UBP-X800

Vigye haza a mozit

Valódi moziélményben lehet része ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A 4K UHD felbontás nagy képet, a Dolby Atmos és DTS:X pedig valódi mozihangulatot biztosít.

BLU-RAY DISC-LEJÁTSZÓK

4K Ultra HD Blu-ray™ lejátszó | UBP-X800 nagy felbontású hanggal

UBP-X800
Kép a(z) 4K Ultra HD Blu-ray™ lejátszó | UBP-X800 nagy felbontású hanggal termékről

119 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
4K HDR logó
4K-minőségjavítás valós időben

A 4K-minőségjavításnak köszönhetően mindig a legjobb képminőséget élvezheti 4K Ultra HD Blu-ray és 4K részletekkel.

Egyedi Sony-ház
A tiszta hangzást szolgáló felépítés

Élje át a nagy felbontású hangfájlok és a DSEE HX felbontásnövelő technológia által biztosított tökéletesen tiszta hangzást.

USB, HDMI, optikai és analóg kimenetek
Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség

A kettős HDMI külön audio-/videokimenetet biztosít, továbbá USB, digitális koaxiális kimenet, Wi-Fi és LAN-csatlakozó.

A nagy felbontású hang logója
Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezd a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó előtted játszana.

Kerüljön közelebb a valósághoz

4K Ultra HD Blu-ray

A filmek és tévéműsorok középpontjában érezheti magát. A 4K Ultra HD Blu-ray minden eddiginél több részletet mutat meg, így azt fogja érezni, hogy a valóságot látja.

Keresse az Inferno 4K Ultra HD kiadását

Fedezze fel a realizmus új mélységeit

4K nagy dinamikatartományú kép

Merüljön el mélyebben a részletekben a nagy dinamikatartományú kép (HDR) segítségével. A 4K tisztaságával kombinálva a HDR korában rejtett területeket kelt életre új fényerővel, árnyékokkal és színekkel.

A HDR-jel által biztosított képminőséget bemutató kép
HDR-jel
Az SDR-jel által biztosított képminőséget bemutató kép
SDR-jel

HDR és SDR

A HDR-jel akár 100-szor annyi fényerőt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel, jelentősen növeli a csúcsfényerőt, és közben megőrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.

A természet összes színe

Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetően nagyobb telítettségű és valósághű színeket láthat – a mélykék tengertől az élénk pirosig.

A természet összes színe
BT.2020 SZÍNTARTOMÁNY
A természet összes színe
REC.709 SZÍNTARTOMÁNY
A hang, mely elrepíti
egy másik világba

Valódi mozihangzás: Dolby Atmos és DTS:X

A Dolby Atmos és DTS:X, a mozik által kedvelt vezető audiokodekeknek köszönhetően elképesztően tisztán hallhatja, ahogy dörögnek a villámok, sikítanak a szirénák, és dudálnak az autók Ön körül. 

Megjelent a Ghostbusters 4K Ultra HD kiadásban

Dolby Atmos embléma
Dolby Atmos

Az Atmos külön kezeli a hangokat, és olyan csatornákból bocsátja ki azokat, hogy szabadon terjedjenek Ön körül és felett is, a még lenyűgözőbb surround hangzás érdekében.

DTS:X embléma
DTS:X

A DTS:X korlátlan számú hangobjektumot képes létrehozni, melyek valós időben alkalmazkodnak a hangsugárzóhoz, így minden mozi még jobban szól.

A házimozi párosa 

Párosítsa az UBP-X800 és az STR-DN1080 vevőegységet a tökéletes otthoni szórakozáshoz. Az elegáns, összehangolt kiviteltől a remek kép- és hangminőségig, a szépség a részletekben rejlik.

Nagy felbontású hang illusztrációs diagramja

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

Ahogyan a HD és a 4K felbontás is nagyban eltér egymástól, óriási a különbség a nagy felbontású hangfájlok és az MP3-fájlok, sőt még a CD-k között is: minden lélegzetvételt, minden dobütést, minden hangot hallhat.

DSEE HX felbontásnövelés

Javítsa fel az MP3-k és egyéb tömörített zenei formátumok – akár a CD-k – frekvenciáját és dinamikatartományát közel nagy felbontású minőségre, így maradéktalanul átélhet az eredeti felvételt.

DSEE HX feljavítás grafikonja
A termék keretes és merevítős háza
Egyedi Sony-ház

Az egyedi keretes és merevítős ház merev szerkezetet biztosít, mely kiküszöböli az apró rezgéseket, hatékony elektromos árnyékolást biztosít, így Ön kiváló minőségű hangot és képet élvezhet.

Bármit lejátszhat

Az UBP-X800 képességei messze meghaladják a 4K UHD Blu-ray lemezeket. Szinte bármit nézhet, hallgathat és streamelhet – beleértve a legnagyobb felbontású video- és hangformátumokat, és számos népszerű streaming szolgáltatást is.

Kompatibilis lemezformátumok emblémája
A tökéletes CD-meghajtó

Szeretne egy jót táncolni a Super Audio CD gyűjteményében található zenékre? Semmi akadálya. Ha CD-lemezről van szó, az UBP-X800 szinte biztos, hogy lejátssza azt.

Kompatibilis hangformátumok emblémája
Közel határtalan hangélmény

Az UBP-X800 az egyéb formátumokon kívül számos kiváló minőségű 24 bites hangformátumot támogat az AAC-től, a WAV-on át a 11,2 MHz-es DSD-ig .

Kompatibilis streamformátumok emblémája
Streameljen és játsszon le bármilyen tartalmat

Játssza le videóit USB-kapcsolaton vagy az otthoni hálózaton keresztül. Ez a Blu-ray lejátszó az összes népszerű videofájltípust támogatja, így bármikor megnézheti kedvenc filmjeit.

A tökéletes otthon legjobb készülékei számára

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség minden hi-tech készülék számára

Gyűjtse egy helyre minden audiovizuális eszközét, és csatlakoztassa őket az UBP-X800 készülékhez. Ideális házimozihoz és zenei streaming szolgáltatásokhoz (pl. Spotify), és kiváló minőségűek a csatlakozói.

Minden szórakozás egy helyen

Élvezze a gyors, stabil streamingszolgáltatásokat. Az UBP-X800 4K videostreamelést is biztosít a vezeték nélküli, kétsávos MIMO technológiával, mely erős jelet biztosít – még a vezeték nélküli hálózat peremén is.

Privát mozizás fejhallgatóval

Megjelent a The 5th Wave 4K Ultra HD kiadásban

Merüljön el mélyebben a kedvenceiben

Bluetooth vezeték nélküli hang privát mozizáshoz

Élje át még intenzívebben a filmek minden pillanatát, amikor egyedül mozizik. Az UBP-X800 támogatja a Bluetooth hangátvitelt, így kedvenc Bluetooth fejhallgatóját is használhatja.

Tisztán hallhatja a párbeszédeket

Párhuzamos HDMI és Bluetooth hangtovábbítás

Teljesen tisztán élvezheti a párbeszédeket és zenéket, akár közelről, akár távolról. Az UBP-X800 egyszerre tudja HDMI-n keresztül továbbítani a hangot a TV-re, és egy vezeték nélküli hangsugárzóra Bluetooth-on keresztül.

Tévéző pár, egyikük közel, másikuk távol van

Megjelent a The Magnificent Seven 4K Ultra HD kiadásban

LDAC logó
LDAC

Az LDAC a normál Bluetooth® kommunikáció adatmennyiségének 3-szorosát képes továbbítani az igazán jó minőségű hangzás érdekében.

Wi-Fi® logó
Wi-Fi®

A beépített Wi-Fi és a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás segítségével zenét továbbíthat vezeték nélkül otthona helyiségeibe a minőségromlás nélküli, gyors zeneélmény érdekében.

Műszaki adatok és funkciók

Valódi moziélményben lehet része ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A 4K UHD felbontás nagy képet, a Dolby Atmos és DTS:X pedig valódi mozihangulatot biztosít.
  • Nézze meg a saját szemével a 4K UHD Blu-ray páratlan képtisztaságát

  • Nagyobb részletgazdagság a nagy felbontású hang és a DSEE HX funkció segítségével

  • Rázkódásmentes kialakítás a tisztább hangzásért

  • Szinte bármilyen lemez és fájlformátum lejátszása

  • Lenyűgöző képminőség akár 60p értékű 4K-minőségjavítással

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye