TA-ZH1ES

A zenei kifejezések új terepe 

Használja ki fejhallgatója képességeit, és tapasztalja meg minden egyes zeneszám érzelmi töltetét a művész szándékainak megfelelően. A digitális és az analóg hangtechnika legjavát ötvöző eszköz a zenehallgatás rajongói számára készül.

AUDIORENDSZEREK

Prémium fejhallgató-erősítő D/A hibrid erősítő áramkörrel

TA-ZH1ES
Kép a(z) Prémium fejhallgató-erősítő D/A hibrid erősítő áramkörrel termékről

705 612 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Emblematikus sorozatok

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

D/A hibrid erősítő áramkör – forradalom a hangok erősítésében

A visszacsatolás nélküli S-Master technológia megőrzi a digitális hang tisztaságát. Az új D.A. hibrid erősítő áramkör egy lépéssel tovább viszi ezt, és egy analóg előrecsatolásos erősítővel javítja a precizitást és a hangminőséget. Az analóg erősítő korrigálja az átkapcsolás által okozott konverziós hibát.

 • Torzítás csökkentése
 • Mi okozza a torzítást?
 • Hibajavítás

 • Férfi
 • Vonósok
 • Ütősök
Az érzés megőrzése

Minden hang és részlet rögzítése DSEE HXTM segítségével

Élje át a zenét úgy, ahogy a művész megálmodta, a nagy felbontású hanghoz közelítő minőségben. Új DSEE HX™ felbontásnövelő technológiánk az optimális hangvisszaadás érdekében négy további módot ad a szabványokhoz: női énekhang, férfi énekhang, ütőshangszerek és vonósok.

Alakítson bármilyen forrást DSD formátumra

A hang személyre szabása az új DSD Remastering Engine segítségével

Az új, a korábbi modellek konvertálási pontosságának dupláját kínáló DSD Remastering Engine lehetővé teszi PCM zeneforrásainak átalakítását DSD 11,2 MHz-es formátumra. A technológia az FPGA (Field Programmable Gate Array) segítségével minden jelet DSD-hangformátumra alakít.

DSD-feljavítás
FPGA
Fejlett FPGA-feldolgozás

Kompromisszummentes zenelejátszás

Az új D/A hibrid erősítő áramkör képességeinek maradéktalan kiaknázásához mérnökeink speciális FPGA processzort használó erősítőt fejlesztettek. Ezzel lehetővé vált a technológia teljes körű testreszabása és egy igazán egyedi eszköz kifejlesztése.

DC fáziskiegyenlítő

Ismerős, analóg jellegű hangzás

A DC fáziskiegyenlítő képes hatékonyan utánozni a szokványos analóg erősítők fáziskarakterisztikáját. Követi az analóg erősítő fáziskarakterisztikáját az analóg jellegű hangzás megteremtése érdekében.

DC fáziskiegyenlítő
A szerkezeti egységesség egyben precíz hangvisszaadást is jelent

A TA-ZH1ES precíziós gyártástechnológiával, kintről befelé haladva készül a lehető legjobb hangminőség érdekében.

 • FBW ház
 • Akusztikusan hangolt panel
 • Kétrétegű talplemez
Fedezze fel a TA-ZH1ES erősítőt

Ismerje meg a legkiválóbb különálló fejhallgató-erősítőnk mögött álló technológiát és törekvést. 

PCM, 32 bit
Támogatott hangformátumok

Használjon akár 32 bit/768 kHz-es PCM vagy 22,4 MHz-es DSD hangformátumot.

4,4 mm-es szimmetrikus kapcsolat
Φ4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozó

Az egyszeres Φ4,4 mm-es szimmetrikus jack dugó a szimmetrikus fejhallgató-csatlakozás új szabványa. Tiszta csatornaszétválasztása pontos hangvisszaadást és tág hangteret nyújt.

Bemeneti csatl.
Bemeneti csatlakozók

Az erősítőn több csatlakozó található különböző jelbemeneti eszközök – például Walkman®, televízió vagy Playstation® konzol – kiszolgálásához. 

Kimeneti csatl.
Kimeneti csatlakozók

Az erősítő különféle fejhallgató-kimeneti csatlakozási lehetőségeket kínál, egyebek mellett szimmetrikus (2 db 4,4 mm-es, 3 pólusú mini csatlakozó, valamint XLR4) és nem szimmetrikus (sztereó standard csatlakozó, sztereó minidugasz) kapcsolathoz.

Töltse meg világát kiváló hangzással

Fedezze fel a Signature Series termékcsaládot

Ne érje be a Signature Series termékcsalád által kínált, magával ragadó tökéletességnél kevesebbel. Az egyedülálló hangminőség jegyében született kialakítás révén ezek a termékek túllépnek a megszokott hangzáson, és kiemelnek minden rezdülést.

Műszaki adatok és funkciók
A TA-ZH1ES prémiumkategóriás Signature Series fejhallgató-erősítő, amely a fejhallgatós hangzásélmény minőségének javítását célozza.
 • D/A hibrid erősítő áramkör

 • Új DSEE HX, amelyben 5 mód érhető el

 • Támogatja a PCM 32 bit/768 kHz és a DSD 22,4 MHz hangformátumot

 • Új DSD Remastering Engine

 • Támogatja a szimmetrikus (4,4 mm-es, 2 db 3 pólusú mini dugós, XLR4) és a nem szimmetrikus (standard dugós, sztereó mini dugós) csatlakoztatást is

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről