SRS-RA3000 

A teret betöltő hangzás

Akár a kanapéra húzódsz egy jó könyvvel, akár konyhai remekek készülnek gőzerővel, a teret kitöltő hangzás tökéletes zenei hátteret biztosít – élmény az otthonod minden szegletében kompakt, vezeték nélküli hangsugárzóból.

VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

SRS-RA3000 prémium vezeték nélküli hangszóró az egész teret betöltő hangzással

SRS-RA3000
Fekete SRS-RA3000

whiteblack

Az SRS-RA3000 felfedezése 
Mit jelent a teret betöltő hangzás?

Akár olvasol, főzöl, dolgozol vagy a barátaiddal lógsz, az egész teret betöltő hangzás tökéletes társ. Mint a háttérzene a kedvenc kávézódban, a vízszintesen és függőlegesen is szétszórt hangzása nyugodt és nem zavaró, hogy megfelelő hangulatot teremtsen bárhol az otthonodban.

Hagyományos, teret betöltő hangzás
HAGYOMÁNYOS, TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
A teret betöltő hangzás
A TERET BETÖLTŐ HANGZÁS
A teret betöltő hangzás elve

A teret betöltő hangzás számos technológiát ötvöz, hogy faltól falig, padlótól plafonig körülölelhessen a hangzás.

Intelligens és könnyen használható

Beállítása egyszerű, használata magától értetődő – az RA3000 belesimul az életedbe, ahogyan az otthonodba is.

Bluetooth® logó
Vezeték nélküli, Bluetooth® technológiás eszköz

A Bluetooth® technológiát használva okostelefonjával vagy tabletjével is párosíthatja hangsugárzóját, és zökkenőmentesen játszhatja le a rajtuk tárolt zenei gyűjteményét.

Wi-Fi ikon
Wi-Fi® csatlakoztathatóság

Wi-Fi-kapcsolatot létesítve hangsugárzóján keresztül elérheti, telefonjáról pedig vezérelheti is kedvenc internetes streaming-szolgáltatásait.

Spotify Connect™ logó
Kompatibilis a Spotify Connect™ alkalmazással

A teljes körű távvezérlést biztosító Spotify Connect™ alkalmazással a hangszórón is lejátszhatod a számokat a Spotify-ról.

Chromecast built-in logó
Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Zene több szobában

Az RA3000-et könnyen adhatod hangsugárzócsoporthoz a Google Home vagy Amazon Alexa alkalmazásban. Ezután az alkalmazással vagy az Assistant hangsugárzóval különböző dalok szólhatnak az egyes a szobákban, vagy ugyanaz az egész házban.

Illusztráció – zene egy helyiségben
UGYANAZ A ZENE
Illusztráció – zene több helyiségben
Más zene
Hangvezérlés illusztrációja
Hangvezérlés

Google Assistant vagy Alexa funkcióval felszerelt készüléked van? Ebben az esetben hanggal is vezérelheted az RA3000 hangszórót. Vedd fel az RA3000-t a hangszórók csoportjába a Google Home vagy Amazon Alexa alkalmazásban, majd mondd ki a megfelelő szót – akár zenét szeretnél elindítani, módosítani a hangerőt vagy más tenni.

Egyedi beállításokat adhatsz meg a Sony | Music Center alkalmazással

Töltsd le a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonodra és vezeték nélkül kezelheted a zenét. Ezenkívül kiválaszthatsz lejátszási listákat vagy a következő számot, és a hangszínszabályozó beállításait is megadhatod.

Sony | Music Center alkalmazás logója
Automatikus hangerőszabályzás
Automatikusan hangerőbeállítás

Néhány szám túl hangos, néhány pedig túl halk – mostantól nem kell folyamatosan állítgatni a hangerőt. Az RA3000 megoldja ezt, mivel elemez minden számot, és automatikusan a megfelelő hangerővel játssza le őket – így a kisujjadat sem kell megmozdítanod.

Vezeték nélkül kapcsolat a televízióddal

Szeretnéd, ha jobban szólna a televízió? A kompatibilis BRAVIA® televíziók Bluetooth®-kapcsolaton keresztül az RA3000 hangsugárzóra továbbítják a hangot, még nagyobb az élmény. Kisebb a késedelem, így a hang tökéletes szinkronban van a képernyőn látottakkal.

Vezeték nélküli kapcsolat a televízióval
Hol lesz az SRS-RA3000?

Kompakt méretének és kis alapterületének köszönhetően az RA3000 szinte bárhol elfér. Mivel nedvességálló, akár a konyhában és a fürdőszobában is használhatod. Bárhová helyezed, az automatikus kalibráció és hangerőszabályzás optimális audioteljesítményt ad.

SRS-RA3000 a fürdőszobában
Nedvességálló

Az RA3000 ellenáll a nedvességnek, ezért a konyhában vagy a fürdőszobában is használhatod.

Automatikus hangkalibrálás

Bárhol játszol le zenét, egy belső mikrofon és a Sony egyedi algoritmusa segítségével az RA3000 automatikusan beállítja az optimális hangzást. Nincs kézi mérés vagy idegesítő teszthang – csak tökéletesen pozícionált, az egész teret betöltő hang.

Automatikus hangkalibrálás

Műszaki adatok és funkciók

Dobd fel a mindennapjaidat a tökéletes háttérzenével. Az egész teret betöltő hangzású SRS-RA3000 egy kompakt, vezeték nélküli hangszóró, melyet egyszerű használni és amelyet bárhol használhatsz az otthonodban.
  • A teret betöltő hangzás

  • Immersive Audio Enhancement

  • Élvezd a zenét Wi-Fi-n vagy Bluetooth®-on keresztül

  • Az automatikus hangerő állandó hangerőt biztosít minden zeneszámnál

  • Automatikus hangkalibráció az egyszerű beállításért

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről