PRÉMIUM

A100 Walkman® A-sorozat

NW-A100 SERIES
Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

132 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
h.ear embléma
Jellegzetes formaterv
Hi-Res Audio és vezeték nélküli Hi-Res Audio logók
Csúcsminőségű hang
Áramköri panel képe
Prémium műszaki tartalom
NW-A100 Walkman Wi-Fi-s letöltéssel és streaming funkcióval
Letöltés és streaming Wi-Fi-n keresztül
NW-A100 Walkman oldalsó vezérlőgombokkal
Formaterv és funkció
h.ear embléma
A különbségek összehoznak minket

Az új h.ear termékcsalád különböző színeket egyesít, és váratlan kombinációkat hoz létre, melyekben minden elemnek megvan a saját helye, és kiegészíti a másikat.

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád többféle színben kapható, így még inkább illeszkedik a stílusához. A választékban különféle színek és árnyalatok szerepelnek. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Csúcsminőségű hang

A nagy felbontású hangtól a fejlett digitális minőségjavításig – az NW-A100 sorozat kialakítása a zeneszámok legjavának megszólaltatására szolgál.

A nagy felbontású hang logója
Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezd a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó előtted játszana.

S-Master HX™ logó
S-Master HX™ 

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

DSEE Ultimate logó
DSEE Ultimate™

A DSEE Ultimate™ MI-technológia segítségével reprodukálja azokat az akusztikai finomságokat és tiszta nagyfrekvenciájú hangokat, amelyek gyakran elvesznek a tömörítés során.

DSD logó
DSD-lejátszás

Az NW-A100 sorozat kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatod magad a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Nagy felbontású hang, vezeték nélkül 

Élvezze a nagy felbontású hangminőséget prémium, vezeték nélküli LDAC-kodekünkkel. A szabványos Bluetooth®-kapcsolat bitrátájának 3-szorosa révén a legkiválóbb élményben lehet része zenehallgatáskor. 

Bluetooth®, NFC™ és Qualcomm® aptX™ HD logó
Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC és a Bluetooth vezeték nélküli technológia gyors és egyszerű kapcsolatot kínál a zenéhez. Elég hozzáérinteni NFC-t használó eszközödet NW-A100 sorozatú készülékedhez – a kapcsolódás gyors és zökkenőmentes, indulhat a streamelés. Nincs NFC? Nem gond. Kapcsolódhatsz Bluetooth-on át is. LDAC- és aptX™ HD-kompatibilitás is elérhető.

Prémium műszaki tartalom

Az NW-A100 sorozat anyagválasztása és minden részegysége egyetlen célt szolgál – a valóban kivételes hangélmény létrehozását.

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Filmkondenzátoros áramköri panel
Filmkondenzátor

Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 sorozat készülékeit a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

Áramköri panel „Fine Sound Resistor” ellenállással
„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Optimalizált áramköri elrendezés
Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége minimális jelveszteséget biztosít. A tisztább hangok érdekében kis mennyiségű aranyat tartalmazó, prémium minőségű, ólommentes forrasztóanyag köti össze az NW-A100 sorozat áramköreit az akkumulátorral.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag
Wifi-kompatibilis közvetlen letöltéshez és streameléshez

Az Android™ által támogatott, Wi-Fi-kompatibilis NW-A100 még több módot kínál a zenehallgatásra. Közvetlenül a Walkmanen is élvezheted kedvenc streamelő és zenei alkalmazásaidat, de számítógépre csatlakozva is böngészhetsz a zenei gyűjteményedben.

A tiszta zenei élmény jegyében született

Ergonomikus és egyszerűen használható, így az NW-A100 sorozat minden korábbinál élvezetesebbé teszi az utazás közbeni zenehallgatást.

A kényelem jegyében

Elegáns ívei és matt felülete révén az NW-A100 sorozat kialakítása a kézbe simuló kényelmet szolgálja.

Nagyobb kijelző, kompakt méret

Az NW-A100 sorozat kijelzője nagyobb, mint elődjéé (NW-A50), ugyanakkor a mérete gyakorlatilag azonos – így könnyebben hozzáférhetsz a zeneszámokhoz a kényelem feláldozása nélkül.

Kényelmes oldalsó vezérlőelemek

Az átgondolt oldalsó vezérlőelemekkel lehetősége van kiválasztani a kedvenc zeneszámait és állítani a hangerőt anélkül, hogy kivenné a zsebéből.

USB Type-C™ port

Az NW-A100 sorozat készülékeinek USB Type-C™ portja révén egyszerűen csatlakoztathatsz számos különféle eszközt.

MicroSD-kártya ikonja
Bővíthető memória

Az NW-A100 sorozat eleve nagy memóriáját microSD-kártyával tovább bővítheted – a kártyanyílásba helyezve szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenegyűjteményeket hallgathatsz utazás közben.

Akkumulátor ikonja
Akár 26 órás akkumulátorkapacitás

Teljes feltöltést követően akár 26 órán át játszhat le zenét (128 kb/s-os MP3-fájlban). Tökéletes eszköz napi ingázáshoz, vagy akár egyszerű kiruccanásokhoz.

Vinyl Processor ikon
Vinyl Processor

Adja vissza a digitalizált zeneszámok bakelites melegségét és karakterét. Kényeztesse magát az alacsony frekvenciás rezonancia, a hangkari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotásával az autentikus zenei élményért.

MQA™ logó
MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása

Az NW-A100 sorozat képes dekódolni és lejátszani MQA™-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgathatsz.

„A Walkman 40. évfordulója” termékdoboz

A Sony első hordozható kazettás lejátszója, az úttörő TPS-L2 Walkman megjelenésének 40. évfordulójára megalkottuk az exkluzív 40. évfordulós Walkman csomagot.

Múltidézés a TPS-L2 puha tokkal

A Walkman 40. évfordulós csomag vidám kiegészítője, a különleges puha tok nem csupán óvja az NW-A100 sorozatú Walkmant a portól és a karcolódástól – hasonlatossá is teszi a TPS-L2-höz, az 1979-es eredeti Walkman® lejátszóhoz. Különösen a Cassette Tape kezelőfelülettel.

NW-A100 Walkman lejátszó TPS-L2 puha tokban
Walkman 40. évfordulós csomag tartalma
Mi van a dobozban?

A doboz az eredeti TPS-L2 csomagolását idézi, benne pedig egy NW-A100 sorozatú Walkman található, a hátulján a 40. évforduló logójával, mellette különleges puha tok a nevezetes TPS-L2 stílusában, valamint két „Walkman 40th Anniversary” matricalap.

Magnókazetta felhasználói felület 

A nevezetes TPS-L2 előtti tisztelgésként az NW-A100 sorozat különleges Cassette Tape felhasználói kezelőfelületet és képernyőkímélőt kínál. A Walkman® kijelzőjén látható kazettás látványvilág változik az éppen hallgatott zene kodekjének függvényében.

NW-A100 Walkman és a Cassette Tape kezelőfelület
Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangzásban, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és élethű, mint a 360 Reality Audióval. Az NW-A100 sorozattal élvezheted a 360 Reality Audio hangzást.

Műszaki adatok és funkciók

A High-Resolution Audio hangzást és az életstílusodhoz illő színárnyalatokat kínáló, Android™ által támogatott NW-A100 sorozat segítségével közvetlenül a Walkman® készülékeden élvezheted kedvenc streamelő és zenei alkalmazásaidat – de a számítógépedhez csatlakozva hozzáférhetsz a zenegyűjteményedhez is. A kedvenc hangélményed elérése még sosem volt ilyen egyszerű.
  • A h.ear termékskála színárnyalataival harmóniát varázsolhat az életébe

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • A DSEE HX Ml elemzi a dal típusát, és helyreállítja a tömörített hangfájlokat

  • Wi-Fi segítségével streamelhet vagy letölthet zenéket a kedvenc Android™ alkalmazásaival

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye