A100 WALKMAN® A-SOROZAT

Összes műszaki adat és funkció

NW-A100 SERIES

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
Kb. 55,9 mm x 98,9 mm x 11,0 mm (2,21 hüvelyk x 3,90 hüvelyk x 0,44 hüvelyk)
Tömeg
Kb. 103 g (3,64 uncia)

Tápellátás

Akkum.kap. - Folyam. zenelejátszás
MP3 (128 kb/s) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva: 20 óra, MP3 (128 kb/s) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva: 26 óra, AAC (256 kb/s) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva: 18 óra, AAC (256 kb/s) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva: 24 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva: 12 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva: 16, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Környezeti hang üzemmód bekapcsolva: 8 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Környezeti hang üzemmód kikapcsolva: 11 óra, MP3 (128 kb/s) / Zajszűrés bekapcsolva: 21 óra, MP3 (128 kb/s) / Zajszűrés kikapcsolva: 26 óra, AAC (256 kb/s) / Zajszűrés bekapcsolva: 19 óra, AAC (256 kb/s) / Zajszűrés kikapcsolva: 24 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Zajszűrés bekapcsolva: 13 óra, FLAC (192 kHz / 24 bit) / Zajszűrés kikapcsolva: 16 óra, DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Zajszűrés bekapcsolva: 9 óra,DSD (2,8224 MHz / 1 bit) / Zajszűrés kikapcsolva: 11 óra,
Töltési idő (teljes feltöltés)
Kb. 5,5 óra
Beépített akkumulátor
Beépített litiumionos akkumulátor
Töltés és tápellátás
USB-tápellátás (számítógépről, USB-n keresztül)

Lejátszás és kijelzés

Zenekeresési módszerek
Összes dal,Előadó,Kiadás éve,Lejátszási listák,Album,Műfaj,Zeneszerző,Hi-Res,Nemrégi átvitelek,Mappa,Kódlap
Zenelejátszási mód
Véletlen sorrendű lejátszás,Ismétlés kikapcsolva,1 dal ismétlése,Összes ismétlése,Összes tartomány,Kiválasztott tartomány
„Megfog és áthúz” eljárás
Igen
Kijelző felbontása
3,6 hüvelykes (9,1 cm-es), HD (1280 x 720 pixel)
Képernyő típusa
TFT színes kijelző fehér LED-háttérfénnyel
Hanghatások
Közvetlen forrás (Direct) ,10 sávos hangszínszabályozó,DSEE HX,DC fázisú lineáris átalakító,Dinamikus kiegyenlítő,ClearAudi+,Hanglemez-processzor
Audiolejátszás
MP3 (.MP3): 32 – 320 kb/s (támogatja a változó bitsebességet (VBR) ) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA ( .WMA): 32–192 kb/s (támogatja a változó bitsebességet (VBR) ) / 44,1 kHz; FLAC (.flac): 16, 24 bit / 8–384 kHz; WAV (.WAV): 16, 24, 32 bit (Float / Integer) / 8–384 kHz, AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 16–320 kb/s / 8–48 kHz; HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32–144 kb/s / 8–48 kHz, Apple Lossless ( .mp4, .m4a): 16, 24 bit / 8–384 kHz; AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16, 24, 32 bit / 8–384 kHz; DSD (.dsf, .dff): 1 bit / 2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *Kimenet: lineáris PCM formátumba konvertált hang; APE (.ape): 8, 16, 24 bit / 8–192 kHz (Gyors, Normál, Magas), MQA ( .mqa.flac): Támogatott

Fejhallgató-kimenet (sztereó minidugasz)

Frekvencia
20–40 000 Hz
Maximális kimenő teljesítmény (JEITA 16 Ω/mW)
35 mW + 35 mW

Szoftver

Operációs rendszer
Android 9.0

Lábjegyzet

Digitális zajszűrés
Digitális zajszűrés, Zajszűrési környezet kiválasztása: Teljesen automata AINC (mesterséges intelligenciát alkalmazó zajcsökkentés), Busz/Vonat, Repülő, Iroda
USB DAC mód
-

Csatlakoztathatóság

KIVEZETÉSEK
Fejhallgató: Sztereó minidugasz, Külső memória: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Vezeték nélküli alkalmazások
Kommunikációs rendszer: Bluetooth® műszaki adatai: 5.0-s verzió, NFC: Igen, Támogatott Bluetooth-profilok: Igen, Támogatott kodekek (átvitel): Igen, Támogatott kodekek (vétel): Nem

Színválaszték

redorangegreenblueblack

Jellemzők

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád többféle színben kapható, így még inkább illeszkedik a stílusához. A választékban különféle színek és árnyalatok szerepelnek. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Igazi stílusikon, kiváló hangzással.

Az Android™ támogatását élvező, Wi-Fi csatlakozáson keresztüli közvetlen letöltést és streamelést kínáló, az igazán szemet gyönyörködtető NW-A100 készülékkel pontosan úgy hallgathat zenét, ahogyan szeretne.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül

High-Resolution Audio hangzást kiváló minőségű zenelejátszással élvezhet, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

DSD-lejátszás

Az NW-A100 kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatja magát a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Az S-Master HX™ maximális minőségű, High-Resolution Audio hangzást biztosít

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

DSEE HX™

A hangfeljavítást tovább fokozza új DSEE HX™ processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést, az énekhangokat és a zenei stílust. Ezeket és a hang relatív energiáját azonosítva pontosan rekonstruálni tudja a digitális tömörítés során elveszett hangállományt, így abszolút valósághű élményt biztosít a tömörített formátumok esetén is. A DSEE HX processzor akár zenestreamelés során is működik.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológia gyors és egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét az NW-A100 készülékhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel. LDAC és aptX™ HD audió kompatibilitással.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Filmkondenzátor

Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 készüléket a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A100 áramkörét az akkumulátorral.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Támogatja az Android™

Az NW-A100 készüléket támogatja az Android™, így könnyen hozzáférhet a médiaalkalmazások és zenei szolgáltatások széles választékához.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis NW-A100 még több módot kínál a zenehallgatásra. Élvezze kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkman készüléken, vagy számítógépre csatlakozva böngésszen zenei gyűjteményében.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Magnókazetta felhasználói felület

Az 1979-es évben piacra dobott, eredeti Walkman®, az ikonikus TPS-L2 előtt tisztelegve az NW-A100 különleges magnókazetta felhasználói felületet és képernyővédőt kínál. A Walkman® készülékén megjelenő magnókazetta-illusztráció az aktuálisan hallgatott zene kodekjének függvényében változik.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

USB Type-C™ port

Az NW-A100 készülék USB Type-C™ porttal rendelkezik, így még könnyebb a csatlakoztatás számos különféle eszközhöz.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően

Az NW-A100 eleve nagy memóriája microSD-kártyával még tovább bővíthető – csak helyezzen be egyet a kártyanyílásba, és útközben szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenei gyűjteményeket hallgathat.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Az akár 26 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően most még tovább hallgathatja a zenét

Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve egész napos zenehallgatáshoz, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel, MP3 128 kb/s lejátszásakor akár 26 órán át hallgathat zenét.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Vinyl Processor

Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

A Walkman 40. évfordulója

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

Bővebben a Walkman® történetéről

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

„A Walkman 40. évfordulója” termékdoboz

A maga nemében forradalmi TPS-L2 Walkman 40. évfordulójának tiszteletére egy különleges termékdobozt hoztunk létre „A Walkman 40. évfordulója” címmel. Az eredeti TPS-L2 csomagolását idéző termékdobozban található az NW-A100 Walkman készülék, melynek hátoldalán feltüntettük a 40. évfordulós logót, tartozékként pedig az ikonikus TPS-L2 készülék stílusjegyeit magán viselő puha tok. A doboz két „A Walkman 40. évfordulója” matricalapot is tartalmaz.