WF-1000XM3

Csak a zene, semmi más

Kapcsold ki a külvilágot – ez most rólad szól és a zenédről. Nincs zaj, vezeték vagy zavaró körülmény. Csak a kivételes hangzás, fejlett zajszűrés és sok órányi szabad zenehallgatás.

TRULY WIRELESS

WF-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

WF-1000XM3
Kép a(z) WF-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

platinumsilverblack

105 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
A WF-1000XM3 legfőbb jellemzői
Fejlett zajszűrés

A WF-1000XM3 fejhallgató a QN1e HD zajszűrő processzort használja, zajszűrési technológiája pedig minden korábbit felülmúl a valóban vezeték nélküli fejhallgatók körében. Így teljesen átadhatod magad a zenének.

Termékfotók és robbantott ábra a WF-1000XM3 fejhallgatóról
Kettős zajérzékelő technológia

A fejhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) mikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó. 

QN1e HD zajszűrő processzor

Ha környezeti hangokat észlel, a QN1e célirányos HD zajszűrő processzor munkához lát. Nem csupán jelentősen több zajt szűr ki szinte minden frekvencián, hanem egyúttal kevesebb energiát is használ.

QN1e HD zajszűrő processzort tartalmazó áramköri lap részlete
Kivételes hangminőség

A fejlett hangtechnológiával felvértezett WF-1000XM3 zajszűrős fülbetétek nem csupán zajmentes zenehallgatást, hanem lélegzetelállító hangminőséget is kínálnak.

Közelkép a WF-1000XM3-as fülbetétről, és a 6 mm-es hangszóróegységről
6 mm-es hangszóróegység

Apró, mégis erőteljes, 6 mm-es hangszóróegység található a fejhallgatóban a gazdag, tiszta, terjedelmes hangzásért.

Sony QN1e HD zajszűrő processzor logó
QN1e HD zajszűrő processzor

A sokoldalú QN1e HD zajszűrő processzor ötvözi a digitális zajszűrést, a 24 bites audiojel-feldolgozást és a digitális–analóg átalakítós fejhallgató-erősítőt. Az eredmény: Lenyűgöző hangzás minimális torzítással.

DSEE HX logó
A DSEE HX feljavítja a digitális zenét

A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX™) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, és közelít a High-Resolution Audio hangzás élményéhez. 

Valóban vezeték nélküli technológia

A Bluetooth® vezeték nélküli technológia és az egész nap kényelmes, ergonomikus illeszkedés révén a WF-1000XM3 zajszűrő fejhallgató valódi, vezeték nélküli szabadságot kínál.

Tökéletes tévéműsorokhoz, filmekhez és egyebekhez

Videotartalmat nézel okostelefonon vagy tableten? A WF-1000XM3 fejlett, vezeték nélküli kapcsolata precízen szinkronizálja a képernyőn látottakat és a fejhallgatóban megszólaló hangokat az élvezetesebb élmény érdekében.

WF-1000XM3 fülhallgató, mágneses töltőtok és Xperia okostelefon egy kerek faasztalon, mellettük egy könyv, egy szemüveg, egy üvegpohár és egy váza
Illusztráció arról, hogy az új Bluetooth-lapka miként juttatja el a hangjeleket egyszerre a bal és a jobb fülhöz

(A) WF-1000X bal–jobb relés BT-továbbítás.
(B) WF-1000XM3 bal/jobb egyidejű BT-továbbítás

Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat

A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.

Optimalizált kialakítású antenna

A fejhallgató Bluetooth®-antennájának optimalizált elhelyezése szélesebb lefedettséget nyújt. Ez segít a zavartalan streaminghez szükséges jelerősség biztosításában.

A WF-1000XM3 fülbetétek optimalizált antennakialakítását bemutató kép.
Formatervének köszönhetően biztonságosan és stabilan illeszkedik
Kép a WF-1000XM3 fülbetétek ergonomikus hárompontos rögzítésű szerkezetéről.
Ergonomikus, hárompontos rögzítésű szerkezet

Az ergonomikus kialakítású, zajszűrős fülbetétek három ponton érintkeznek a füllel a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében.

A WF-1000XM3 fülbetétek tapadós gumifelületét bemutató kép.
Tapadós gumifelület

Tapadós gumifelületével a zajszűrős fülbetétek szorosan és biztosan illeszkednek a füledbe, így nem csusszannak ki váratlanul.

Termékfotó WF-1000XM3 fejhallgatóról töltőtokkal, USB-C kábellel és különféle gumiharangokkal.
Minden, amire szükséged van

A 3 triplakomfortos gumiharang és a 4 hibrid szilikon gumiharang között biztosan megtalálod azt, amelyik tökéletesen illik a füledhez, hogy maximális legyen a hangminőség, és minimális a külső zaj. A dobozban USB-C töltőkábel is van.

24 órás akkumulátorkapacitás logója
Akár 24 órányi zenehallgatás   

Teljesen feltöltést követően a fejhallgató 6 órán át képes működni, a praktikus töltőtok pedig további 3 feltöltést tesz lehetővé, hogy egész nap mozgásban maradhass. Ez akár 24 órányi zajmentes zenehallgatást jelenthet. Kikapcsolt zajszűréssel ez még több – 8 óra teljes feltöltést követően, amelyet további 3 töltőtokos feltöltés bővíthet akár 32 órányi zenelejátszássá.

10 perc gyorstöltés/90 perc lejátszás ikonja.
Gyorstöltés, ha szükség van rá

Néha zenére van szükség, mégpedig gyorsan. Így ha a fejhallgató merülőben van, elég a töltőtokban egy 10 perces gyorstöltés, és 90 percnyi lejátszási időt nyersz. 

Életstílusfotó WF-1000XM3 fülbetétek mágneses töltőtokba helyezéséről.
Praktikus mágneses töltőtok

Helyezd vissza a zajszűrős fejhallgatót a töltőtokba; az kellemes kattanással ugrik a helyére a mágneses belsőnek köszönhetően. USB-C kábellel gyorsan és egyszerűen töltheted fel, hogy készen álljon egy újabb napnyi zenehallgatásra.

Egy kéz és egy gombot megérintő ujj illusztrációja
Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal

A fülbetét megérintésével csökken a hangerő, beengedve a környezeti hangokat. Így bárkivel cseveghetsz anélkül, hogy le kéne venned a fülhallgatót. Az intuitív érintésvezérlő beállításokkal irányíthatsz – például a bal fülbetétet megérintve a zajszűrésről a környezeti hangra válthatsz. A Sony | Headphones Connecttel alternatív lehetőségeket is hozzárendelhetsz az egyes fülbetétekhez, mint a Google Assistant, az Amazon Alexa vagy a hangerőszabályzás.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád – bármit is csinálsz éppen

Sony | Headphones Connect alkalmazásban elérhető az Adaptív hangszabályozás okosfunkció, amely automatikusan észleli a tevékenységet amit végzel – pl. utazás, séta, várakozás –, majd a helyzethez igazítja a környezetihang-beállításokat. A beállításokat módosíthatod a kedved szerint is.

Az adaptív hangszabályozás ábrája, amely taxi és busz ikonokat mutat a „közlekedés” szóval és a zajszűrő funkcióval kiemelve
Utazás

Utazás közben semmi sem zökkenthet ki, nyugodtan elmerülhetsz a háttérzajmentes zenehallgatásban.

Az adaptív hangszabályozás ábrája, amely a séta ikonokat mutatja a „séta” szót és az Ambient Sound 20 funkciót kiemelve
Séta

Sem az utcán, sem az irodában nem kerüli el semmi a figyelmedet, zavartalanul élvezheted a zenét.

Az adaptív hangszabályozás ábrája, amely az ülő és álló ikonokat mutatja a „nyugodt” szóval és a zajszűrő funkcióval kiemelve
Várakozás közben

Hallgasd meg a fontos bejelentéseket várakozás közben, egyúttal csökkentsd a többi háttérzajt.

Fejhallgató, amely reagál rád

A fülbetétek közelségérzékelője észleli, hogy csak az egyiket hordod-e vagy mindkettőt, és ennek megfelelően módosítja a lejátszást.

Illusztráció valakiről, aki éppen kivesz a füléből egy fülpárnát
A zene szüneteltetése

Ha kiveszed az egyik fülbetétet, a zenelejátszás automatikusan szünetel mindkét oldalon.

Illusztráció valakiről, aki éppen visszahelyez a fülébe egy fülbetétet
A lejátszás folytatása

Ha visszahelyezed a fülbetétet, a zene lejátszása automatikusan folytatódik.

A Sony | Headphones Connect alkalmazás logója
Testreszabott zenehallgatás

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheted a hangerőszinteket.

Légy okosabb kedvenc hangutasításos segédeddel

Google Segéd, Amazon Alexa és Siri

Töltsd el úgy egy napod, hogy csak kéréseket intézel kedvenc hangutasításos segédedhez. Szórakozhatsz, tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal, rákereshetsz információkra, zenét hallgathatsz, értesítéseket fogadhatsz és egyebek mellett emlékeztetőt is beállíthatsz.

A Google Assistant és az Alexa built-in logója
A kihangosítás ikonja
Tisztább kihangosításos hívások

Könnyű, kéz nélküli hívásoknak köszönhetően felszabadultan beszélgethetsz. A WF-1000XM3 fejhallgató tisztább beszédhangot kínál, és bármelyik (vagy akár mindkét) fülbetéttel lefolytathatod a hívásokat. Így lehetőséged van felváltva tölteni őket, illetve tisztán hallhatod a beszélgetést zajos környezetben is.

Modern klasszikus stílus

A letisztult, minimalista formatervű fejhallgatótól a kellemes tapintású, minőségi felületű töltőtokig – minden az elegáns, visszafogott stílus jegyében született.

Termékfotó különféle színű WF-1000XM3 töltőtokokról.
Színválasztás

A WF-1000XM3 fejhallgató és hordtok különféle színekben érhető el, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Személyre szabott moziélmény

BRAVIA XR™-rel és WLA-NS7 vezeték nélküli adóval

A BRAVIA XR tévéken ezzel a fejhallgatóval és a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval izgalmas Dolby Atmos®-élményben lehet részed, a 360 Spatial Sound hangzás pedig alkalmazkodik a füledhez.  

Egy nappaliban, a kanapén ülő férfi használja a fejhallgatót vezeték nélküli adóval
360 Spatial Sound Personalizer

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangzást nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, így a fejhallgató személyre szabott hangteret hoz létre, amikor BRAVIA XR tévékkel van párosítva.

WLA-NS7 vezeték nélküli adó és a falra szerelt BRAVIA televízióhoz csatlakoztatott fejhallgató a szekrényen
Dolby Atmos-élmény

Ha egy Sony WLA-NS7 vezeték nélküli adóval BRAVIA XR tévéhez van csatlakoztatva, a fejhallgató ideálisan rendezi el a fantomhangszórókat körülötted, így valódi Dolby Atmos-élményben lehet részed. Légy a jelenet részese, és merülj el az akcióban.

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

A WF-1000XM3 valóban vezeték nélküli fejhallgató ötvözi a fejlett zajszűrést és a kiváló hangminőséget, a zenehallgatási okosfunkciókat, a Bluetooth®- és az NFC-kapcsolatot, az egész napos működést és a hosszú távon is kényelmes kialakítást.
  • Digitális zajszűrés QN1e HD zajszűrő processzorral és kettős zajérzékelő technológiával

  • Valóban vezeték nélküli kivitel BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával

  • Akár 24 órás akkumulátorkapacitás az egész napos zenehallgatáshoz

  • A „Gyors fülelés” funkcióval könnyedén cseveghetsz a fejhallgató levétele nélkül.

  • Modern klasszikus formaterv, amely biztosan illeszkedik a füledbe

HANGSZÓRÓEGYSÉG
6 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
DSEE HX
Igen
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés)
FREKVENCIAÁTVITEL (AKTÍV MŰKÖDÉS)
-
PASSZÍV MŰKÖDÉS
-
NFC
Igen (tok)
VEZETÉK HOSSZA
-
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye