A40 WALKMAN® A SOROZAT

Termékismertetők

70 104 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
587

4.2 termék 587 vásárlói vélemény alapján

310
160
53
36
28
Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

de la simplicite allie a de la technique

16 GB 2018.02.20. Rendezés elve: lyricman (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Mon premier walkman Sony remonte a plus de trente cinq ans.Que de chemin parcouru,la c est pour moi l aboutissement du balladeur de poche,ergonomie,autonomie,prise en main tres rapide et intuitive,logiciel sur PC pour rapatrier ses morceaux a la portee d un neophyte.Il est compact et lourd et je sais toujours dans quelle poche il se trouve.Je l ai couple avec un casque Sony wireless wh-1000xm2 et lui ai adjoint une carte memoire de 32 gigas supplementaire,que du plaisir.Contrairement a d autres appareils de marque concurrente,il se demarque nettement.Cote esthetique il se plait dans son etui de protection imitation cuir (voir la photo)

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Bends and unreliable

16 GB 2019.09.23. Rendezés elve: Suggs (Egyesült Királyság)

Bought less than 8 months ago and already battery life is abysmal, barely lasts 8 hours compared to the claimed 45. Body already bent from having it in a pocket while working, top panel broke away and back is just about hanging on. Worst issue is it randomly turns itself OFF if i move sometimes then takes forever to come back on. Overpriced for the features, problem is it's either this, bargain basement Bush or overpriced Apple which are the 3 main suppliers of mp3 players and this si only 1 with memory card support. Oh and can there be a way to stop the random 'check volume level interruption? so annoying as until you tap the OK you cant reset volume which level is erratic at best.

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

587 vásárlói vélemény

2 Modellek

Modellek

0

Better than ipod

16 GB 2021.12.29. Rendezés elve: Ray 63 (Egyesült Királyság)

I bought this a while ago and I have to say i think it is better than my ipod touch and much easier to use very

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great

16 GB 2021.10.05. Rendezés elve: tkba (Egyesült Királyság)

I have had this a few years now and like it a lot but i have problems with sony media app on my Lap Top

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.10.07.

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Walkman, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.

You can always contact us to discuss the issue you're facing, and we'll be absolutely delighted to assist you: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Macht was er soll.... Top!

16 GB 2021.09.09. Rendezés elve: Tom 2021 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bin bis jetzt sehr zufrieden. Bedienung und Sound top.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

not good

16 GB fejhallgatóval 2021.08.23. Rendezés elve: to old (Egyesült Királyság)

found this product to complex to set up & edit was told it is a tap - play not true,

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.08.31.

Hi,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your Walkman. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

Equalizer Band-Breite zu wenig

16 GB 2021.08.14.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hätte das gerät einen 9 Band Equalizer, würde ich 5 Sterne geben..

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features and ample storage

16 GB 2021.06.25. Rendezés elve: Trini_Russel (Egyesült Királyság)

I brought this device a year ago and I am very pleased. The sound quality is very good and the storage is excellent (onboard and upgradable). All round excellent value for the price.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.06.29.

Hi Trini_Russel,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Walkman. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

What a waste of money

16 GB 2021.06.04. Rendezés elve: Seanymcnic (Egyesült Királyság)

I bought this because I had been a faithful Walkman user since the 80s until apple Ipod came out and thought I would go back to don’t rather than buy a new IPod. I wish I hadn’t. I have found it impossible to add any tracks to the micro SD card and have had nothing but difficulty trying to persist with it. I have also found the music centre app and it’s media go precessor so slow and unhelpful. Apple please forgive me and take me back!

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

Válasz a következőtől: Sony support
2021.06.08.

Hi Seanymcnic,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing difficulties using the Walkman.
We can confirm that you can transfer content to the SD card, for example: https://bit.ly/3itqObM. If the issue persists, we would like to offer our assistance, so don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/3purzCN.

Sony support UK

0

Solid and well made.

16 GB 2021.05.25. Rendezés elve: Mike357 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Was bought for me as a gift, I'm sure it's a great bit of kit, unfortunately the Bluetooth element of it doesn't work with my vehicle's media system, so it just sits gathering dust.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Elképesztően jó média lejátszó!

16 GB 2021.04.24. Rendezés elve: Szabloch76 (Magyarország)

Mindig is szerettem volna egy olyan Sony Walkmant, ami képes nagy felbontású zenei fájlok lejátszására. Amikor megvettem és használni kezdtem, rögtön megtapasztaltam a különbséget. Hallani lehet a zene minden kis részletét, a magas és mély hangok tisztaságát, torzítás mentes basszust stb. A Walkman remek funkciókkal van ellátva, az Equilizer-től a Surround hangzásig, ami valóságos, dinamikus hangkörnyezet ad a zenének (ezen belül a "Studio" funkciót emelném ki a legjobbként), a DSEE HX ami az alacsony felbontású fájlokat jelentősen feljavítja, a Dynamic Normalizer és egy okos és hasznos hangbeállítás, a ClearAudio+. Ezeken felül még számos klassz beállítasokat lehet használni a lejátszón. Amit viszon feltétlenül szükséges a High-Resolution hangzáshoz, az egy jó minőségű fej-vagy fülhallgató, ami képes a nagyon magas és alacsony frekvencia kimenetre. Ez sajnos ehez a Walkmanhez nem jár, sőt semmiféle fülhallgató nincs az A40 típushoz - ami nagyon meglepő és szokatlan a Sonytól. Azonban a kiváló minőségű hangzásban, igényes formatervezésben most sem csalódtam - igaz egy-két hiányosság, furcsaság azért van..Az árát viszont tökéletesen megérte. Aki ennél a típusnál jobbat, profibbat akar, van lehetősége válogatni (jobbnál jobbak között), azonban azok árai eléggé "húzósak".

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Walkman® série A A40

16 GB 2021.02.27. Rendezés elve: karl39 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis un peu déçu par cet achat car je me retrouve avec un appareil en langue étrangère (chinois, coréen et anglais) donc pas très simple d'utilisation. J'ai réussi à mettre de la musique via ma carte micro sd et je capte très bien les fréquences de radio en France. Vendeur incompétent n'a pas voulu m'aider. Autrement c'est un bon walkman qui tient la charge et évite que j'utilise mon téléphone pour écouter ma musique ou la radio.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.03.01.

Bonjour karl39,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Great apart from...........

16 GB fejhallgatóval 2021.02.24. Rendezés elve: Mike2222 (Egyesült Királyság)

Unable to create playlists despite being in the settings menu.

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

One of the poorest devices I have ever encountered

16 GB 2021.02.17. Rendezés elve: Joe10 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

If I set out to design a device that was hard to use and completely unintuitive it would be this Walkman. It mainly sits in a draw and I use my cheap MP3 player - which works well and is easy to use. Everything about the Walkman is difficult - from tiny instructions which are hard to follow to "genres" which are almost always wrong and arbitrary. I could add in the Sony website - which doesn't work properly with my browser (the most widely used browser in the world).

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.02.19.

Hi Joe10,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your Walkman. Along with the online Manual, you can use the Help Guide available here: http://bit.ly/301AQ8G
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Geniales Teil

16 GB 2021.02.11. Rendezés elve: Böahrnt (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

MP3-Player, Radio, Massenspeicher, alles in einem Gerät mit Touchscreen. Super Soundqualität (einstellbar), einfach zu bedienen, Bluetooth fähig u.v.m.. Kaufempfehlung.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Loads of great features

16 GB 2021.01.15. Rendezés elve: Mingdestroyer8 (Egyesült Királyság)

It can hold loads of music and add more with sd card

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony A40 Walkman A series

16 GB 2020.10.16. Rendezés elve: Sandra68 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased this because I got sick of the Apple I pod and the on line downloading procedures. VERY glad I did this is a far superior device.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

does exactly want I want it to do

16 GB fejhallgatóval 2020.10.16. Rendezés elve: miserable sod (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

bought this as the new car has no CD player and being totally fed up with listening to the waffle of the radio jocks this totally filled the void. purchased an Aux lead after loading the walkman from my laptop and plugged it into the aux jack of the car Music, no waffle, simple

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Can't properly connect to Sony headphones!

16 GB 2020.10.10. Rendezés elve: Gran Kahuna (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This Walkman can't recognize the Sony WH-1000XM3 when trying to connect them via Bluetooth. It only has two headphones in its memory and any other will be labelled as "other headphones" which significantly reduce the quality of the sound. So forget about the LDAC capability Sony claims both devices have. Another among many issues is the lack of a direct link or button to make a blue tooth connection. You have to navigate the software to find the option each time you want to connect to a Bluetooth device.

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

Gift from my Son

16 GB 2020.09.29. Rendezés elve: Caroletta (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I love it and have spent hours loading all my music. The only downside is that you can't control volume when playing through a Bluetooth speaker. It works with Bluetooth headphones but not speakers.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.10.01.

Hi Caroletta,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman. In regards to the volume being not adjustable with speakers, we recommend trying Bluetooth Enhanced Mode as described in the Help Guide here: https://bit.ly/30rIqeu
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Excellent produit.

16 GB 2020.09.25. Rendezés elve: Risitas57 (Franciaország)

En octobre, cela fera 1 an que j'ai ce mp4 qui correspond quasi 100% à mes attentes initiales. Je recommande vivement.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

So satisfying.

16 GB 2020.09.24. Rendezés elve: Kiwinutz (Egyesült Királyság)

So satisfying to find a really robust, reliable and full featured MP3 player that hasn't glitched once. It could only be SONY.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sony Walkman NW-A45

16 GB 2020.09.17. Rendezés elve: Franii (Egyesült Királyság)

This is a great shout for those of us who enjoy being OFFline :) This is the best part, no expensive subscriptions, no intrusive ads, no exposure to radiation, no need to be connected to the internet! The sound quality on this device is great. I use it for listening to audiobook cds, music cds and for meditations. I have already bought one for my daughter who loves it too. The capacity of this device is greatly enhanced by using an SD card. Would be great if the instruction booklet was included to save folk having to guess their way around the controls etc. Having said this, it is reasonably easy to operate, create playlists and to transfer lists and files from laptop to device. The icing on the cake would be a docking station to enable indoor use too. The data base takes a few moments to actualise on the device when you switch it on. I would recommend this product as you can upload your favourite cds, no need to buy music online or pay for monthly subscriptions. Apart from downloading the Sony Music Centre onto your computer to use as your library database, there is no need to be connected to the internet to upload cds and manage or charge your device. Great choice for older or younger audiofile lovers, especially those of us who like to listen privately offline.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.09.19.

Hi Franii,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman. Along with the online Manual, you can use the Help Guide available here: http://bit.ly/301AQ8G
We appreciate your feedback regarding the docking station, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Halt ein Walkman

16 GB 2020.09.15.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Qualitativ hochwertig könnte aber preiswerter sein.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un walkman que j'ai cherché longtemps

16 GB 2020.09.09. Rendezés elve: Delastef (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

C'est le produit que j'attendais depuis bien longtemps. Avec la possibilité de changer les cartes micro sd c'est parfait pour se faire une bibliothèque d'albums musicaux, sans oublier le fait qu'il a une qualité sonore impeccable.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nun ja!

16 GB 2020.09.07. Rendezés elve: maalti (Németország)

Kann Hörbücher nicht abspielen! Erst von CD 1 den 1. Track, dann CD 2 den 1. Track , dann CD 3 den Ersten Track usw, dann von CD 1 den 2. Track, von CD 2 den 2. Track usw. ...was soll der Schei......benkleister?

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.09.09.

Hi Maalti,
da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/34Dxye6 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Baladeur audio

16 GB 2020.09.03. Rendezés elve: jrbt (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

> Bonne qualité audio du produit (avec de bons écouteurs) trés équilibré entre basses/ médium/ aigu. > Emploi du Médiacenter : Ergonomie peu intuitive > Changement de batterie ?

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Ceased to work after 10 months

16 GB 2020.08.19. Rendezés elve: Kirlaur (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have been using this for 10 months now but suddenly it has stopped seeing music on the player. I have tried to rebuild it from scratch and it looks as though the music folders are there but the player part doesn't see them.

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.08.24.

Hi Kirlaur,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with music files. We recommend using the Music Center for PC app if on Windows as noted in the Help Guide here: https://bit.ly/3j8mYlp We also recommend making sure the Walkman is updated to the latest software version available here: https://bit.ly/2YsYg7k
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Petite big sound

16 GB 2020.08.18. Rendezés elve: Skuz097 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great sound but fiddly menu takes a bit of getting used to. Great pocket size but plastic body marks too easy

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

nice and easy features and great sound

16 GB 2020.08.15. Rendezés elve: adam62 (Egyesült Királyság)

I bought the nw-A45 walkman a year ago and love it

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

bon son

16 GB 2020.08.10. Rendezés elve: Loiseleur (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

le mois dernier...tres content...mais obliger d'acheter une coque...

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nicht aus Fehlern lernen!

16 GB 2020.08.08. Rendezés elve: Pitter1953 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich war überrascht, dass es Sony seit einigen Jahren nicht fertiggebracht hat, das zu den einzelnen Musiktiteln immer auch das dazu gehörige Cover mit angezeigt wird. Dies musste ich erst nach dem Kauf erfahren. Daher habe ich den Player sofort wieder zurückgegeben.

Hangminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent audio player !

16 GB 2020.07.31. Rendezés elve: 56SteveT (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Only had this Walkman for 2 weeks after searching reviews etc, should have bought it earlier as its just what I wanted. It’s small, well made and easy to use, plus it has a radio !

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Mixed feelings.

16 GB 2020.07.26. Rendezés elve: Gaggy (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I was happy with the walkman A45when I could make playlists in itunes and move them over easily, but Catalina has rather put paid to that and I'm scratching about for some new software or waiting for Sony to catch up. The only other drawback is the difficulty in reading the screen outside and deleting is longwinded. The sound is so good though.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Mp3 u top

16 GB 2020.07.26. Rendezés elve: Gilles69lyon (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

L'autonomie, la souplesse de gestion des fichiers audio et le tactile très fluide, le tout fait un très bon produit

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gut wenn man wired-Kopfhörern verwendet

16 GB 2020.07.14. Rendezés elve: K Lim (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wenn man auch den compatible Sony Bluetooth in-ear besitzt, ist der Walkman perfekt. Sonst kann man nur Over-ear Kopfhörern oder wired Kopfhörern nutzen, nicht immer praktisch.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Returned, faulty software

16 GB 2020.07.09. Rendezés elve: Lhrsf0 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Basically I enjoyed the player but it got stuck in a boot loop which is a little common with this unit from research. Otherwise I liked it. Love how it works with Mac with its own software and I can import my itunes playlist without duplicates. Sound quality was great. Battery was ok.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.07.13.

Hi Lhrsf0,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you've returned the Walkman. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information regarding the software issue to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Must Have

16 GB 2020.06.29. Rendezés elve: Princess 11 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Love this really glad I purchased it great battery life and sound. Easy to use and navigate well worth the money.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Brilliant Upgrade

16 GB 2020.06.22. Rendezés elve: Mikeqiom (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this as an upgrade to my previous Walkman that was 10 years old, there was nothing wrong with it but I'd recently upgraded my headphones and there was no bluetooth feature. This product is simple to use either as plug and play with the aux jack or through setting up a bluetooth device, the connecting to is extremely easy. Easy to navigate through all the menus and install music on to, great product - small and stylish.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Plus les années passent, moins Sony innove.

16 GB 2020.06.22. Rendezés elve: MissOsh (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Mon ancien Walkman m'a accompagné pendant 7ans. Le changement a été brutal. Plus de photo, de vidéo, le logiciel music center est daubé comparé à media go. le démarrage de l'appareil est long, le changement de musique aussi (petite latence entre l'appui sur le bouton et le changement de chansons) Pas de liste alphabétique, il faut scroller l'écran tactile et espérer tomber à peu près où on veut. Donc pour ce prix, et pour cette marque qui faisait jadis d'excellents appareil, c'est un produit très décevant.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Hosszú akku idõtartam, remek hangzás.

16 GB 2020.06.17. Rendezés elve: Öcskös22 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Pár hete vásároltam, ajánlom mindenkinek aki sokat utazik, és közben szereti a zenét hallgatni.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Sound & Volume

16 GB 2020.06.02. Rendezés elve: jimar (Egyesült Királyság)

This is the best i pod i have bought . I hope it will be value for money.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Good Sound

16 GB 2020.06.01. Rendezés elve: Newwy (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this to (eventually) replace my brilliant Sony Minidisc player which is still working perfectly even though it is 20 years old. I'm not a computer expert and loading digital files was difficult for me. My latest laptop has Microsoft Edge instead of Windows Explorer and this was not working with the Sony software and not finding the files on my NAS drive where I have all my CD collection uploaded as FLAC files on a Logitech Music Server compatible device. Eventually I uploaded Windows Explorer and disabled Edge and the Sony software found the FLAC files. I loaded a small portion of my music collection onto the NWA 45 Walkman and soon realised how small at 64GB the internal memory is. However, now I have a reasonable selection of music and it plays to a good quality level using my Bose noise cancelling headphones when I'm out on my ride-on mower, which was the reason for the purchase.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.06.04.

Hi Newwy,

Thank you for your review.
We're happy that you’re enjoying the sound of your Walkman.
We would like to highlight that you can add a microSD card to increase the storage of your Walkman, you can find all that you need to know in the Help Guide here: https://bit.ly/307Bkwn.

Sony support team

0

Disappointing

16 GB 2020.05.30. Rendezés elve: davwil59 (Egyesült Királyság)

I find the sound quality rather disappointing when connected to my Sony SRS-X9 speaker. My old Samsung A3 smart phone gives a more detailed and punchy sound, hence I am still using that until I can set up my hi-fi system, where I hope the NWA45 will perform a little better. Another gripe is that no matter how I try, the Walkman will not display the album art transferred from tracks on my PC. It also refuses to connect with Bluetooth to the SRS-X9. I also find the Music Centre for PC App very slow and clunky to use, as opposed to Windows Media Player which I have used for many years without issue. In all I am very disappointed with this device, and wish I’d have saved my money. Come on Sony you can do better than this surely!

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

GREAT FOR PLEASURE TO LISTEN TO

16 GB 2020.05.29. Rendezés elve: BFTW (Egyesült Királyság)

I have just bought it and are just picking up the different ways of using it

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Qualité de son top

16 GB 2020.05.19. Rendezés elve: Morganez 29 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très bonne qualité audio rien à redire de ce côté là mais il manque par rapport à mon ancien mp4 Sony: l'enregistreur et les photos que je pouvais mettre sur mon ancien c'était un plus qui me tenait à cœur

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

As good as I expected!

16 GB 2020.05.18. Rendezés elve: markfieldrichard (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is a quality product as you would expect from Sony. The case is powder paint coated metal which makes it easy to grip and a real solid feel. The sound quality is excellent and I listen to it via Bluetooth head phones. Setting up the Bluetooth was easy and syncs without any problems. I purchased this as a replacement for my Walkman CD player which I purchased more years ago than I care to remember and yes it still works fine. Setting up play lists on the Sony music centre is so easy it puts Apple to shame.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Has a flaw

16 GB 2020.05.14. Rendezés elve: hamburger1 (Egyesült Királyság)

Fine in most areas, but there seems to be a bug somewhere. I have mine set to shuffle all songs, repeat song off. It plays away while I am working. I don’t change anything yet occasionally I notice the songs are being played alphabetically, or repeated, or by artist. I go into settings to find they have changed. I haven’t done anything to change settings, no one else has access to the player. This is the 3rd player with the same issue, I returned the others, yet Sony say there is no history of this problem. Very frustrating. Don’t like Apple products or I would have got rid of this one by now. There does not seem to be a quality brand alternative around. Very expensive for what it is anyway, but to have a flaw in its operation is unacceptable. Not what I expected from Sony

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.05.18.

Hi,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you are facing issues with shuffling songs.

To improve the overall performance of the Walkman and in attempt to resolve the issue, we recommend ensuring that the player is running the latest software available for download under the downloads section here: http://bit.ly/2GW1Pfe

If this does not resolve the issue, you may contact us using the details here: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

A40 walkman

16 GB 2020.05.06. Rendezés elve: Do not care (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Solid Sony build . nice feel. as yet no problems .

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

It can't transfer files from Amazon Music

16 GB 2020.05.03. Rendezés elve: ottovonbiz (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought it for HiRes files...!UT it can't accept files from Amazon Music and so it will remain in a cupboard. I am not paying twice for music...shame..First duff design from Sony having been a consistent purchaser of their products for 40 yrs.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.05.08.

Hi Ottovonbiz,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with importing music. You can find supported formats for the Walkman in the Help Guide here: https://bit.ly/3frK2e9
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony support team

0

Excellent MP3 player

16 GB 2020.04.30. Rendezés elve: LAM15 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the Sony NW-A45 Walkman for its storage capacity. I love the fact that I can insert a micro SD card to add to the 16GB internal storage. In terms of sound quality, I knew I could trust Sony to deliver - and the A45 does.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Features and options great.

16 GB fejhallgatóval 2020.04.25. Rendezés elve: Venator (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this in March, great product and expandability using micro AD cards. Bit slow to start but has good option to customise

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.04.29.

Hi Venator ,

Thank you for your feedback.

We are delighted to hear that you like the Walkman and we would love to help with the slow start up issues.

To improve the overall performance of the Walkman we recommend ensuring that it is running the latest software. You can find links to download the latest version under the downloads section here: https://bit.ly/2SlzUtj

If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

Lots of features. Good with Bluetooth

16 GB fejhallgatóval 2020.04.18. Rendezés elve: Darel Doo (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I needed to find a replacement for my iPod Classic and didn't want to use my phone. Sony’s NW-A25HN is one of the more affordable of the new generation music players. It’s a decently specified unit and will play most file types – FLAC, WAV, AAC and Apple Lossless etc. Personally, the only major down side is that I think the sounds lacks a bit of bite.

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Everything I Expected

16 GB 2020.04.16. Rendezés elve: TMap (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am a previous Sony Walkman owner / user and this was an upgrade. The new Walkman has is an excellent product with superb sound quality and a huge capacity.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Packs a lot of punch in a tiny chip!

16 GB 2020.04.11. Rendezés elve: Imliooper (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Was given this by a dear friend. Now wonder how I ever lived on earth without it. It has imported my entire collection of over 250 CDs with more than 4000 songs into about 10 GB. It’s very easy to use and user friendly as well as being intuitive. Definitely the best present I’ve ever had! Many thanks to my thoughtful friend.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Big improvement on my NW-A15

16 GB 2020.04.10. Rendezés elve: Gilera78 (Egyesült Királyság)

This has replaced my aging A15 Walkman. The soundstage is great with plenty of options personalise. On the downside some facilities need the walkman to be connected to a PC via the Sony Music Centre for PC. This program does not work infact it just sit there loading then crashes so there is no way to create playlists and use Sense Me.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.04.13.

Hi Gilera78,

Thank you for your feedback. The Sonic stage application is no longer available and you can find more information here: https://clc.to/CEPCOA. If you require any further assistance, you can contact us to help you further using the details in the following link: https://clc.to/VJZE_w.

Sony support team

0

Lovely Piece of Kit

16 GB 2020.04.10. Rendezés elve: Steve Sobek (Egyesült Királyság)

The dedicated portable music player is far from dead. Far better than a phone and hi-res capable so no need to compress everything to make it portable.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Really functional

16 GB 2020.04.09. Rendezés elve: Rick903 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this not knowing what to expect as i had an i pod, but i found this easier to download music to, and its a nice size sound quality is fantastic, will be using this for many years to come, also interacts with my car brilliantly.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great functionality - I think

16 GB 2020.03.31. Rendezés elve: Huggy79 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Every time I use the Walkman I find out more about it but I would have preferred to have had a booklet (on paper or on line) to explain everything about it, instead of finding out by trial and error. The on line instructions are all done by pictures with very few words. I like the writted word assisted by images.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

Válasz a következőtől: Customer support
2020.04.02.

Hi Huggy,

Thank you for your review.
You can find the online Help Guide which has topics and instructions on the different functions of the Walkman here: https://bit.ly/2R6C6nP

Sony support team

0

Great product

16 GB 2020.03.27. Rendezés elve: Pb73 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this for my wife and she loves it. Bought Bluetooth earphones as well, perfect combination.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great sound

16 GB 2020.03.24. Rendezés elve: Benobi (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I brought this over one week now and the sound quality is very good I can hear every detail. It also upgrades the formats, better using my mobile phone for music.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nice easy to use product

16 GB 2020.03.23. Rendezés elve: Mumbo (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Brought this to replace my i pod, had previously had a sony Walkman this was on offer, had everything I needed on there I needed simple to set up

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent piece of kit

16 GB 2020.03.23. Rendezés elve: RJ 7 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought as a present for family member, who uses it every day.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Saves me carrying a ton of cassettes

16 GB 2020.03.23. Rendezés elve: BlueHeadphoneFoamPads (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I loved my first Sony walk man with its metal framed wired headphones with blue foam pads. I have moved through iTunes iPod mp3s. Finally up to date with walk man A40 Bluetooth and Buds. I have most of my collection on now. Gravesite facilities to get albumin covers incloded.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Brilliant bit of kit

16 GB fejhallgatóval 2020.03.23. Rendezés elve: Wavy65 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is a well built easy to use bit of kit, it has a nice weight to it and it doesn't feel cheep or nasty like so many others tend to do, transferring music is a doddle which is always a plus. Brilliant bit of kit.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony walkman a45

16 GB 2020.03.18. Rendezés elve: Cojak (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wish they would change the charging port as I led mine at home when I went on holiday and could not get one, apart from that its a good pice of kit

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Großartiger Audioplayer für meinen Alltag.

16 GB 2020.03.16. Rendezés elve: SvenR (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich war auf der Suche nach einem Nachfolger für meinen alten E585. Wichtig sind mir, neben einer sehr guten Audioqualität, Funktionen wie Radio und Podcasts. Auch wenn der A45 über keine eigene Podcastfunktion verfügt, so lassen sich Musik und Podcasts trennen, indem ich alle Podcasts und Hörbücher im Sprachlernteil verwalte.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great sound and great stereo

16 GB 2020.03.16. Rendezés elve: Greyeyes77 (Egyesült Királyság)

I am so glad I chose this over any other mp3 player especially with the micro sd card slot and the full sound that it has. It is a joy

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gut

16 GB 2020.03.15. Rendezés elve: KlausDieter12 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr gute Verarbeitung, gut lesbares Display, klarer Klang. Bedienbarkeit recht logisch und einfach. Speichererweiterung durch micro SD sehr praktisch. Bearbeitungssoftware für den Player ist gut aber etwas langsam bei der Übertragung der Dateien auf den Player, trotz extra schneller MicroSD. Das es keine Uhrzeitanzeige gibt stört mich am meisten. Die größe des Gerätes wäre mit einem zoll weniger noch besser.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

nice looking device

NW-A40 SERIES 2020.03.12. Rendezés elve: rowaz (USA)

Attempting to install the "content transfer" on my mac results in failure with no explaination. There does not seem to be any alternative to obtain help then this page (not really sure that will work either).

Hangminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Easy to use even for a dinasour like me .

16 GB 2020.03.12. Rendezés elve: ONBb (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I found setting this machine up nice and easy , easy to pair with the headphones I bought and easy to transfer music across from the computer.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Gerät,super Klang,gute Handhabung

16 GB 2020.03.11. Rendezés elve: Teichdorfer (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich kann endlich Musik ohne Ende hören,gute Kopfhörer dazu ,völlig neuer Hörgenuss.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle Verarbeitung.

16 GB 2020.03.10. Rendezés elve: Nordfan (Németország)

Ich habe seit Jahren bereits einen mp3 von Sony (NWZ-E574) und war damit sehr zufrieden. Nun hat sich die Frage gestellt nach mehr Speicherplatz weil der ob. nur 8 GB speichern kann. Mit erweiterten Karte habe ich 80 GB Platz. Vor dem Kauf habe ich drei verschiedene mp3 Player von verschiedenen Herstellern ausprobiert. Die mich alle nicht zufrieden stellten.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Excellent little player!

16 GB 2020.03.01. Rendezés elve: Young Nige (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very compact, simple to use and the sound quality via blutooth connection to external speakers is superb!

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0