WF-1000XM4 VEZETÉK NÉLKÜLI ZAJSZŰRŐ FÜLHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

WF-1000XM4

99 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
Kb. 41 g

Általános funkciók és jellemzők

Fejhallgató típusa
Vezeték nélküli
Hangszóróegység
6 mm
Mágnes 
Erős neodímium mágnes
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Vízálló
Igen (IPX4)
DSEE Extreme
Igen

Akkumulátor

Akkumulátortöltési idő
Kb. 1,5 óra
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 8 óra (zajszűréssel) / max. 12 óra (zajszűrés nélkül)
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FOLYAMATOS BESZÉLGETÉSI IDŐ)
Max. 5,5 óra (zajszűréssel) / max. 6,0 óra (zajszűrés nélkül)

Bluetooth® jellemzők

Bluetooth® verzió
BLUETOOTH: 5.2-es verzió
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Támogatott hangformátum(ok)
SBC, AAC, LDAC
Támogatott tartalomvédelem
SCMS-T

Zajcsökkentés

Környezeti hang üzemmód
Igen
Gyors figyelem
Igen

Színválaszték

silverblack

A doboz tartalma

  • USB-kábel: USB Type-C®-kábel (USB-A – USB-C®)
Placeholder

Jellemzők

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő egy konyhában

Kategóriaelső zajszűrés – most még jobb

A WF-1000XM4 fülhallgatók minden elemének tervezése az alapoktól indult. Ilyen például az új, a Sony által célzottan fejlesztett,beépített V1 processzor, amely minden korábbinál hatékonyabban szűri a zajt, a nagyobb teljesítményre képes hangszóróegység, a zajérzékelő mikrofon és a stabilabb illeszkedést szolgáló, innovatív zajszigetelő fülpárnabetét is.

Beépített V1 processzort tartalmazó áramköri lap

Beépített V1 processzor

Az új, a Sony által célzottan fejlesztett, beépített V1 processzor kiaknázza elismert QN1e chipünk zajcsökkentési teljesítményét, és még tovább megy. Fokozott zajcsökkentési teljesítménye és a Bluetooth „System on Chip” technológia a kategória legjobb zajcsökkentését eredményezi, ráadásul alacsonyabb energiafelhasználással.

Kettős zajérzékelő mikrofon képe

Nagy teljesítményű, kettős zajérzékelő mikrofon

A fülhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) zajérzékelő mikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó.

WF-1000XM4 fülhallgató metszeti ábrája, rajta az új, 6 mm-es hangszóróegységgel

Új, 6 mm-es hangszóróegység 

Az újonnan kifejlesztett, 6 mm-es hangszóróegység 20%-kal megnövelt mágnestérfogata és hatékony membránja nagyobb teljesítményt kínál alacsony frekvenciákon. Emellett javítja a zajcsökkentést is: nagy precizitású kioltójelet generál az alacsony frekvenciatartományban.

Két darab EP-NI1000M zajszigetelő fülpárnabetét, amelyek egyikén metszet mutat zöld belső részt

Zajszigetelő fülpárnabetétek

Az új fejlesztésű zajszigetelő fülpárnabetétekben különleges poliuretánhab-anyag található. Puha és rugalmas, maximális érintkezési felületet biztosít a fülpárnabetét és a hallójárat között, és kitölti a réseket a hangszigetelés és a zajcsökkentés érdekében. Jobban tapad a hallójárat falához, stabilabban illeszkedik, így a WF-1000XM4 fülhallgatók könnyen hordhatók.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő fut a szabadban

Csökkenti a szél zaját

Szeles napokon is zavartalanul elmerülhetsz a zenében. Az automatikus szélzajcsökkentésimód észleli, ha szeles az idő, és automatikusan kiszűri annak hangját.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő férfi várakozik állomás padján

Többet hallhatsz a környezetedből

Környezetei hang üzemmódban a WF-1000XM4 fülhallgató minden korábbinál több környező hangot észlel, így természetesebb a hangélmény, és kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel.

A WF-1000XM4 fülhallgató robbantott ábrája a belső részegységekről

Kivételes hangminőség

A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát. Külön megtervezett, 6 mm-es hangszóróival dinamikus hangzást teremt kis mérete ellenére, hatékony membránja pedig gazdag basszust kínál. Beépített V1 processzora javítja a hangminőséget, csökkenti a torzítást, továbbá LDAC-kodekes feldolgozásra és DSEE Extreme funkcióra is képes.

Hi-Res Audio Wireless logó

High-Resolution Audio-élmény vezeték nélkül

A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth®-hangátvitelhez képest, így lehetőség van High-Resolution Audio-tartalmak kivételes, a vezetékes kapcsolatéval vetekedő minőségű lejátszására.

DSEE Extreme logó

Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik

A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.

Férfi és nő beszélget – a férfi WF-1000XM4 fülhallgatót visel

Még intelligensebb zenei élmény

Amint beszélni kezdesz valakihez, a „Speak-to-Chat” funkció automatikusan leállítja a zenét, és beengedi a környezet hangjait a beszélgetéshez – praktikus, ha nem szeretnéd levenni a fejhallgatót, vagy tele van a kezed. A beszélgetés végén pedig a zene automatikusan szól tovább.. A Speak-to-Chat felismeri a hangodat, és reagál arra. A „Precise Voice Pickup” technológián alapul, mely négy mikrofont és érzékelőket ötvöz fejlett audiojel-feldolgozással.

Férfi utazik buszon éjjel, a fülében WF-1000XM4 fülhallgatóval

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez

Az intelligens „Adaptív hangszabályozás” funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz – például utazol, sétálsz vagy várakozol –, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.

Műholdas navigáció jellegű utcatérkép, rajta közérdekű helyekkel

A fülhallgató, amely megismerkedik veled

Beállíthatod, hogy az „Adaptív hangszabályozás” funkció megtanulja felismerni a gyakran látogatott helyszíneidet – például az irodát, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítsa. 

Asztalnál ülő, WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő folytat videohívást a laptopján

Kiváló hívási hangminőség

A Precise Voice Pickup technológia nyalábformáló (beamforming) mikrofont és csontvezetéses érzékelőt használva biztosítja, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató tisztán és pontosan vegye a hangodat a kezeket szabadon hagyó hívásoknál – otthon, kávézóban, bárhol. Emellett a zajcsökkentésnek köszönhetően tisztábban hallhatod a hívás másik szereplőjét, még zajos helyzetekben is.

Illusztráció WF-1000XM4 fülhallgatót viselő egyénről, amelyen látszik, hogyan működik a nyalábformáló (beamforming) mikrofon

Nyalábformáló mikrofonok

A nyalábformáló (beamforming) mikrofonok kalibrálása lehetővé teszi, hogy csak a szádból származó hangokat regisztrálják. A magasabb jel-zaj aránynak köszönhetően minden szót észlelnek, még zajos környezetben is.

WF-1000XM4 fülhallgató viselőjének illusztrációja arról, hogy a csontvezetéses érzékelő miként észleli a beszédhang rezgéseit

Csontvezetéses érzékelő

A csontvezetéses érzékelő csak a beszédhangod rezgéseit veszi – nem regisztrálja a környezet hangjait –, így még tisztábban érthető, amikor hívást folytatsz.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő férfi beszél okostelefonján a készülék érintése nélkül

Vezérelje a hangjával

Kéz nélkül is kérhetsz segítséget. Csak mondd ki, hogy „Hey Google” vagy „Alexa” a kívánt segéd aktiválásához. Szórakozhatsz, beszélgethetsz ismerősökkel, tájékozódhatsz, zenét hallgathatsz, értesítéseket fogadhatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb.

Fast Pair logó

Keresd meg a fülhallgatódat Fast Pair funkcióval

A WF-1000XM4 fülhallgató támogatja a Google új és hasznos Fast Pair funkcióját. A WF-1000XM4 egyetlen koppintásra gyorsan és egyszerűen képes Bluetooth-párosítást végezni Android-eszközeiddel. Könnyen megtalálhatod a valahol ottfelejtett fülhallgatódat,ha megcsörgeted őket, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyüket. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.

Vezeték nélküli jeleket sugárzó laptop illusztrációja

Egyszerűen párosítható számítógéppel

A „Swift Pair” gyors és egyszerű párosítást végez WF-1000XM4 fülhallgatód és Windows 10 laptopod, asztali géped vagy táblagéped között. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10 eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

WF-1000XM4 fülhallgató egy fülben, az ergonomikus dizájn illusztrációjaként

Ergonomikus felületkialakítás a jobb illeszkedésért

A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óra hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-1000XM4 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.

Kép a Sony | Headphones Connect alkalmazás felhasználói kezelőfelületéről

Használd az alkalmazást a neked tökéletes méret megállapításához

Találd meg a füledhez illeszkedő méretet a Sony | Headphones Connect segítségével. Végigvezet néhány egyszerű lépésen, hogy megtaláld az ideális méretű zajszigetelő fülpárnabetétet a maximális hangminőség és minimális külső zaj érdekében.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő tartalmakat néz az okostelefonján

Tökéletes tévéműsorokhoz, filmekhez és egyebekhez

Videotartalmat nézel okostelefonon vagy tableten? A WF-1000XM4 fejlett, vezeték nélküli kapcsolata precízen szinkronizálja a képernyőn látottakat és a fülhallgatóban megszólaló hangokat az élvezetesebb élmény érdekében.

A WF-1000X fülhallgatók B-J váltásos BT-jeltovábbítását és a WF-1000XM4 B/J egyidejű BT-jeltovábbítását összehasonlító illusztráció

Tisztább, stabilabb Bluetooth-jel

A beépített V1 processzor adattovábbítási algoritmusának optimalizálása stabilabb kapcsolatot, kevesebb hangkihagyást eredményezett akár interferenciával terhelt környezetben is. Mindkét fülhöz egyszerre továbbítja a hangot minden eddiginél kisebb jelkéséssel és nagyobb jelerősséggel. (A) WF-1000X B-J váltásos BT-jeltovábbítás. (B) WF-1000XM4 B/J egyidejű BT-jeltovábbítás.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő férfi fut

Vízállóság a mindennapokban

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Ábra, mely a különböző lejátszási időket mutatja a töltés hosszától függően

Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 8 órán át – is bírja, a tok pedig további 16 órára elegendő energiát tárol. Azaz 24 órányi zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.

Tárgyak egy asztalon, köztük a WF-1000XM4 töltőtokja vezeték nélküli töltőplatformmal.

Egyszerű, vezeték nélküli töltés Qi-technológiával

Nincs szükség kábelre, Qi-technológiája révén a WF-1000XM4-et egyszerűen töltheted. Akár Qi-technológiát rejtő okostelefonnal, például a legújabb, akkumulátormegosztásos Xperia modellel is töltheted a fülhallgatót és a töltőtokot.

Fekete WF-1000XM4 fülhallgatópár elölnézete

Minden érintésnyi távolságban

A WF-1000XM4 intuitív érintésvezérlési beállításokat kapott – pl. a bal fülbetétre koppintva zajcsökkentésről „Környezeti zajok” módra, hosszú érintésre a Quick Attention funkcióra, a jobb betét dupla koppintásával pedig a következő számra válthatsz. Ráadásul saját funkciókat rendelhetsz a betétekhez a Headphones Connect segítségével.

Illusztráció, melyen egy ember kiveszi a fülhallgatót a füléből, hogy megszakítsa a lejátszást

Azonnali szüneteltetés és lejátszás

Elég kivenned a fülpárnákat a füledből, és a zene elhallgat – a közelítésérzékelő követi, hogy mikor hordod bármelyiket. Helyezd vissza a fülpárnákat, és a zene ismét szólni kezd.

Egy nő a kanapén ülve az okostelefonját nézi, a fülében WF-1000XM4 fülhallgatóval

Milyen hangzásélményre vágysz?

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheted a hangerőszinteket.

Fekete WF-1000XM4 fülhallgatópár és töltőtok, valamint egy fehér töltőtok

Színválasztás

A WF-1000XM4 fülhallgató fekete vagy ezüst színben kapható.

WF-1000XM4 fülhallgatót tartalmazó, nyitott töltőtokot tartó kéz

Kisebb méret, kompromisszum nélkül

A belső elrendezés áttervezésével a WF-1000XM4 fülhallgató 10%-kal kisebb az előző generációnál anélkül, hogy kompromisszumot kellett volna kötni a hangminőség vagy az akkumulátorkapacitás terén. Mindössze 7,3 grammos, így akár egész nap is viselheted. A töltőtok is kisebb 40%-kal, mégis 16 órányi lejátszáshoz elegendő töltést biztosít utazáskor.

Kép a WF-1000XM4 csomagolásáról különféle fenntartható csomagolóanyagok mellett

Jobb a környezetnek

A WF-1000XM4 műanyagmentes csomagolásának tervezése az alacsony toxicitást célzó tervezési alapelvek és a „Újrahasznosításra alkalmas termék” filozófia jegyében történt, a fokozott társadalmi felelősségvállalás jegyében. A papírcsomagolás 99%-a (a címkék kivételével) kifejezetten a Sony számára kifejlesztett, újrahasznosított és fenntartható anyagok felhasználásával készült.

WF-1000XM4 fülhallgató töltőtokkal, 3 féle méretű zajszigetelő fülbetétpár és USB-C szabványú töltőkábel.

A doboz tartalma

A WF-1000XM4 fülhallgatód csomagolását felnyitva 3 féle méretű zajszigetelő fülpárnabetéteket, valamint egy USB-C-töltőkábelt találsz.

360 Reality Audio logó fekete háttér előtt

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. Ez a fülhallgató képes a 360 Reality Audio hangzásra.