PRÉMIUM

A50 Walkman® A sorozat

NW-A50 SERIES
Kép a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A55L

88 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A50 Walkman® A sorozat termékről
h.ear embléma
Színpompás fejhallgató-választék

A h.ear színei harmóniát visznek az életébe. Ötféle árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen illik az Ön stílusához és az Önt körülvevő világhoz.

Találja meg a jobb hangzást.

Prémiumkategóriás kivitelével az NW-A50 hihetetlen nagy felbontású hangzást nyújt, melyet a DSEE HX hangfeljavítás és a Vinyl Processor tesz teljessé.

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád az életstílusához tökéletesen illeszkedő színekben kapható. A kínálat nagyon sok színhez és árnyalathoz passzol. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Hallja a különbséget?
Hi-Resolution Audio logó 24 bites és 16 bites ikonokkal

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Igazán autentikus hangzás High-Resolution Audio hangzással

A CD-nél jobb minőségű, és a stúdióminőségű hang legapróbb részleteit is hűen reprodukáló nagy felbontású hangzással úgy fogja érezni, mintha az előadó közvetlenül Ön előtt állna.

DSD ikon
 DSD-lejátszás

Tapasztalja meg a DSD audioformátumok természetes hangját és intenzív részleteit az NW-A50 Series kiváló minőségű PCM-átalakítása révén.

DSEE HX logó
Hang feljavítása az új DSEE HX-szel 

A fejlett DSEE HX processzor – mely mesterséges intelligencia segítségével elemzi a zeneszám típusát, hangszerelését és műfaját – még az erősen tömörített hangformátumoknál is kiváló hangminőséget nyújt. 

S-Master HX™ ikon
S-Master HX™ – Nagy felbontású hang 

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ révén, amely nagy felbontású hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

Mérnöki precizitás a legkiválóbb hangzásért
Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége minimális jelveszteséget biztosít. A tisztább hangok érdekében kis mennyiségű aranyat tartalmazó, prémium minőségű, ólommentes forrasztóanyag köti össze az NW-A50 áramköreit az akkumulátorral. 

Aranyat tartalmazó forrasztóanyag
Aranybevonatú áramköri lap
ARANYBEVONATÚ ÁRAMKÖRI LAP
Érintkező rugók
érintkező rugók
Aranybevonatú áramköri lap és érintkező rugók

Az NW-A50 alaplemeze és érintkező rugói, melyek összekötik az áramköri lapot az alumíniumból öntött kerettel, aranybevonatot kaptak. Az eredmény erőteljes basszus és tiszta középtartomány.

Stílusosan ívelt dizájn, továbbfejlesztett gombokkal

Az NW-A50 ergonomikus kialakítású, ívelt alumíniumból készült háza kényelmes fogást biztosít. Az oldalsó panelen található lejátszás/szünet, zeneválasztó és hangerőgombok alakja és pozíciója egyszerű kezelhetőséget biztosít, akár pusztán tapintás alapján is. 

Régi gombdizájn
ELŐZŐ DIZÁJN
Új ház és gombdizájn
ÚJ HÁZ ÉS GOMBOK
LDAC BLUETOOTH® ikon
Jobb BLUETOOTH® streamelés 

Az LDAC™ hagyományos, vezeték nélküli BLUETOOTH® csatlakozást használ, de akár 990 kb/s adatátvitelre is képes, ami más hangprofiloknak mintegy háromszorosa. Az eredmény még jobb zenei élmény, mely sokkal közelebb van az alkotók szándékához. A teljes aptX™ HD audiokompatibilitás egy firmware-frissítés után lesz elérhető.

A zajszűrés elnémítja a külső hangokat

Egyedül szeretne maradni a zenével? Kapcsolja be a zajszűrést, és a kompatibilis IER-NW500N/NE fejhallgató az NW-A50 sorozattal együtt kiszűri a külső hangokat. 

A Környezeti hang üzemmód beengedi a legfontosabb hangokat

Amikor a kompatibilis IER-NW500N/NE fejhallgatót használja, kapcsolja be a Környezeti hang üzemmódot, és a külső hangokat is hallani fogja a zene mellett.

USB DAC funkció
A számítógépen lejátszott zene még jobban szól az USB DAC funkcióval 

Párosítsa az NW-A50 sorozatot PC-vel vagy Machez, és használja USB DAC-ként (digitális-analóg átalakítóként). Ha csatlakoztatja a tartozék USB-kábellel és aktiválja, az NW-A50 Series a számítógép helyett a saját, kifinomult, hardveres hangfeldolgozását használja. 

LDAC ikon
BLUETOOTH®-vevőegység üzemmód – hogy jól szóljon a zene

Bluetooth®-kapcsolattal zenét streamelhet okostelefonról az NW-A50-en keresztül, hogy feljavítsa a zenét. Kedvenc számai jobb hangzásáról az S-Master HX és a DSEE HX feljavítás, valamint a Vinyl Processor és a hangszínszabályozó gondoskodik.

Műszaki adatok és funkciók

Emelje új szintre a zenehallgatást a valósághű, nagy felbontású hanggal és a stílusához illő színekkel. Az NW-A50 precíziós tervezésnek és minőségi alkatrészek felhasználásának az eredménye. A szilárd, alumíniumból készült keret és a minőségi, ólommentes, aranyat tartalmazó forrasztóanyag kristálytiszta hangzást biztosít. A továbbfejlesztett DSEE HX helyreállítja a tömörített hangfájlokat, amelyeket az LDAC segítségével a BLUETOOTH®-on keresztül lehet streamelni, megőrizve a számok részleteit.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • A DSEE HX Ml elemzi a dal típusát, és helyreállítja a tömörített hangfájlokat

  • BLUETOOTH® technológia LDAC-vel – a vezetéknélküli hangminőség megőrzéséért

  • BLUETOOTH® hangvevő funkció

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye