WM1AM2 WALKMAN® DIGITÁLIS MÉDIALEJÁTSZÓ

Összes műszaki adat és funkció

NW-WM1AM2

648 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
kb. 80,5 mm x 142,5 mm x 20,8 mm
Tömeg
kb. 299 g

Wi-Fi

Frekvenciasáv
2,4 / 5 GHz

Tápellátás

AKKUMULÁTORKAPACITÁS – FOLYAMATOS ZENELEJÁTSZÁS (ZENEALKALMAZÁSSAL)
MP3 (128 kb/s) / Sztereó minidugasz: Kb. 40 óra, MP3 (128 kb/s) / Kiegyensúlyozott standard jack dugó: kb. 40 óra, FLAC (96 kHz / 24 bit) / Sztereó minidugasz: kb. 40 óra, FLAC (96 kHz / 24 bit) / Kiegyensúlyozott standard dugasz: kb. 40 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Sztereó minidugasz: kb. 35 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Kiegyensúlyozott standard dugasz: kb. 35 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Sztereó minidugasz: kb. 25 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Kiegyensúlyozott standard dugasz: kb. 15 óra, DSD (5,6448 MHz / 1 bit) / Sztereó minidugasz: kb. 18 óra, DSD (5,6448 MHz / 1 bit) / Kiegyensúlyozott standard dugasz: Kb. 13 óra
AKKUMULÁTORKAPACITÁS – FOLYAMATOS ZENELEJÁTSZÁS (EGYÉB ZENEALKALMAZÁS)
MP3 (128 kb/s) / Sztereó minidugasz: Kb. 18 óra, MP3 (128 kb/s) / Kiegyensúlyozott standard jack dugó: Kb. 18 óra
AKKUMULÁTORKAPACITÁS – BLUETOOTH (ADÓ ÜZEMMÓD)
MP3 (128 kb/s) / SBC-kapcsolat preferált: kb. 20 óra, FLAC (96 kHz/24 bit) / LDAC-kapcsolat preferált (Auto): kb. 18 óra
Töltési idő (teljes feltöltés)
Kb. 4,5 óra
Beépített akkumulátor
Beépített litiumionos akkumulátor
Töltés és tápellátás
USB-tápellátás (számítógépről, USB-n keresztül)

Adathordozók

Memóriaméret
128 GB *Tényleges elérhető memória 103 GB

Lejátszás és kijelzés

Zenekeresési módszerek
Összes dal,Előadó,Kiadás éve,Lejátszási listák,Album,Műfaj,Zeneszerző,Hi-Res,Nemrégi átvitelek,Mappa,Kódlap
Zenelejátszási mód
Véletlen sorrendű lejátszás,Ismétlés kikapcsolva,1 dal ismétlése,Összes ismétlése,Összes tartomány,Kiválasztott tartomány
„Megfog és áthúz” eljárás
Igen
Kijelző felbontása
12,7 cm (5,0″), HD (1280 x 720 képpont)
Képernyő típusa
TFT színes kijelző fehér LED-háttérfénnyel
Hanghatások
Direct Source (Direct), 10 sávos hangszínszabályozó, DSEE Ultimate, DC Phase Linearizer, Dynamic Normalizer, Vinyl Processor
Audiolejátszás
MP3: 32–320 kb/s (támogatja a VBR-t) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA: 32–192 kb/s (támogatja a VBR-t) / 44,1 kHz, FLAC: 16, 24 bit / 8-384 kHz, WAV: 16, 24, 32 bit (Float / Integer) / 8-384 kHz, AAC: 16–320 kb/s / 8–48 kHz, HE-AAC: 32–144 kb/s / 8–48 kHz, Apple Lossless: 16, 24 bit / 8-384 kHz, AIFF: 16, 24, 32 bit / 8-384 kHz, DSD: 1 bit / 2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz, APE: 8, 16, 24 bit / 8-192 kHz (Gyors, Normál, Magas), MQA: Támogatott

Fejhallgató-kimenet (sztereó minidugasz)

Frekvencia
20–40 000 Hz
Maximális kimenő teljesítmény (JEITA 16 Ω/mW)
0,4–1,1 mW (32 Ω).

Fejhallgató-kimenet (kiegyensúlyozott szabványos dugasz)

Frekvencia
20–40 000 Hz
Maximális kimenő teljesítmény (JEITA 16 Ω/mW)
0,4–1,1 mW (32 Ω).

Szoftver

Operációs rendszer
Android 11

Csatlakoztathatóság

KIVEZETÉSEK
Fejhallgató: Sztereó minidugasz, Kiegyensúlyozott standard jack, Külső memória: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Vezeték nélküli alkalmazások
Kommunikációs rendszer: Bluetooth® műszaki adatai: 5.0-s verzió, NFC: Nem, Támogatott Bluetooth-profilok: Igen, Támogatott kodekek (átvitel): Igen, Támogatott kodekek (vétel): Nem

Kisegítő lehetőségek

talkback
Igen

A doboz tartalma

  • USB Type-C® kábel (USB-A - USB-C)
  • Használati utasítás
  • Útmutató
  • Fejhallgató-csatlakozó (sztereó mini)
  • Fejhallgató-csatlakozó (kiegyensúlyozott standard)
Placeholder

Jellemzők

WM1AM2 Walkman alumíniumötvözetből készült váza

Alumínium ház

Az alumíniumötvözetből készült ház szilárd védelmet biztosít, szigetel az elektromos zajjal és egyéb interferenciákkal szemben, és stabil, kiváló minőségű hangzást biztosít.

Közelkép az S-Master™ HX digitális erősítési technológiát bemutató áramköri lapról

Valósághű hangvisszaadás

A Walkman® S-Master™ HX digitális erősítési technológiája kompatibilis a natív DSD-formátummal, és támogatja a szimmetrikus és nagy kimenő teljesítményt. A gazdag, testes hangzás érdekében széles frekvenciaskálán csökkenti a torzítást és a zajt, amelyet tovább javít az új, kiváló minőségű, ólommentes forraszanyag.

Még erőteljesebb áramellátás

Legkiemelkedőbb digitális zenelejátszónk, a DMP-Z1 nyomdokain haladva a WM1AM2 mind az analóg, mind a digitális blokk esetében elődjénél erősebb áramellátással rendelkezik.

Közelkép a nagy méretű, szilárd kondenzátorral ellátott áramköri lapról

Nagy méretű, szilárd polimer kondenzátor

Az erősítőblokk akkumulátorának támogatására fejlesztett nagy méretű, szilárd polimer kondenzátor nagy kapacitást és alacsony ellenállást kínál. Mivel azonnal nagy mennyiségű teljesítményre képes, pontos jelkimenetet biztosít, megelőzve a hirtelen feszültségeséseket. Ez hozzájárul a tiszta, erőteljes, pontos basszushangzáshoz és a tiszta énekhanghoz.

FT CAP3 (nagy méretű polimer kondenzátor) egy áramköri lapon

FT CAP3 (nagy kapacitású polimer kondenzátor)

A Sony mérnökei által egyedileg gyártott és hangolt FT CAP3-at az audioblokk áramellátásában lévő összes áthidaló kondenzátor alkalmazza. A felsőkategóriás otthoni hangrendszerekkel szerzett tapasztalatokat alkalmazva az eredmény jobb hangreprodukció, simább, tágas tereket betöltő, áttetsző hangzás lett, feszes basszusokkal.

OFC csiszolt alaptömb

OFC csiszolt alaptömb

A digitális blokkot OFC csiszolt alaptömb fedi, amely erősíti a digitális földelést és javítja a digitális blokk elemei, köztük az alkalmazásprocesszor és a memóriaeszközök zajárnyékolását. Az eredmény: tisztább hangzás, amely mintha a csendből emelkedne ki.

Nagy méretű polimer kondenzátoros áramköri lap

Nagy méretű polimer kondenzátorok

A WM1AM2 készülékben rejlő nagy méretű polimer kondenzátorok stabilizálják az erősítőegység áramellátását a nem szimmetrikus kimenethez, és javítják az alacsony tartományú jelvisszaadási teljesítményt a teljesebb zenehallgatási élményhez.

Filmkondenzátoros áramköri lap

Filmkondenzátorok

A kiváló minőségű filmkondenzátorok lineáris választ nyújtó feszültséget biztosítanak a különböző frekvenciákon, így kisebb a torzítás és a zaj.

Áramköri lap induktív tekercsekkel

Induktív tekercsek

A digitális blokk tápegységében lévő, a hagyományos, laminált kondenzátort kiváltó induktív tekercsek hozzájárulnak a tiszta hangzáshoz. 

Alacsony ellenállású oxigénmentes rézből (OFC) készült kábel

Oxigénmentes rézkábel

A kis ellenállású, oxigénmentes rézkábel (OFC) alacsony torzítást és kiváló csatornaelválasztást biztosít.

Kristályoszcillátoros áramköri lap

Kristályoszcillátorok

Két kompakt, alacsony fázisú és zajszintű kristályoszcillátor a precíziós óra stabilitásáért, 44,1kHz és 48kHz mintavételezési szorzó mellett. A kristályelektródát a jobb elektromos jellemzők és a hangszerek különválasztása érdekében aranygőzös leválasztással alakították ki. Az eredmény: kevesebb fátyolosság és zaj a tiszta, nyílt hangreprodukcióért.

A Fine Sound Register fehér háttér előtt

Fine Sound Register

A felületre szerelt Fine Sound Register (Finomhang-regiszter) garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyaggal ellátott áramköri lap

Aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyag

Ez az első alkalom, hogy a Sony aranyat tartalmazó, újraolvasztott forraszanyagot használt. Ez az anyag az áramköri lap felületének nagy részén megtalálható, így sokkal jobb hanglokalizációt és a szélesebb hangteret eredményez.

Egy tekercs kiváló hangminőséget szavatoló, aranyat tartalmazó forraszanyag

Kiváló minőségű, aranyat tartalmazó forraszanyag

Az arany kiváló vezetőképessége révén a jelvesztés minimális. A tisztább instrumentális és vokális hangzásért prémium minőségű, kevés aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze a WM1AM2 áramkörét az akkumulátorral.

A normál és fémezett furat összehasonlító képe

Dielektromos áramköri lap és fémezett furat

A nyomtatott áramköri lap alacsony dielektromos anyagot használ a pontos jelátvitel érdekében, míg az átmenő lyukak rézzel vannak kitöltve az impedancia további csökkentése érdekében. Az eredmény széles hangtér tiszta, élénk hangzással. [A] Normál  [B] Kitöltött

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk és a teljesítmény-/digitális blokk elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lap kiosztását, így a digitális interferencia nem befolyásolja a hangminőséget.

Grafikonok, amelyek azt mutatják be, a DSD Remastering Engine hogyan hat a PCM- (Pulse Code Modulation) hangra

DSD Remastering Engine

A PCM- (impulzusos kódmoduláció) hangot újramintázza 11,2 MHz-es DSD (Direct Stream Digital) ultranagy frekvenciájú 1 bites hangadatfolyammá. A DAC-ba érkező egybites adatfolyam jobban hasonlít az analóghoz, így még többféleképpen élvezheted a zenét.

A DSEE Ultimate logója

DSEE Ultimate

A DSEE Ultimate™ digitális hangzásjavító eszköz az Edge-AI segítségével valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. A továbbfejlesztett algoritmus további előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites, 44,1/48 kHz-es), veszteségmentes kodekhangért. Visszaállítja az akusztikai finomságokat és a dinamikatartományt, így gazdag, teljes zenei élményt nyújt.

A Vinyl Processor ikonja

Vinyl Processor

Adja vissza a digitalizált zeneszámok bakelites melegségét és karakterét. Kényeztesse magát az alacsony frekvenciás rezonancia, a hangkari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotásával az autentikus zenei élményért.

A DC fáziskiegyenlítő hatását szemléltető ábra

DC fáziskiegyenlítő

A DC fáziskiegyenlítő feladata a hangzásjegyek széles körének előállítása. Digitális jelfeldolgozás útján igazodik a különféle analóg erősítők fáziskarakterisztikájához a tisztább, az analóghoz közelebbi hangzás érdekében. Hat fáziskarakterisztikai beállítás közül választhat.

Közelkép a WM1AM2 Walkman szimmetrikus csatlakozójáról és a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról

Szimmetrikus kábelkapcsolat

A Walkman® egy Φ 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozókábel fogadására képes szimmetrikus aljzatot kínál. Ez a kábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. 

A Hi-Res Audio logója

Minden hang úgy, ahogyan az előadó megálmodta

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hangzással. A CD-s szabványnál nagyobb (24 bit/96 kHz vagy magasabb) felbontással rögzített és megszólaltatott hangnak köszönhetően a nagy felbontású hanggal az eredeti stúdiófelvételéhez nagyon hasonló minőségben szólal meg a zene.

A DSD (Direct Stream Digital) logója

11,2 MHz DSD natív / PCM 384 kHz

Kiváló minőség natív 11,2 MHz-es DSD-vel, kiegyensúlyozott fejhallgatóval és PCM 384 KHz/32 bites támogatással.

A Hi-Res Audio Wireless logója

Hi-Res Audio Wireless

Csúcsminőségű, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából vezeték nélkül élvezheted a High-Resolution Audio hangzást. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámod kiváló minőségben hallhatod.

Az MQA logója

MQA™

A Walkman MQA-technológiával felszerelt, amely lehetővé teszi az MQA-hangfájlok lejátszását.

Kép WM1AM2 walkmanen vezetékes fejhallgatóval zenét hallgató személyről

Az igényes zenehallgatóknak

Alumínium házával, két fejhallgató-csatlakozójával és nagy, 5,0"-os képernyőjével a WM1AM2 felsőkategóriás megjelenést és érzetet nyújt – így bárhová is mész, a zenéd stílusosan utazik veled.

A WM1AM2 Walkman jellegzetes hátrészének részlete

Jellegzetes hátrész

A géppel megmunkált alumínium hátlap strapabíróságot biztosít, hozzájárulva a tiszta, átlátható hangreprodukcióhoz. A hangminőséget javító nagyobb audio-alkatrészek beépítése jól látható a jellegzetes hátrészen, amely elődjénél érezhetően vastagabb.

WM1AM2 Walkman szemből, sötét háttér előtt, analóg stílusú hangerő-szabályozó kezelőfelülettel

Analóg stílus

A WM1AM2 hangerő-kezelőfelülete a klasszikus analóg kialakítást idézi – ez a kedves részlet tovább fokozza a zenehallgatás élményét. 

A WM1AM2 Walkman elölnézetből, Android™ felhasználói felülettel

Wi-Fi-vel még több zenét streamelhetsz és tölthetsz le

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis WM1AM2 még több szabadságot kínál a zenehallgatásban. Hallgasd a Walkmanen kedvenc stream és zenei alkalmazásaid, vagy csatlakozz számítógépre, és tölts le dalokat és lejátszási listákat.

A WM1AM2 Walkman előnézete – a kijelző a zenelejátszó felületet mutatja

Nagy méretű, 5,0"-os kijelző

A sima és érzékeny, nagy, 5,0" (12,7 cm) méretű, HD-felbontású érintőképernyős kijelző nagyobb az előd 4,0" (10,2 cm) kijelzőjénél.

Az akkumulátor élettartamának ikonja

Hosszú élettartamú akkumulátor

Merülj el a zenében akár 40 órányi, szünet nélküli, 96 kHz-es FLAC High-Resolution Audio lejátszással.

A WM1AM2 Walkman előnézete – a kijelző a Walkman kezdőképernyőjét mutatja

Walkman® Home Screen

A Walkman® Home Screennel a saját igényeidhez igazíthatod a kezdőképernyőt.

A WM1AM2 Walkman alsó részén található USB Type-C® port

USB Type-C® port

Az USB Type-C® port (USB 3.2 Gen1-kompatibilis) biztosítja a zenei fájlok gyors átvitelét és egyszerű csatlakoztatást kínál számos eszközhöz.

Az SD-kártya ikonja

Bővíthető tárhely 

A 128 GB-os beépített tárhelynek és az SD-kártyafoglalatnak köszönhetően a WM1AM2-n akár a legnagyobb zenei gyűjteményt is magaddal viheted.

A 360 Reality Audio logója

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. A WM1AM2-vel 360 Reality Audio zenéket is hallgathatsz.

Bővebben: 360 Reality Audio

Három edény különböző anyagokkal

A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WM1AM2 csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.