INZONE H9

Észlelj. Reagálj. Győzz.

Élesítsd érzékeid, és készülj fel az akcióra. Az INZONE H9 gaming headset térhatású hanggal és zajszűréssel szuperhallást és éles reflexeket szavatol, így elmerülhetsz a játékban. Szárnyald túl saját teljesítményed, és fedezd fel ellenfeleid, mielőtt meglátnának.

JÁTÉKHOZ VALÓ HEADSET

INZONE H9 vezeték nélküli zajszűrős gaming fejhallgató játékhoz

INZONE H9
Kép a(z) INZONE H9 vezeték nélküli zajszűrős gaming fejhallgató játékhoz termékről

whiteblack

Díjnyertes
Juss előnyhöz riválisaiddal szemben a zajszűréssel

Turbózd fel a hangzást és javítsd teljesítményedet a vezeték nélküli, játékhoz való INZONE H9 headsettel. A játékhoz való 360 Spatial Soundnak és az új szintet jelentő zajszűrésnek köszönhetően mindig egy lépéssel előrébb járhatsz, a kényelmesebb kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy még tovább játszhass. 

• Kiváló hangminőség

• Kényelmes játék órákon át

• Személyre szabott, játékhoz való 360 Spatial Sound

• Felhajtható mikrofongém némítás funkcióval

• PlayStation®5-élményhez tervezve

• Zajszűrés

• INZONE Hub személyre szabható beállítások

A fehér és fekete INZONE H5 fejhallgató képe különböző szögekből felvéve.
Hozd meg a döntést

yiok MelyikA két szín közül melyik illik inkább hozzád – a fehér vagy a fekete? Bármelyiket is választod, ugyanolyan kiváló hangot és nagyszerű játékfunkciókat élvezhetsz – mindezt a személyiségedhez illő színösszeállításban.

Nézd meg az INZONE H9 headsetet
Szuperhallás, amely megváltoztatja a játékot

Nézd meg, hogyan segít a 360 Spatial Sound gaming funkció és a zajszűrős, vezeték nélküli INZONE H9 gaming headset a legfinomabb hangok detektálásában, és abban, hogy elsőként reagálhass a küldetések során.

Vegyél részt precíz célpont-meghatározással az akcióban

Halld meg őket, mielőtt meglátnának! A 360 Spatial Sound gaming funkció és bevált hardvertechnológiánk segítségével érzékelheted, hol és milyen messze vannak ellenfeleid. Még az árnyékban, falak és akadályok mögött rejtőző játékosok sem maradhatnak sokáig rejtve.

Fedezd fel a játékhoz való 360 Spatial Soundot

A játékhoz való 360 Spatial Sound, amelyet az INZONE Hub PC-szoftver aktivál, egy újonnan kifejlesztett, játékra szánt virtualizátort tartalmaz, amely a térbeli hangzást többcsatornás hangjelzésekkel adja vissza, ahogyan azt a játék készítői tervezték. Emellett a 360 Spatial Sound Personalizer okostelefonos alkalmazással a fülformádhoz optimalizált térbeli hangzást élvezhetsz, így a játékélmény valóban személyre szabott lesz.

Fedezd fel a játékhoz való 360 Spatial Soundot

Szeretnéd kipróbálni térbeli hangzásunkat kedvenc készülékeiden? Tedd fel a fülhallgatót, és merülj el a zenében. Érzékeld pontosan ellenfeled helyzetét, mozdulatait és még többet.

A továbbfejlesztett technológia optimalizálja az akusztikát

Az INZONE H9 gaming fülhallgatót úgy terveztük, hogy életre keltse a játék hangjait. A szimmetrikus akusztikai szerkezet, amely elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmesen illeszkedjen a különböző fejformákhoz és -méretekhez, javítja a hangminőséget és a térbeli akusztikai pontosságot.

Minden játékhang hitelesen reprodukálva

A zenei fejhallgatók terén szerzett rutinunk alapján fejlesztett INZONE H9 membránjának alakja lehetővé teszi a rendkívül magas frekvenciájú hangok kiemelkedően hű reprodukcióját és a mély hangok hiteles visszaadását a magával ragadó játékélményért.

Erőteljes basszus

Az INZONE H9 csatornái optimalizálják az alacsony frekvenciájú hangok reprodukcióját az erőteljes basszusért, így a mély hangok, pl. robbanások és motorhangok igazán valóságosnak tűnnek. Halld magad körül a játék világának drámáját és erejét.

Kényelmes játék órákon át

Az INZONE H9-et úgy alkottuk meg, hogy rendkívül kényelmes legyen, így hosszabb ideig is játszhatsz. Úgy terveztük, hogy viselés közben stabil legyen, minimális oldalsó nyomással, így ezzel a gaming fejhallgatóval órákon át részt vehetsz az akcióban.

Tökéletes párnázás

A széles, puha fejpántpárna egyenletesen oszlatja el a súlyt a fejeden, így hosszú távon is kényelmes viselet.

Jól illeszkedik a fülhöz

A jól illeszkedő bőr fülpárnák úgy vannak kialakítva, hogy optimalizálják az érintkezést a fej oldalával, minimalizálva a fülre nehezedő nyomást. Ezt az igazán rugalmas fülpárnaanyagot a kényelem, a stabilitás és a hangszigetelés érdekében tervezték.

Csak a játék – semmi egyéb hang

Legyen szó bármilyen zajról, a többmikrofonos zajcsökkentéssel ellátott INZONE H9 kizárja a teljesítményt zavaró hangokat. A páratlan játékhoz ugyanazt a kettős zajérzékelő technológiát építettük be, amelyet a kategóriavezető 1000X sorozatú fejhallgatóinkban is használunk.

Merülj el, légy éber 

Játék közben se maradj le a fontos környezeti hangokról, például egy hívásról, ajtócsengőről vagy partnered beszédéről. Zenei fejhallgatóink Környezeti hang üzemmódjával a fejhallgatón lévő gomb megnyomásával azonnal válthatsz a zajszűrés és a környezeti hangok között. 

Férfi egy íróasztalnál, fején INZONE H9 headsettel; jobb oldalon, előtérben lévő partnerével beszélget; a monitoron játék fut
Vezesd a csapatod a győzelem felé jól érthető kommunikációval

Kezeld a küldetéseket világosan és határozottan. A rugalmas, felhajtható, némítás funkciós mikrofon lehetővé teszi, hogy könnyedén kommunikálj a játékban a csapattagokkal.

Hangfókuszált mikrofon

A kiváló minőségű, a szádhoz közelebb hajtható mikrofon biztosítja, hogy mindig tisztán hallj. Mivel a mikrofon kétirányú, a hangodat még a játék legvadabb pillanataiban is tisztán érzékeli.

Közelkép az INZONE H9 fülhallgató egységről és a balra kinyújtott mikrofongémről
A Discord minősítés logója
Discord minősítéssel

Biztos lehetsz benne, hogy a headseted jól működik a Discord szolgáltatással, így zökkenőmentes hangcsevegést folytathatsz barátaiddal, miközben online játszol.

Szabad játék vezeték nélkül, alacsony késleltetéssel

Az INZONE H9 vezeték nélküli gaming headsetünkkel élvezheted a játék szabadságát anélkül, hogy a kábelek útban lennének. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően pedig a hang és a kép szoros szinkronjával semmiről nem maradsz le. 

Nagy teljesítmény egy egész napos küldetésen át

Élvezd a játékot egész nap, sőt, akár egész éjszaka is, akár 32 órán át tartó folyamatos játékkal, egyetlen feltöltéssel.

Egyszerű ovális kialakítás a könnyed működtetésért

Az INZONE H9 ergonomikusan kialakított kezelőgombokkal és tárcsákkal rendelkezik, így játék közben is könnyen módosíthatod a funkciókat és a beállításokat. 

Bal oldali vezérlők

A bal oldali fülhallgató egység fő vezérlői, köztük a hangerőszabályozó, a zajcsökkentő/mikrofonnémító gomb és a Környezeti hang üzemmód gombja. A mikrofongém és a töltő LED-del ellátott USB-port is elérhető.

Bal fülhallg. a hangerőszab., a zajcsökk./mikrofonném. gomb és a Körny. hang üzemm. gombja, a mikrofongém és az USB-csatl. helye
A jobb fülhallgató egység a játék/csevegés egyensúlygombbal, a bekapcsológombbal és a Bluetooth®-gombokkal
Jobb oldali vezérlők

A jobb fülhallgató egységen található a játék/csevegés egyensúlygomb, valamint a bekapcsológomb és a Bluetooth®-gombok.

Szabd testre a játékélményt

Az INZONE Hub PC-szoftverrel személyre szabhatod az INZONE H9 élményt a műveletek széles skálájának testreszabásával, beleértve a különböző hang- és hardverbeállításokat. Az EQ-funkcióval finomhangolhatod a hangfrekvenciákat a játékhoz a nagyobb tisztaság és a magával ragadó élmény érdekében.

PlayStation®5-élményre tervezve

Az INZONE H9 lehetővé teszi, hogy a fejlettebb térhatásért a PlayStation® 5 Tempest 3D AudioTech magával ragadó hangzását élvezhesd játék közben. A fokozott teljesítmény érdekében hibátlanul együttműködik a PlayStation®5 konzolokkal és a speciális PS5™ funkciókkal.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az INZONE H9 csomagolóanyagában nincs műanyag, kizárólag újrahasznosított anyagokat és nem szőtt cellulózt használunk, ami tükrözi a Sony elkötelezettségét termékeink és gyakorlataink környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Három lemez, amelyek válogatott fenntartható anyagokból készültek
Csoportkép a headsetről, az USB-adó-vevőről és a töltőkábelről
A doboz tartalma

Az INZONE H9 headset csomagolását kinyitva egy USB-C töltőkábelt (1,5 m) és egy USB-adó-vevőt találsz.

Élesítsd érzékeidet az INZONE játékhoz való monitorokkal

INZONE monitorjaink emelik a játékélményt, és segítenek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd.Műszaki adatok és funkciók

Készülj fel a győzelemre a Sony INZONE H9 prémium, játékhoz való headsetjével. A 360 Spatial Sound a játékhoz funkcióval a hangzás a küldetésedhez igazodik.
  • 360 Spatial Sound gaming az ellenfelek precíz detektálásáért

  • Puha fejpántpárna és műbőr fülpárnák a kényelmes viseletért

  • A kettős zajérzékelő technológia kizárja a környezeti hangokat

  • A Környezeti hang üzemmóddal továbbra is hallhatod a legfontosabb hangokat

  • Mikrofon a tökéletes csapatkommunikációért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye