MEMÓRIAKÁRTYÁK

CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Kép a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

128 GB

CEB-G128

Ár nem áll rendelkezésre

256 GB

CEB-G256

Ár nem áll rendelkezésre

512 GB

CEB-G512

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről
Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről
Képek a(z) CEB-G sorozatú CFexpress Type B memóriakártya termékről

Páratlanul gyors, bárhová utazik

Éljen a sebesség előnyeivel az új CFexpress memóriakártya révén

Hihetetlen, akár 1700 MB/s (olvasási) és 1480 MB/s (írási) adatsebessége révén ez a memóriakártya készen áll a csúcstechnológiájú fényképezőgépek és videokamerák jövő generációira. A Sony CFexpress memóriakártya profi fotósoknak, videósoknak és műkedvelőknek készül, akik munkameneteik gyorsítását tervezik páratlan adatsebességgel és kivételes megbízhatósággal. 

Gyors akciót filmező kameraman

Lélegzetelállító sebességre képes

Akár nagy felbontású sorozatfelvételt készít full-frame DSLR / tükör nélküli fényképezőgéppel, akár nagy bitrátájú videót profi videokamerával, ez a kártya elég gyors az események rögzítéséhez. Álljon készen már ma a jövő csúcstechnológiájú gépeire és kameráira.

CFexpress kártya kemény körülmények között

Rendkívül strapabíró

Strapabíró és kimagasló a szilárdsága, mely 3-szorosa is lehet a CFexpress-szabvány szerinti hajlítási merevségnek, és további merevségi teszten is megfelelt 70 N erőig . Kibírja, ha 5 méterről leejtik, ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, röntgensugárzásnak, elektrosztatikus sokknak és intenzív UV-fénynek – képes megbirkózni a legzordabb körülményekkel is.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés

Az XQD® és a CFAST® szabványból továbbfejlesztett CFexpress memóriakártya új lehetőségeket nyit meg a profik előtt. A nagy felbontású fájlok és nagy sebességű felvételek kezelését kis méretű, de jól használható formátumban végzi, így tökéletes a munkamenet gyorsításához és a hatékonyság fokozásához, több idő jut a kreatív munkára.

Nagy felbontású sorozatfelvételek elkészítése

Gyors reakcióidejű fotózás

Akár 1480 MB/s írási sebességével a leggyorsabb memóriakártyák közé tartozik. Ideális eszköz gyors történések (például motorsportesemények vagy a vadvilág) tömörítetlen RAW sorozatfelvételeken történő megörökítéséhez.

Nagy bitrátájú videofelvétel rögzítése

Kiváló minőségű videók

A CFexpress lehetővé teszi a stabilan nagy bitrátájú videorögzítést 4K (vagy nagyobb) felbontással, így magától értetődően partnere a csúcstechnológiás videokameráknak.

Adatok nagy sebességű továbbítása videokameráról számítógépre a kártya segítségével

Rendkívül hatékony munkafolyamat

Minden korábbinál gyorsabban továbbíthat, illetve menthet nagy mennyiségű adatot – pl. nagy felbontású fényképeket, nagy bitrátájú videókat – számítógépre az optimalizált MRW-G1 kártyaolvasóval, így több ideje marad az utómunkára és a szerkesztésre.

Kapcsoljon nagyobb sebességre a CFexpress-kártyaolvasóval

Kapcsoljon nagyobb sebességre a CFexpress-kártyaolvasóval

A Sony CFexpress memóriakártyákhoz optimalizált, választható „MRW-G1” kártyaolvasóval USB-csatolón keresztül továbbíthat adatokat, élhet a villámgyors biztonsági mentés és a hatékonyabb munkamenet előnyeivel. Kompakt, könnyen hordozható, és kompatibilis a Sony CFexpress TypeB, a Sony XQD G és M memóriakártyákkal.

Masszív. Megbízható. Készen áll.

Vigye magával CFexpress memóriakártyáját sporteseményekre, helyszíni fotózásokra és túrákra. Támogatja a hosszas professzionális használatot a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben – havas hegyeken, homoksivatagokban – is; nyugodtan fotózhat, cserélhet és tárolhat.

Kemény, ellenséges környezetben dolgozó kameraman

A legkeményebb helyszínekhez

A strapabíró CFexpress memóriakártyák kimagasló szilárdsága több mint 3-szorosa a CFexpress-szabvány szerinti hajlítási merevségnek, további merevségi teszten is megfelelt 70 N erőig, emellett képes akár 5 méter magasból történő leesést elviselni.

CFexpress kártya a legzordabb körülmények között

A legzordabb körülményekhez tervezve

A CFexpress memóriakártyák teljesen megbízhatóan, hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzásban, elektrosztatikusan feltöltött környezetben és intenzív UV-fényben is.

A Media Scan Utility olvassa és figyeli a memóriát

Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel a flash-memória elhasználódik és nem képes adatot rögzíteni. A Media Scan Utility automatikusan átvizsgálja a CFexpress memóriakártyát, tájékoztatást nyújt annak állapotáról, így Ön időben cselekedhet. A Sony CFexpress Type B memóriakártyák vizsgálatához MRW-G1 kártyaolvasó szükséges.

Elveszett fájlok helyreállítása

Balszerencse esetén is elkerülheti a katasztrófát a Sony memóriakártyák vásárlói számára letölthető adatmentő szoftverrel, amely képes helyreállítani véletlenül törölt fájlokat, valamint a szokásos formátumú, sérült fénykép- és videofájlokat.

A Fájlmentő helyreállítja az elveszett fájlokat
Műszaki adatok és funkciók
Rendkívül gyors és megbízható – olyan profiknak készült, akiknek a legnagyobb teljesítményre van szükségük a szélsőséges körülmények között. Ez az új generációs CFexpress memóriakártya megóvja a felvételeket és felgyorsítja a fotósok, videósok és lelkes amatőrök munkáját.
  • Ultragyors, akár 1480 MB/s-os írási sebesség a sorozatfelvételekhez és a nagy felbontású képalkotáshoz

  • Továbbfejlesztett működés rendkívül nagy, akár 1700 MB/s-os olvasási sebességgel

  • Komoly paraméterek a kihívást jelentő környezetek leküzdése érdekében

  • A Media Scan Utility felügyeli a kártya állapotát és a tárhely mennyiségét

  • A Memory Card File Rescue alkalmazást le lehet tölteni

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről