WM1ZM2

Elmerülve a tiszta hangban

A Signature Series részeként a WM1ZM2 új mércét állít fel a teljes értékű hangzás és a kifinomult zenehallgatás terén. Nemes anyagokkal, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült; az egyszerű zeneletöltés és -streaming révén tökéletes hangzásvilágot nyújt. 

1 349 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Signature Series

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.Letöltés és streaming Wi-Fi-n keresztül


Vedd szemügyre közelebbről a WM1ZM2 készüléket
Tiszta anyagok, teljes értékű hang

Az oxigénmentes réz (OFC) közismerten nehezen megmunkálható, a WM1ZM2 mégis aranyozott OFC-vázzal rendelkezik – akárcsak elődje. Ezúttal azonban az OFC tisztaságát 99,99%-ra emelték, ami még több előnyt kínál a hangminőség és a strapabíróság tekintetében. A basszusok tiszták és erőteljesek, jobban kitöltik a teret, a közép- és magas hangok pedig lágyan szállnak tova.

Valósághű hangvisszaadás

A Walkman® S-Master™ HX digitális erősítési technológiája kompatibilis a natív DSD-formátummal, és támogatja a szimmetrikus és nagy kimenő teljesítményt. A gazdag, testes hangzás érdekében széles frekvenciaskálán csökkenti a torzítást és a zajt, amelyet tovább javít az új, kiváló minőségű, ólommentes forraszanyag.


Még erőteljesebb áramellátás

Legkiemelkedőbb digitális zenelejátszónk, a DMP-Z1 nyomdokain haladva a WM1ZM2 mind az analóg, mind a digitális blokk esetében elődjénél erősebb áramellátással rendelkezik.

Közelkép a nagy méretű, szilárd kondenzátorral ellátott áramköri lapról
Nagy méretű, szilárd polimer kondenzátor

Az erősítőblokk akkumulátorának támogatására fejlesztett nagy méretű, szilárd polimer kondenzátor nagy kapacitást és alacsony ellenállást kínál. Mivel azonnal nagy mennyiségű teljesítményre képes, pontos jelkimenetet biztosít, megelőzve a hirtelen feszültségeséseket. Ez hozzájárul az erőteljes, pontos basszushangzáshoz és a tiszta énekhanghoz.

FT CAP3 (nagy kapacitású polimer kondenzátor)

A Sony mérnökei által egyedileg gyártott és hangolt FT CAP3-at az audioblokk áramellátásában lévő összes áthidaló kondenzátor alkalmazza. A felsőkategóriás otthoni hangrendszerekkel szerzett tapasztalatokat alkalmazva az eredmény jobb hangreprodukció, simább, tágas tereket betöltő, áttetsző hangzás lett, feszes basszusokkal.

FT CAP3 (nagy méretű polimer kondenzátor) egy áramköri lapon
OFC csiszolt alaptömb sötét háttér előtt
OFC csiszolt alaptömb

A digitális blokkot OFC csiszolt alaptömb fedi, amely erősíti a digitális földelést és javítja a digitális blokk elemei, köztük az alkalmazásprocesszor és a memóriaeszközök zajárnyékolását. Az eredmény: tisztább hangzás, amely mintha a csendből emelkedne ki.

Nagy méretű polimer kondenzátoros áramköri lap
Nagy méretű polimer kondenzátorok

A WM1ZM2 készülékben rejlő nagy méretű polimer kondenzátorok stabilizálják az erősítőegység áramellátását a nem szimmetrikus kimenethez, és javítják az alacsony tartományú jelvisszaadási teljesítményt a teljesebb zenehallgatási élményhez.

Filmkondenzátoros áramköri lap
Filmkondenzátorok

A kiváló minőségű filmkondenzátorok lineáris választ nyújtó feszültséget biztosítanak a különböző frekvenciákon, így kisebb a torzítás és a zaj.

Áramköri lap induktív tekercsekkel
Induktív tekercsek

A digitális blokk tápegységében lévő, a hagyományos, laminált kondenzátort kiváltó induktív tekercsek hozzájárulnak a tiszta hangzáshoz. 

A rendkívüli hangzás a kiemelkedő alkatrészekkel kezdődik

A WM1ZM2 hangminőségének fejlesztése érdekében számos alkatrészt frissítettünk és a lehető legjobb elrendezésben állítottunk össze.

KIMBER KABLE® 

A zászlóshajó DMP-Z1-hez hasonlóan az erősítő alapját és a szimmetrikus fejhallgató-csatlakozót alkotó anyag mostantól vastag KIMBER KABLE®. Ez segít a külső zajok kizárásában, a kiváló minőségű audiojelek továbbításában és az erőteljes, egyenletes hangminőség elérésében.

Kristályoszcillátoros áramköri lap
Kristályoszcillátorok

Két kompakt, alacsony fázisú és zajszintű kristályoszcillátor a precíziós óra stabilitásáért, 44,1kHz és 48kHz mintavételezési szorzó mellett. A kristályelektródát a jobb elektromos jellemzők és a hangszerek különválasztása érdekében aranygőzös leválasztással alakították ki. Az eredmény: kevesebb fátyolosság és zaj a tiszta, nyílt hangreprodukcióért.

Fine Sound Register

A felületre szerelt Fine Sound Register (Finomhang-regiszter) garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

A Fine Sound Register fehér háttér előtt
Aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyaggal ellátott áramköri lap
Aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyag

Ez az első alkalom, hogy a Sony aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyagot használt. Ez az anyag az áramköri lap felületének nagy részén megtalálható, így sokkal jobb hanglokalizációt és a szélesebb hangteret eredményez.

Egy tekercs kiváló hangminőséget szavatoló, aranyat tartalmazó forraszanyag
Kiváló minőségű, aranyat tartalmazó forraszanyag

Az arany vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, kevés aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze a WM1ZM2 áramkörét az akkumulátorral.

A normál és fémezett furat összehasonlító képe
Dielektromos áramköri lap és fémezett furat

A nyomtatott áramköri lap a pontos jelátvitel érdekében alacsony dielektromos anyagot használ, míg a furatokat az impedancia további csökkentéséért rézzel töltik ki. Az eredmény: tágas tereket betöltő, tiszta, világos hangzás.
[A] Normál és [B] Fémezett furat

Az áramköri lap képe a hangblokkot pirossal, a teljesítmény-/digitális blokkot kékkel kiemelve
Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (pirossal kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális interferencia nem befolyásolja a hangminőséget.

Fejlett hangfeldolgozás

A WM1ZM2 számos hangfeldolgozási technológiával rendelkezik, amelyek segítségével forrástól függetlenül a legtöbbet hozhatod ki a zenéből.

Szimmetrikus kábelkapcsolat

A Walkman® egy Φ 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozókábel fogadására képes szimmetrikus aljzatot kínál. Ez a kábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. 

Az MQA logója
MQA™ 

A Walkman MQA-technológiával felszerelt, amely lehetővé teszi az MQA-hangfájlok lejátszását.

Ikonikus stílus

A nagyobb kijelzővel és audiokomponensekkel felszerelt WM1ZM2 egyensúlyt teremt a használhatóság és az ikonikus stílus között. 

A WM1ZM2 Walkman elölnézetből, Android™ felhasználói felülettel
Wi-Fi-vel még több zenét streamelhetsz és tölthetsz le

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis WM1ZM2 még több szabadságot kínál a zenehallgatásban. Hallgasd a Walkmanen kedvenc stream és zenei alkalmazásaid, vagy csatlakozz számítógépre, és tölts le dalokat és lejátszási listákat.

A WM1ZM2 Walkman előnézete – a kijelző a zenelejátszó felületet mutatja
Nagy méretű, 5,0"-os kijelző

A sima és érzékeny, nagy, 5,0" (12,7 cm) méretű, HD-felbontású érintőképernyős kijelző nagyobb az előd 4,0" (10,2 cm) kijelzőjénél.

Az akkumulátor élettartamának ikonja
Hosszú élettartamú akkumulátor

Merülj el a zenében akár 40 órányi, szünet nélküli, 96 kHz-es FLAC High-Resolution Audio lejátszással.

A WM1ZM2 Walkman elölnézetből – a kijelző a Walkman kezdőképernyőjét mutatja
Walkman® Home Screen

A Walkman® Home Screennel a saját igényeidhez igazíthatod a kezdőképernyőt.

A WM1ZM2 Walkman alsó részén található USB Type-C® port
USB Type-C® port

Az USB 3.2 Gen1-gyel kompatibilis USB Type-C® port gyors zenefájlátvitelt és egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít számos eszközzel.

Az SD-kártya ikonja
Bővíthető tárhely 

A 256 GB integrált memória és az SD-kártyahely révén a WM1ZM2 lehetővé teszi, hogy akár a legnagyobb zenei gyűjteményed is magaddal vidd.

Fedezd fel a Signature Series termékcsaládot

Ne érd be a Signature Series termékcsalád által kínált, magával ragadó tökéletességnél kevesebbel. Az egyedülálló hangminőség jegyében született kialakítás révén ezek a termékek túllépnek a megszokott hangzáson, és kiemelnek minden rezdülést.

A hangzás következő szintje

Nézd meg, hogy a vágy és a személyes hangtechnikai eszközök kultúrája miként inspirálta a mérnökeinket a Signature Series megalkotásában.

Magával ragadó.
Valósághű.

Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. A WM1ZM2 képes a 360 Reality Audio hangzásra.

Három edény különböző anyagokkal
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WM1ZM2 csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Kisegítő lehetőségek

Hisszük, hogy a technológiának interaktívabbá, kreatívabbá, szórakoztatóbbá és befogadóbbá kell tennie a világot. Azáltal, hogy audiotermékeinkbe beépítjük az emberközpontú, inkluzív kialakítást, a Kando-élményt nyújtjuk összes felhasználónk számára, függetlenül az életkortól, a körülményektől és a környezettől.

Kép egy csukott szemmel zenét hallgató személyről, egy nyújtást végző személyről és egy kerekesszékben festő személyről

Műszaki adatok és funkciók

A Signature Series részét képező WM1ZM2 Walkman® a kompromisszumok nélküli hangminőséget Wi-Fi-kapcsolattal ötvözi a letöltés és streamelés érdekében.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Natív DSD (direct stream digital) támogatás

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Wi-Fi-kapcsolat a letöltéshez és streameléshez

  • 256 GB-os kapacitás és SD-kártyafoglalat

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye