TRULY WIRELESS

WF-C500 vezeték nélküli fülhallgató

WF-C500
Kép a(z) WF-C500 vezeték nélküli fülhallgató termékről

orangegreenwhiteblack

39 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Nézz körül a WF-C500 fejhallgatók között
Még nagyobb zenei élmény

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a zeneszámoknál a nagy frekvenciás és a finoman elhalkuló hangokat a még hitelesebb zenei élmény érdekében. A Sony | Headphones Connect app hangszínszabályozó beállításával saját ízlésedhez igazíthatod a zenét.

A DSEE logója

Még természetesebb zene

Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

Személyre szabott hangzás

A hangzást egyéni igényeidhez igazíthatod. Többféle előre megadott beállítás közül választhatsz az éppen hallgatott zene stílusának megfelelően. Vagy saját beállítást is létrehozhatsz a Sony│Headphones Connect alkalmazás Egyéni hangszín funkciójával.

Ábra: hogyan lehet személyre szabott hangzást beállítani a Sony Headphones Connect app hangszínszabályozó funkciójával
Kicsi és könnyű, remekül illeszkedik

A kicsi fülhallgatók biztonságosan és kényelmesen illeszkednek a füledbe. Lekerekített formájuknak köszönhetően élvezet viselni őket, így arra összpontosíthatsz, ami valóban fontos – a zenére.

Ergonomikus dizájn

A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óta hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-C500 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.

Ábra, melyen a WF-C500 fülhallgató kényelmesen illeszkedik valakinek a fülébe.
A tok kényelmesen elfér a zsebedben

A hengeres töltőtok rendkívül kicsi és jól elfér a zsebedben, így bárhová magaddal viheted. A matt üveghez hasonló áttetsző fedél stílusos, fényűző megjelenést és tapintást biztosít.

Fekete WF-C500 fülhallgató szemből
Könnyen kezelhető gombok

A WF-C500 fejhallgató gombjai nem csak a zeneszámok lejátszását, leállítását vagy átugrását, illetve a hangerő módosítását teszik lehetővé, hanem azt is, hogy elérd az okostelefonod hangutasításos segédjét, és kihangosított hívásokat intézz.

Kihangosító ikonja
Könnyebb, tisztább kihangosított hívás

Kihangosítva szabadon és minden eddiginél tisztább hangminőséggel beszélgethetsz a beépített mikrofonnak köszönhetően. Még a zsebedből sem kell kivenni a telefont.

Hangvezérelt segéd ikonja
Kompatibilis a hangutasításos segédekkel

Egyetlen gombnyomással elérheted az okostelefonod hangvezérelt segédjét, és útvonaltervet kérhetsz, elindíthatsz zenét, kommunikálhatsz az ismerőseiddel stb.

Fast Pair ikon
Könnyen megkeresheted a Fast Pairrel

A Fast Pair funkcióval egyszerű párosítani a fülhallgatót Android™ készülékekkel. Koppints a felugró értesítésre, és a WF-C500 engedélyezi a gyors Bluetooth® párosítást az Android™ készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a fülhallgatódat, ha megcsörgeted, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyét. 

Gyors párosítás ikonja
Csatlakoztatás PC-hez Gyors párosítással

A Gyors párosítással egyszerű párosítani a WF-C500 fülhallgatót Windows 10-es PC-hez Bluetooth®-on. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10-eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

10 + 10 órás akkumulátor ikonja
Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

Akár 20 órán keresztül is hallgathatsz zenét a praktikus töltőtoknak köszönhetően. Ha pedig sietsz, 10 perces gyorstöltéssel akár egy óra lejátszási időhöz juthatsz.

IPX4 ikon
Fröccsenés és izzadság, nem probléma

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Egyetlen fülhallgató ikonja
Egy fülhallgató, ideális párhuzamos feladatokhoz

Ha zenehallgatás közben beszélgetni is szeretnél, akkor csak az egyik fülhallgatót vedd ki a töltőtokból, és használd a megszokott módon.

TBC

(A) Hagyományos B-J váltásos BT-jeltovábbítás. (B) WF-C500 B/J egyidejű BT-jeltovábbítás.

Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat 

A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth®-chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Kép három, fenntartható anyagokat tartalmazó tálról
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WF-C500 csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

Fedezd fel a Bluetooth®-kapcsolat által kínált szabadságot a kompakt WF-C500 vezeték nélküli Bluetooth® fülhallgatóval. A kiváló hangminőséget nagy akkumulátorkapacitással, testreszabható hangzással, egyszerű kezelhetőséggel és vízálló kivitellel ötvözi, így a zene bárhová elkísér.
  • A DSEE™ visszaállítja a tömörítés során elveszett magas frekvenciájú és finom elhalkuló hangokat

  • Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

  • 10 órás akkumulátoros üzemidő, töltőtokkal összesen 20 óra

  • Fröccsenés- és izzadságálló, IPX4 besorolással

  • A fülhallgatók akár külön is használhatók

HANGSZÓRÓEGYSÉG
5,8 mm
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
DSEE
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye