α7R III

Valóság leképezve. Új világok.

Finomítsa a valóság érzékelését az α7R III segítségével – ideális társ: villámgyors, nagy felbontású, professzionális szinten kezelhető és megbízhatóan teljesít kíméletlen körülmények között is.

FULL FRAME E-BAJONETTES TÜKÖR NÉLKÜLI

Alpha 7R III fényképezőgép 35 mm-es Full Frame képérzékelővel

ILCE-7RM3A
S41B41B41

1 171 653 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Kutyáról készült kép, amelyen az egyik szemen látható az Animal-eye AF-keret
Állatszemkövető autofókusz szoftverfrissítéssel

Megjelent egy szoftverfrissítés, mely támogatja a Sony új, valós idejű, állatok szemét követő Eye AF funkcióját. Ez a funkció automatikusan észleli és követi az állatok szemét, így csodás képeket készíthet kedvenceiről vagy vadállatokról.

A korlátlan kreativitás szolgálatában

Üdvözlünk a képalkotás új világában, ahol még jobb a felbontás, az érzékenység, a dinamikatartomány, a feldolgozás sebessége és a felvételkészítés válaszideje. Az α7R III profi szintű kezelhetőséget nyújt egy kompakt vázban, ezáltal nagyobb rugalmasságot biztosít, hogy csodás képeket készíts bármilyen helyzetben. Ennek a nagy teljesítménynek, pontosságnak és szabadságnak köszönhetően bármilyen egyszeri élményt megörökíthetsz. 

Vad hegyi tájékon fényképezőgépet tartó felhasználó képe köddel, felhőkkel és gleccserjéggel
Portál soha nem látott világokba

A (kb.) 42,4 MP effektív képpontszámú képérzékelő és a fejlett képfeldolgozó együttesének csak a kalandvágy és a képzelet szabhat határt.

Felhasználó körvonalai a természetes környezet és az égbolt előterében, amint nagy objektív mögött a képkeresőbe néz
Ragadja meg a pillanatot

A megkétszerezett hatékonyságú AF-követés akár 10 kép/mp-es sorozatfelvétel esetén is rendelkezésre áll, ami tovább fokozza ennek a stabil és villámgyors fényképezőgépnek a teljesítményét.

Kép női modellel a fókuszban, amint a kép előterében elmosódott felhasználó függőlegesen tartott fényképezőgépébe néz
Új portrékészítési lehetőségek

A jelentősen továbbfejlesztett Eye AF nagy precizitással és villámgyorsan megtalálja és követi a szemet még akkor is, ha a téma mozog, lefelé és oldalra pillant vagy ha háttérfényben áll.

Kép egy modellről egy stúdióban; a felhasználó az előtéri bokeh része, mellette számítógépes képernyőn a kép.
Zökkenőmentes műtermi munkafolyamat

A SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) szabványú adatforgalmat lehetővé tévő USB Type-C® csatlakozó nagy sebességű PC Remote adattovábbítást valósíthat meg a nagy méretű RAW-adatfájlok kényelmes kezeléséhez.

Kép régi épületben állványra erősített fényképezőgép hátuljáról, az LCD-monitoron látható képpel és csatlakoztatott kábellel
A felbontás új dimenziója

A Pixel Shift Multi Shooting lehengerlő felbontást, színhűséget és textúra-visszaadást kínál – a téma és a környezet hangulatát is megörökíti.

Kép valakiről, aki állványra erősített fényképezőgépet használ kültéren mikrofonnal, szélfogóval és külső monitorral
Valósághűbb videók

Rendkívül hatásos videók készülhetnek – innovációjának köszönhetően támogatja a nagy felbontást, tág dinamikatartományt és széles színspektrumot képviselő 4K HDR felvételeket.

Portál soha nem látott világokba
Látványvilág aprólékos részletességgel

A továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer nagy felbontást és alacsony zajszintet kínál nagyobb ISO-tartományon. A fényképezőgép képes minden felvételen megörökíteni a környezet hangulatát és a részletek textúráját is.

Kép az Exmor R CMOS-képérzékelőről
42,4 MP Full Frame Exmor R™ CMOS-érzékelő

Az Exmor R érzékelő hátsó megvilágítású, hézagmentes OCL kialakítása fokozza a fényérzékenységet és széles dinamikatartományt biztosít igen komoly, 42,4 MP-es felbontás mellett is.

Kép LSI IC-t és BIONZ X képfeldolgozó processzort tartalmazó, nyomtatott áramköri lapról
Jelentősen feljavított képfeldolgozás

Új felhasználói LSI és a BIONZ X™ növeli ugrásszerűen a feldolgozási sebességet, így a rendszer az Exmor R™ érzékelővel együtt 15 fokozatnyi dinamikatartományt fog át alacsony ISO-érzékenységű fényképek esetében – gazdagabb tónusokkal.

Kép egy tavon úszó vitorlásról, mintás éggel és sötétebb hegyekkel a háttérben
Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000

A normál ISO-tartomány kibővült: ISO 100–32000 (kiterjeszthető ISO 50–102 400-ig), a képzajszintet pedig egy teljes fokozattal sikerült csökkenteni az érzékenységi tartomány középső szakaszában.

Diagram, mely az adatáramlást ábrázolja az Exmor R érzékelőtől a „front-end” LSI és a BIONZ X felé, JPEG és RAW kimenettel
14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez

A 14 bites RAW kimeneti formátum sok tónusinformációt tartalmaz a világos és az árnyas részekről is, és néma fotózásnál vagy sorozatfelvételnél is használható .

[1] Képérzékelő
[2] A legújabb nagy sebességű „front-end” LSI
[3] 16 bites képfeldolgozás

Erős, könnyű és megbízható – messzebbre juthat vele

A nagy felbontású Quad-VGA OLED Tru-Finder természetes, nagy precizitású képkeresést kínál. Az elektronikus képkeresők funkcionális előnyeit (jó láthatóság sötétben, kinagyított megjelenítésnél is elérhető AF funkció) sikerült tovább erősíteni a hatékony fényképezési támogatás érdekében. A sokoldalúság további fokozása érdekében az α7R III kis méretű és könnyű váza kellően merev és masszív a kíméletlen használat elviseléséhez is.

Ragadja meg a pillanatot
Akár 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel

Az akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvétellel bármit megörökíthetsz AF/AE követéssel. A 42,4 MP hatalmas adatmennyisége biztosítja a kiváló képminőséget, így a kép bármely részlete kiemelhető.

Kép egy jávorszarvas sziluettjével, a háttérben erdővel
Sorozatfelvétel teljes csendben

Ez a fényképezőgép képes csendes felvételkészítésre akár 10 képkocka/mp sebességgel, AF/AE-követés mellett is. A csend létfontosságú a vadvilág fotózásakor, amikora legkisebb nesz is elég az ideális felvétel elmulasztásához.

Jelentősen javított AF-teljesítmény

Az automatikus élességállítás teljesítménye javult az α9 AF-megoldásának optimalizált átvételével, így ha az α7R III befog egy kiszámíthatatlanul mozgó vadat, nem szívesen engedi el többé.

Kép az égen repülő ragadozó madárról
Átfogó Fast Hybrid AF lefedettség

399 fázisérzékeléses AF-pont fedi le a képterület szélességének és magasságának kb. 68%-át, továbbá 425 sűrűn elhelyezkedő, kontrasztérzékelő AF-pont javítja a fókuszteljesítményt másképpen elérhetetlen szintre.

Kép egy medvéről füves erdei környezetben
Akár (kb.) 2-szeres sebességű AF-reakció

A sokkal gyorsabban reagáló, továbbfejlesztett Fast Hybrid AF révén az AF-sebesség kb. kétszeresre változott gyenge megvilágítás esetén.

Kép egy ugrásra készülő nagy macskáról
Az AF-követés teljesítménye kb. 2-szeres

Az α9 terméktől örökölt AF-algoritmus kétszeres precizitású AF-követést eredményez sorozatfelvételnél – összetett vagy hirtelen mozgásoknál is.

4D FOCUS
További részletek a 4D FOCUS technológiáról
Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig

Fejlett AF algoritmusok segítik az AF funkció kimagasló precizitását akár –3 Fé megvilágításig; így megbízhatóbb az autofókusz a sötét jeleneteknél.

Kép medvéről, gyengén megvilágított erdős környezetben
Ne mulasszon el egyetlen pillanatot sem

Új többes választó, új AF-ON gomb és új érintésérzékeny fókuszfunkció teszi villámgyorssá és intuitívvá az élességállítás működését. A két beépített kártyahelynek, valamint a nagy kapacitású NP-FZ100 akkumulátornak köszönhetően az α7R III esetében sokkal kevesebbszer kell szünetet tartani adattároló- vagy akkumulátorcsere miatt.

Kép, mely egy sorozatfelvétel 76 képkockáját illusztrálja
Akár 76 sorozatfelvétel

Készítsen akár 76 tömörített RAW vagy JPEG formátumú képet egyetlen folyamatos sorozattal. Ez lehetővé teszi, hogy magabiztosan, zavaró tényezők nélkül összpontosítson a sorozatfotózásra.

Kép, amelyen oldalról/hátulnézetben látható a fényképezőgép, nyitott adathordozó-fedéllel és két kártyával
Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás

Két adattároló-aljzatával – amelyek egyike a gyors adatírás érdekében UHS-II kompatibilis – az α7R III képes párhuzamosan vagy késleltetve rögzíteni külön RAW/JPEG képadatokat és állóképeket/videókat, valamint másolni az adatokat a kártyák között.

Kép a fényképezőgép hátuljáról, ahol nagy teljesítményű akkumulátorcsomag van csatlakoztatva
Bővítse a felvételkészítési időt, mint a profik

Az α7R III kb. 2,2-szer olyan kapacitással képes használni z NP-FZ100 akkumulátort, mint az NP-FW50 akkumulátort. Az USB Type-C® és a Multi/Micro USB-portokon keresztül külső akkumulátorokat lehet csatlakoztatni a hosszabb fotózásokhoz.

Kép egy LCD kijelzőről, mely az értékelő funkció használatát szemlélteti
Értékelési funkció

A programozható gombhoz társított értékelési funkcióval 1-től 5 csillagig értékelheti az elkészült fényképeket a visszajátszási képernyőn – bármikor, azonnal.

Kép egy LCD kijelzőről, mely a sorozatfelvételek csoportosított megjelenítését illusztrálja
Csoportos megjelenítés sorozatfelvételekhez

A sorozatfelvételi módban készített képsorozatok megtekinthetők csoportban, továbbfejlesztett megjelenítési indexnézettel, a sorozatfelvétel-csoportok pedig egyetlen művelettel törölhetők, illetve tehetők védetté.

A Saját menü képernyőt bemutató kép, melyen a felhasználó által kiválasztható funkciók láthatók
Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez

Akár 30 gyakran használt elemet is társíthat az új Saját menühöz azonnali elérés céljából. Létrehozhatja és testre szabhatja a kifejezetten az Ön igényei szerinti menüt.

Új portrékészítési lehetőségek
Eye AF kétszeres teljesítménnyel

Az α7R III Eye AF funkciója kétszeres sebességű, hatékony szemészlelésre és -követésre képes még mozgó portréalany esetében is.

Kép egy modellről háttérelmosással, a részleges takarás ellenére működő Szem AF funkció illusztrációjaként
Akár részlegesen fedett arc esetén is
Kép egy modellről háttérelmosással, mely a Szem AF funkció működését illusztrálja, bár a modell lefelé és elfelé néz
Akár lefelé nézéskor is
Kép egy modellről háttérelmosással, a gyenge megvilágítás ellenére működő Szem AF funkció illusztrációjaként
Gyenge megvilágításnál is
Továbbfejlesztett képstabilizálás: szabadabb fotózás

Az öttengelyes beépített képstabilizálónak köszönhetően bármikor szabadon mozoghat és fényképezhet, az α7R III nagy felbontása, teljesítménye és mozgathatósága a rendelkezésére áll, hogy a különféle remegések és elmosódások helyett a témára összpontosíthasson.

Képek a képstabilizálás bemutatására: elmosódott kép (fent) és billenés-/forduláskompenzált kép (lent)
Dőlés és kilengés kompenzálása
Képek a képstabilizálás bemutatására: elmosódott kép (fent) és vízszintes/függőleges eltolódáskompenzált kép (lent)
Vízszintes/függőleges eltolódás kompenzálása
Képek a képstabilizálás bemutatására: elmosódott kép (fent) és gördüléskompenzált kép (lent)
Billenés kompenzálása
5 tengelyű beépített optikai képstabilizálás

Új stabilizáló egység/giroszkópos érzékelő/algoritmus emel 5,5 fokozatot. Ötféle fényképezőgép-remegést – szögremegést (billenést/lengést), X/Y elmozdulást és elfordulásos remegést (elfordulást) – ellensúlyoz.

Ábra az 5 tengelyű, vázba épített optikai képstabilizálásról, mely ötféle rázkódást képes kompenzálni
Zökkenőmentes műtermi munkafolyamat
Gyors adatkapcsolat a professzionális munkafolyamatokhoz

Az α7R III gépen SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) kompatibilis USB Type-C® port, valamint szinkronizálási csatlakozó található, amelyek segítségével a fényképezőgépet közvetlenül, késedelem nélkül csatlakoztatni lehet külső eszközökhöz. Ezek a kapcsolatok zökkenőmentesebbé és gondtalanabbá teszik a munkafolyamatokat, akár stúdiófotózásnál is, ahol PC-megosztásos felvételkészítés vagy vakuzás zajlik.

SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) a gyors adattovábbításért

Ez elérhetővé teszi a PC-megosztásos fényképezést az óriási RAW-képfájlok kényelmes kezelése érdekében, hogy gyorsan visszanézhesse a felvételeket a számítógépen, és folytathassa a fényképezést hosszasabb fájltovábbítási szünet nélkül.

A gyors adattovábbítást bemutató kép, a kamera félig hátoldali nézetén látható, csatlakoztatott USB-kábellel
A fényképezőgép közeli oldalképe, rajta a szinkronizálási csatlakozóval
Sync-csatlakozó

Szabványos Sync-csatlakozó szolgálja a kényelmes szinkronizálást a műtermi vakuegységekkel és más külső megvilágítási berendezésekkel.

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

Az Imaging Edge PC alkalmazást bemutató kép egy stúdióról, állványra rögzített fényképezőgéppel, valamint a képernyőjén a fényképezőgép képét mutató számítógéppel
Imaging Edge™ Webcam
Imaging Edge™ Webcam

Az Imaging Edge Webcam alkalmazással egyszerűen használhatod Sony kamerádat kiváló minőségű webkameraként az élő streameléstől kezdve egészen a konferenciabeszélgetésekig.

A felbontás új dimenziója
Pixel Shift Multi Shooting

Az új Pixel Shift Multi Shooting olyan fényképeket készít, amelyek valósághű részletességet, textúrát, színt és általános hangulatot árasztanak.

A Pixel Shift Multi Shooting funkciót bemutató képek: normál felvétel (balra) és részletgazdagabb, kompozit kép (jobbra)

[1] Szokványos kép [2] Összetett kép Pixel Shift Multi Shooting alkalmazásával

Kérjük, fogadd el a YouTube-sütiket a videó megtekintéséhez

Lépj be alább a sütibeállításokba, és győződj meg róla, hogy a „Funkcionális” szakaszban engedélyezted a YouTube-sütiket.

Valósághűbb videók
Nagy felbontású 4K HDR

A lenyűgözően nagy felbontású 4K videók – 5K (15 MP) túlmintavételezéssel megvalósított – rögzítése mellett ez a fényképezőgép az új HLG (Hybrid Log-Gamma) képprofilt kínálja, amely támogatja az azonnali HDR munkafolyamatot, és profitál annak széles dinamikatartományából: nagy precizitású, élethű videoképek fényelés nélkül.

Támogatja a HDR-készítési folyamat különféle igényeit

Az α7R III termék S-Log funkciója a képek rugalmas kezelésre szolgál az utómunkáknál, a HLG pedig azonnali HDR munkafolyamat tesz lehetővé – ez a kombináció többféle HDR-készítési követelményt is kielégít.

Kép HDR-munkamenetekről S-Log és színgradálás alkalmazásával (fent), valamint HLG színgradálás nélküli alkalmazásával (lent)

[1] Nagy rugalmasság a képek igény szerinti finomhangolásához (színelés szükséges)
[2] Azonnali, jó minőségű kép (színelés nem szükséges)

Brosúra letöltése
Brosúra letöltése

Műszaki adatok és funkciók

A teljesen megújult képfeldolgozó rendszer tovább javít a képminőségen. Az akár mintegy kétszer gyorsabb AF-sebességnek, AF-követési és Szem AF-követési teljesítménynek, valamint az akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvételnek köszönhetően több fontos pillanat megörökítésére képes. A tartós, kompakt vázzal párosuló megbízható, profi jellegű kezelhetőség kiemelkedő rugalmasságot és hordozhatóságot kínál.
  • 42 megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor R™ CMOS-érzékelő és továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer

  • Szabványos 100–32 000 ISO-tartomány (a felső határérték 102 400-ig kiterjeszthető)

  • Fast Hybrid AF 399 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF-fel és 425 pontos kontrasztérzékeléses AF-fel

  • Nagy sebességű, akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

  • 5 tengelyes képstabilizálás 5,5 fokozatnyi expozícióelőnnyel

Objektívkompatibilitás
Sony E bajonettes objektívek
Érzékelő típusa
35 mm-es Full Frame (35,9 × 24,0 mm), ExmorR CMOS-érzékelő
Pixelek száma (valódi)
Kb. 42,4 megapixel
ISO érzékenység
AUTO (ISO 100–12 800, választható alsó és felső korlát), Fotók: ISO 100–32 000 az ISO-érték az ISO 50-től ISO 102 400-ig állítható a bővített ISO-tartományban),, Videók: ISO 100–32 000 értéknek megfelelő, AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső korlát)
Akkumulátorkapacitás (állóképek)
Kb. 530 felvétel (képkereső) / kb. 640 felvétel (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)
Képkereső típusa
1,3 cm-es (0,5 típusú) elektronikus képkereső (színes), Quad-VGA OLED
Monitor típusa
7,5 cm (3,0 típusú) típusú TFT
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye