Pictures szakértői

360 Spatial Sound-élmény

A Sony Pictures Post Production Services két hangmérnöke beszél az SRS-NS7 által kínált hangzásról és arról, hogyan fokozza mindezt a 360 Spatial Sound Personalizer technológia.

Személyes moziélmény, csak neked

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangélményt nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, majd létrehoz egy személyre szabott hangteret, amikor párosítva van BRAVIA XR tévékkel.

Falra szerelt BRAVIA tévéhez csatlakoztatott WLA-NS7 vezeték nélküli adó
Csatlakoztatás

Csatlakoztasd a mellékelt WLA-NS7 vezeték nélküli adót a BRAVIA XR tévédhez optikai kábellel vagy USB-kábellel.

WLA-NS7 vezeték nélküli adó Sony fejhallgatóval
Párosítás

Párosítsd az SRS-NS7 nyakpántos hangszórót a mellékelt WLA-NS7 vezeték nélküli adó segítségével Bluetooth®-on keresztül.

Két okostelefon kijelzője mutatja, hogyan rögzíti az alkalmazás a fül alakját
Személyre szabás

Rögzítsd a füled alakját a Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazással, és élvezd a személyre szabott hangzást.

Érezd az aréna hangulatát

360 Reality Audio

A 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél valóságosabb. Nyiss meg egy kompatibilis zeneszolgáltatást okostelefonodon, és merülj el az élményben, mintha ott lennél a koncerten.

Lenyűgöző hang, ami körülvesz

Kristálytiszta akusztika és erőteljes hangnyomás nyújt gazdagabb, mélyebb és még élvezetesebb hangzást.

Az SRS-NS7 elölről, X-Balanced Speaker Unit kiemelve
X-Balanced Speaker Unit

Optimális hangszóróméret kompakt vázban. A hangnyomás növelése és a torzítás csökkentése a tiszta zenei élményért és énekhangokért.

Kép egy SRS-NS7 készüléket viselő férfiról, melyen a felfelé irányított hangszóró hanghullámai láthatók
Felfelé néző hangszóró

Tiszta hangzást nyújt neked anélkül, hogy másokat zavarna. Teljesen elmerülhetsz a filmekben és a zenében, akár késő éjszaka is.

SRS-NS7 szemből, kiemelt passzív hangsugárzóval
Passzív hangsugárzó

Növelt alacsony frekvenciaátvitel a mélyhangzás tisztaságáért. Halld a dübörgő filmes hanghatásokat és a mély ütemeket.

Képek és hang, tökéletes szinkronban

Tartozék vezeték nélküli adó

A mellékelt WLA-NS7 vezeték nélküli adó segít minimalizálni a hangkésést, így a hang és a kép tökéletes összehangja révén teljesen elmerülhetsz a Dolby Atmos-filmekben.

SRS-NS7 hordható hangszóró egy szekrényen, a WLA-NS7 vezeték nélküli adó pedig egy falra szerelt BRAVIA tévéhez csatlakozik
Szórakozás szünet nélkül

Rugalmas és ergonomikus kialakítása révén biztonságosan illeszkedik a nyakad köré, így ez a hordható vezeték nélküli hangsugárzó órákon át kényelmes videó-, tv-műsor- és koncertélményt biztosít.

Tökéletes illeszkedés

Rugalmas stílus

Kikapcsolódás közben a teljes kényelem érdekében a hangszóró hátulján található rugalmas pánt segít megtalálni a tökéletes illeszkedést. 

Kép a teljesen feltöltött akkumulátorról, mely 12 órás üzemidőt mutat
Szórakozásra kész

Nem kell aggódnod az akkumulátorkapacitás miatt, ha sorozatmaratont tartasz. Az akár 12 órás  , maximális hangerő mellett pedig akár 5 órás üzemidőnek köszönhetően a leghosszabb film és sorozat sem jelent akadályt.

Ábra két körről, az egyik a 10 perces gyorstöltést, a másik a 60 perc üzemidőt mutatja
Fokozd a teljesítményt

Ha pedig egy sorozat közben lemerülne, az USB type-C segítségével végzett 10 perces gyorstöltés akár egy óra extra lejátszást biztosít.

Prémiumkategóriás, mégis praktikus
SRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézeteSRS-NS7 készülék 360 fokos terméknézete
SRS-NS7 hordható hangszóró szemből, melyen a szövetbevonat látható
Szövet elülső rész

A szövet felületkiképzés kényelmes érzést biztosít, így az eszközt öröm viselni és magunkénak tudni.

Szilikon nyakpánt és puha tapintású hátsó bevonat

Szilikon kivitelű nyakpántjával és puha tapintású hátsó bevonatával ez a nyakpántos hangszóró praktikus mindennapi használathoz, a szennyeződések pedig könnyedén eltávolíthatók.

SRS-NS7 hordható hangszóró hátulnézetben, melyen a puha tapintású szilikon nyakpánt látható
Kép három, fenntartható anyagokat tartalmazó tálról
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az SRS-NS7 csomagolásának kevesebb mint öt százaléka készült műanyagból. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

Kényelmesen a válladon nyugvó vezeték nélküli nyakpántos hangszóró, 360 Spatial Sound Personalizer funkcióval a valóban magával ragadó film- és zenei élményért.
  • A 360 Spatial Sound Personalizer Dolby Atmos® mozihatású surround hangzást szavatol

  • A felfelé néző X-Balanced Speaker Unit magával ragadó hallgatói élményt nyújt anélkül, hogy másokat zavarnál

  • Rugalmas és ergonomikus, formakövető kialakítás az egész napos használathoz

  • Legfeljebb 12 óra akkumulátorkapacitás, 10 perces gyorstöltés 1 óra játékidőhöz

  • IPX4 fröccsenésálló kivitel

HANGSZÓRÓ TÍPUSA
Teljes tartományú
HANGSZÓRÓ MÉRETE
32 x 33 mm
AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
kb. 12 óra
BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK
USB Type-C®
FREKVENCIAÁTVITELI TARTOMÁNY
20 Hz – 20 000 Hz(44,1 kHz mintavételezés)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye