HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1080

STR-DN1080

Kép a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1080 termékről

292 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1080 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1080 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1080 termékről

Főbb jellemzők

Nagy felbontású hang

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Sokoldalú. Kifinomult. Erőteljes.

A rugalmas hangsugárzó-megoldásokat, DTS:X-et és Dolby Atmos támogatást tartalmazó STR-DN1080 erőteljes, moziszerű surround hangzást nyújt, amely tökéletesen alkalmazkodik Önhöz és környezetéhez.

Az ideális otthoni audioelrendezés

Az STR-DN1080 olyan rugalmas hangsugárzó-megoldásokkal készült, amelyek kiküszöbölik a környezet korlátait, így minden elrendezés esetén a legjobb hangélményben lesz része.  

 • Front Surround
 • Komplett házimozi
 • (Fantom) 7.1.2 csatornás surround

Élvezze a teljes moziminőséget

Az úttörő hangmező technológia a továbbfejlesztett automatikus kalibrálást a gördülékeny hangsugárzó-áthelyezéssel kombinálva lélegzetelállító moziszerű hangzást hoz létre, amelyet még soha nem tapasztalhatott otthonában.

Keresse az Inferno 4K Ultra HD kiadását

Gördülékeny, automatikus kalibrálás

Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D.C.A.C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.  

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitelnek köszönhetően óriási ugrást tapasztalhat a kép kontrasztjában és fényerejében, az árnyak és világos területek részletei tovább fokozzák a részletességet és életre keltik a színeket. A készülék a legújabb HDR-szabványokat is támogatja, pl. HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) és Dolby Vision™.

HDR csúszka
HAGYOMÁNYOS
HDR
HDR

Optimális surround hangvisszaadás

Támogatott formátumok

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja (DSD/lineáris PCM stb.). Sőt, a lejátszás USB, HDMI és DLNA csatlakozáson keresztül is történhet, a többcsatornás kialakítás pedig egy magával ragadó surround rendszeren szólaltatja meg a kiváló minőségű hangot.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Kapcsolódjon

Egy igazán dinamikus otthoni szórakoztatórendszer-kialakítás: 6 HDMI-bemenet és 2 kimenet, egy első USB-port, illetve optikai, digitális és analóg AV-csatlakozások. Így gyorsan és könnyedén csatlakoztathatja többek között televízióját, Blu-ray Disc™ lejátszóját, okostelefonját és sok mást is.

 • Hátsó
 • Elölnézet
HDMI®

Hat HDMI-bemenet és két kimenet

A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.

USB

DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével

Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.

LDAC

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC technológia kb. háromszoros adatmennyiség átvitelére képes (a maximális 990 kb/s átvitelnél) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes, nagy felbontásúhoz közeli minőségben történő élvezetét.1

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.

NFC BT
AirPlay

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.

Wi-Fi®

Wi-Fi®-csatlakozás

Játsszon le zenét internetes szolgáltatóktól vagy otthoni hálózatából. 

Hangzás, amely mindig elkíséri

Továbbítsa a zenét otthona bármely zugába a Sony | Music Center révén

Hallgassa ugyanazt a remek zenét a lakás minden szegletében a Sony | Music Center (korábban SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A Sony | Music Center Link segítségével csoportba rendezheti a kompatibilis Sony hangrendszereket, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.

Minőségi alkatrészek a kiváló hangzás érdekében

Az STR-DN1080 minden alkatrészét az optimális hangminőséghez tervezték.

Műszaki adatok és funkciók
Bővítse otthoni szórakoztató rendszerét a Dolby ATMOS és DTS funkciót tartalmazó STR-DN1080-nal: X-támogatás. Az eARC lehetővé teszi ezen legújabb hangformátumok élvezetét kompatibilis tévével kialakított, egykábeles HDMI-kapcsolaton keresztül. A rugalmas és fantom hangsugárzó megoldások révén ideálisan alakíthatja ki elrendezését. A 4K- és HDR-kompatibilis HDMI támogatja a legújabb videoszabványokat, köztük a 4K tartalmak HDCP 2.2 tartalomvédelmét is.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hangtechnológiával

 • Minőségi surround hangzás Dolby ATMOS és DTS:X támogatással

 • 6 bemenetű/2 kimenetű HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

 • Wi-Fi, AirPlay és Chromecast built-in zenelejátszáshoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye