WF-SP800N

Strapabíró fülhallgató

A WF-SP800N vezeték nélküli sportfülhallgató a hosszú üzemidőt, a víz- és izzadságállóságot és a mély basszushangzást ötvözi a digitális zajszűréssel. Mostoha körülmények között sem hagy cserben.

TRULY WIRELESS

WF-SP800N vezeték nélküli, zajszűrő fülhallgató sportoláshoz

WF-SP800N
Kép a(z) WF-SP800N vezeték nélküli, zajszűrő fülhallgató sportoláshoz termékről

bluewhiteblack

74 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Nézd meg alaposan a WF-SP800N fülhallgatót
Aktív életstílushoz tervezve

Sem a fröccsenések, sem az izzadság, sem pedig a por nem állíthatja meg ezt az IP55 besorolású, vízálló fülhallgatót, sem az edzésedet. A kemény munka után akár le is moshatod.

Az elérhető színválaszték területenként eltérő lehet.

18 órás akkumulátoros üzemidő logója
Hosszú üzemidő – 9 óra (fülhallgató) + 9 óra (töltőtok) és gyorstöltés

Teljes feltöltést követően a fülhallgató 9 órán keresztül működhet, a praktikus töltőtok pedig további 9 órát biztosíthat, ez összesen akár 18 órányi zajmentes zenehallgatást eredményez. Kikapcsolt zajszűréssel ez még hosszabb: 13 órányi működés teljes feltöltéssel, és további 13 óra a töltőtok révén, azaz akár 26 órányi zene. Ha pedig sietsz, 10 perc gyorstöltés 60 perc zenelejátszást biztosít zajszűréssel.

IP55 logó
Por- és vízálló

IP55 szintű víz- és porállóságával a WF-SP800N fülhallgató akár le is moshatod, így tökéletes társ az aktív életstílushoz és a kültéri használathoz.

Biztonságosan illeszkedő fülbetétek
Biztonságos illeszkedés

A puha borítású, ívelt tartó és térben hajlított kialakítás biztos és kényelmes illeszkedést garantál. Így miközben mozogsz, a fülhallgató mozdulatlan.

A megbízható Bluetooth-kapcsolat ábrája

(A) RÉGI: bal–jobb relés BT-jeltovábbítás.
(B) ÚJ: bal/jobb egyidejű BT-jeltovábbítás

Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat

A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.

Válaszd a neked megfelelő méretet

A 2 különböző méretű íves támaszték biztonságos illeszkedést nyújt az edzésnél is, az 5 különböző méretű hibrid szilikon fülbetét közül pedig biztosan megtalálod a tökéleteset, amelyik maximális hangminőséget és minimális külső zajt biztosít.

A két íves támasztékot és az öt hibrid szilikon fülbetétet bemutató kép
Hordozható, védett, és elegendő energiát biztosít

A kompakt töltőtok nem csupán védi a WF-SP800N fülhallgatót, hanem menet közben tölteni is képes azt. Egy teljes feltöltésnyi energiát tárol, így akár 18 órányi zenehallgatás vár bekapcsolt zajszűréssel, illetve akár 26 órányi anélkül. Gyorstöltés szintén elérhető. 

Csúcsteljesítmény EXTRA BASS™ technológiával

Erősítsd az ütemet – és a teljesítményedet. Az EXTRA BASS erőteljes, ütős mélyhangzókkal biztosítja az energiát a folytatáshoz.

Sony | Headphones Connect logó
Több basszust szeretnél?

Akár több basszusra vágysz, akár kevesebbre, a Sony | Headphones Connect alkalmazás hangszínszabályzójával a zenéhez igazíthatod a hangerőszinteket.

A digitális zajszűrés kizárja a környezeti zajokat

Amikor arra a bizonyos lejátszási listára van szükséged az edzéshez, a zajszűrés kirekeszti a zavaró hangokat – például az edzőterem vagy az utca zajait. Csak te vagy, és a zene.

„Ambient Sound” (Környezeti hangok) üzemmód

„Ambient Sound” üzemmódban mozgás közben is a pillanat részese maradsz. A zenét a környezet hangjaival keverve úgy hallgathatod kedvenc zenéidet, hogy továbbra is hallod az edzőtársad szavait, futás közben az utca hangjait.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik – bárhol vagy, bármit csinálsz

Az intelligens adaptív hangszabályozás funkció automatikusan észleli, mire készülsz – például futni, sétálni vagy utazni –, majd a környezetednek megfelelőre állítja a környezeti hangbeállításaidat. Testre is szabhatod a beállításaidat a Sony | Headphones Connect alkalmazással – még a kedvenc helyszíneidet (pl. az edzőtermet vagy a parkot) is képes megtanulni.

Az adaptív hangszabályozás leírása
Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal

Ha a fülbetétre teszed az ujjad, azonnal lehalkítod a hangerőt, és beengeded a környezeti hangokat, így azonnal, a fülhallgató levétele nélkül tudsz beszélni másokkal.

Érintéses vezérlés ikonja
Vezérlés érintéssel

Az intuitív érintésvezérléssel lejátszhatod, leállíthatod vagy átugorhatod a zeneszámokat, és állíthatod a hangerőt. Szeretnéd testre szabni az érintésvezérlést? Semmi gond. A Sony | Headphones Connect alkalmazással választhatsz más beállításokat.

Google Segéd és Alexa logók
Hangutasításos segéddel még okosabb lehetsz – Google Segéd, Amazon Alexa és Siri

Szervezd a napodat úgy, hogy utasításokat adsz a segédednek. Szórakozhatsz, beszélgethetsz barátaiddal, tájékozódhatsz, zenét hallgathatsz, értesítéseket kaphatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb.

Kihangosító ikonja
Tisztább kihangosításos hívások

A WF-SP800N tisztább beszédhangot kínál kihangosított híváskor, és fogadhatod a hívásokat, az egyik, a másik, vagy akár mindkét fülbetétben. Így váltva töltheted őket, illetve jobban hallhatod a beszélgetést zajos környezetben.

Fast Pair logó

A WF-SP800N támogatja a Google új Fast Pair funkcióját: egy hangjelzés alapján megtalálhatod, hol hagytad WF-SP800N fejhallgatódat, vagy megnézheted az utolsó ismert helyét a Google Készülékkereső alkalmazással okostelefonon.

Az elérhető színválaszték területenként eltérő lehet.

Tanúsított fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

A sportoláshoz készült WF-SP800N vezeték nélküli, zajszűrő fülhallgatóval a céljaidra tudsz összpontosítani. Az izzadság- és vízálló IP55 kivitelű fülhallgató nagy akkumulátorkapacitást, stabil Bluetooth®-kapcsolatot, és mély, ütős hangzást nyújt az EXTRA BASS™ funkcióval.
  • Vezeték nélküli kivitel stabil BLUETOOTH® vezeték nélküli kapcsolattal

  • IP55 minősítés a kültéri használat és egyszerű tisztítás érdekében

  • Akár 18 órás akkumulátorkapacitás a töltőtokkal

  • EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért

  • A Digitális zajszűrő funkció lehetővé teszi a zavaró tényezőktől mentes zenehallgatást

HANGSZÓRÓEGYSÉG
6 mm (dóm típusú)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye