NW-A40 sorozat

Találja meg a jobb hangzást.

Az NW-A40 sorozat jól illeszkedik az életéhez, mivel a stílusához igazodó egyedi h.ear-színekben kapható. Élvezze a nagy felbontású hangot és a továbbfejlesztett BLUETOOTH® streamelést LDAC™ technológiával.

PRÉMIUM

A40 Walkman® A sorozat

NW-A40 SERIES
Kép a(z) A40 Walkman® A sorozat termékről

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

70 104 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

16 GB fejhallgatóval

NW-A45HN

98 171 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
h.ear termékcsalád
Hear Your Colours

A h.ear színei harmóniát visznek az életébe. Ötféle árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen illik az Ön stílusához és az Önt körülvevő világhoz.

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád az életstílusához tökéletesen illeszkedő színekben kapható. A kínálat nagyon sok színhez és árnyalathoz passzol. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Vedd szemügyre közelebbről

Nézd meg a h.ear fülhallgatót minden szögből, és fedezd fel a tulajdonságait.

Hallja a különbséget?
Valóban autentikus hangzás

Élvezze a stúdióminőségű hangzás legfinomabb részleteit is a CD-nél jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A zene iránti rajongás összeköti a rendszer minden elemét a jeltől egészen a hangsugárzóig, ezért az élmény olyan, mintha az előadóművész a helyszínen játszana. 

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

DSD
Élvezze a DSD-lejátszást

Tapasztalja meg a DSD audioformátumok természetes hangját és intenzív részleteit az NW-A40 sorozat kiváló minőségű PCM-átalakítása révén.

DSEE HX
Visszaadja a zene részleteit

A tömörítési eljárás során elveszett magas hangok helyreállításával a DSEE HX™ gazdag, természetes hangzást ad a digitális zenefájloknak. 

S-Master HX
Hozza ki a legtöbbet a nagy felbontású hangból

A nagy felbontású hangzáshoz optimalizált S-Master HX™ digitális erősítő csökkenti a torzítást és a zajt, hallhatóvá téve a zene összes finom részletét. 

Mérnöki precizitás a legkiválóbb hangzásért
Az új forrasztóanyag maximalizálja a hangtisztaságot

A kiváló minőségű, ólommentes forrasztóanyag még hatékonyabb csatlakozást biztosít az alkatrészek között, beleértve a S-Master HX™ erősítőt is. Élvezze a tisztább audiolejátszást még tisztább énekhanggal mindig, amikor megnyomja a lejátszás gombot.

Új forrasztás
RÉGI FORRASZTÓANYAG
Új forrasztás
ÚJ FORRASZTÓANYAG
Új áramköri lap
RÉGI ÁRAMKÖRI LAP
Új áramköri lap
ÚJ ÁRAMKÖRI LAP
Új áramköri lap a tiszta, erős basszushoz

Az áramköri lapot úgy optimalizálták, hogy javítsa az elektromos áramlást, ezáltal stabillá vált az áramellátás. Ez azt jelenti, hogy a zene tisztábban és erőteljesebb basszussal fog szólni.

Jobb Bluetooth® streamelés

Az LDAC™ hagyományos, vezeték nélküli BLUETOOTH® csatlakozást használ, de akár 990 kb/s adatátvitelre is képes, ami más hangprofiloknak mintegy háromszorosa. Az eredmény még jobb zenei élmény, mely sokkal közelebb van az alkotók szándékához. A teljes aptX™ HD audiokompatibilitás egy firmware-frissítés után lesz elérhető.

Több zenehallgatási lehetőség
A zajszűrés elnémítja a külső hangokat

Egyedül szeretne maradni a zenével? Kapcsolja be a zajszűrést, és a kompatibilis IER-NW500N/NE fejhallgató az NW-A40 sorozattal együtt kiszűri a külső hangokat.

A Környezeti hang üzemmód beengedi a legfontosabb hangokat

Amikor a kompatibilis IER-NW500N/NE fejhallgatót használja, kapcsolja be a Környezeti hang üzemmódot, és a külső hangokat is hallani fogja a zene mellett.

DAC
Használja az NW-A40 készüléket digitális-audio konverterként

Amikor USB-n keresztül csatlakozik az NW-A40 sorozat a saját, kifinomult feldolgozórendszerét használja, hogy átalakítsa a számítógép audiojelét, ezáltal jobb hangminőséget biztosít.

MQA kompatibilitás
Képes lejátszani és dekódolni az MQA™-fájlokat

Az NW-A40 sorozat képes lejátszani és dekódolni az MQA™-fájlokat, így még több zenét játszhat le veszteségmentes minőségben.

Több zene karnyújtásnyira
Bővíthető, 16 GB-os memória
Bővíthető memória

Az NW-A40 sorozat 16 GB beépített memóriával rendelkezik, de ez tovább bővíthető egy Micro SD-kártyával.

45 órás üzemidő
Rövidebb töltés, hosszabb zenehallgatás

A gyorstöltés akár 45 óra zenehallgatást tesz lehetővé, így egész nap élvezheti a zenét.

Műszaki adatok és funkciók

Élvezze a kiváló hangminőséget világának színeiben. A nagy felbontású hangzásnak köszönhetően úgy hallgathatja a zenét, ahogyan a művész azt megálmodta, a továbbfejlesztett áramköri lap és az audiofil, ólommentes forrasztóanyag pedig kristálytiszta hangminőséget biztosít. Felejtse el a vezetékeket – BLUETOOTH®-streamelés LDAC-vel megőrzi a zeneszámok részleteit, az NFC™ pedig egyérintéses csatlakozást tesz lehetővé.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ (CXD3778GF) digitális erősítő a tiszta hangminőséghez

  • A DSEE HX™ helyreállítja a tömörített zenefájlokat

  • Egyszerű Bluetooth®-kapcsolat egyérintéses NFC™ technológiával

  • Digitális zajszűrés és környezeti hang üzemmód

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye