3 havi TIDAL-előfizetést ingyen az Xperiával

A zenéhez legjobb okostelefonjaink és a telefonodnak legjobb zene találkozása. Az új TIDAL-előfizetők Xperia készülék vásárlása esetén 3 hónapig ingyen elérik a TIDAL Hi-Fit, így a 360 Reality Audio hangzást is.

Mi az a TIDAL?

A TIDAL egy zenei előadók tulajdonában álló globális zenei és szórakoztató platform, mely eredeti tartalmak és exkluzív rendezvények révén közelebb hozza a művészeket és a rajongókat. A streaming szolgáltatás 54 országban érhető el, több mint 60 millió számot és 250 000 kiváló minőségű videót kínál – továbbá videósorozatokat, podcastokat, válogatott lejátszási listák ezreit, valamit tehetségkutatást a TIDAL Rising révén.

A TIDAL felületét megjelenítő telefon
360 Reality Audio zenét hallgató ember
Merülj el a hangban, mely körülvesz téged

A 360 Reality Audio új zenehallgatási élményt kínál, melyben a különböző hangok a téged körülvevő 360 fokos szférikus térben helyezkednek el. A dob feletted szól, az énekhang pont előtted, a vonósok pedig mögötted. Ez új kifejezési módot kínál a zenészeknek és alkotóknak, ahol a zenehallgató van az élmény középpontjában.

Zenekedvelőktől zenekedvelőknek

A Sony Music Entertainmenttel együttműködésben finomhangolt Xperia a zenerajongóknak készült. Az Xperia 1 II a világ első okostelefonja 360 Reality Audio-dekódolással a TIDAL zenéjének optimalizálásához. Az Xperia és a TIDAL kiváló minőségű zenével és 360 Reality Audio hangzással nyújt valóban lenyűgöző zenei élményt.

Xperia és TIDAL logók
3 hónapig ingyenes TIDAL HiFi az Xperia készülékeddel

Ha Xperia készüléket választasz, 3 hónapig ingyen hozzáférhetsz a TIDAL HiFi szolgáltatásához, ha a TIDAL új ügyfele vagy. 

Ha már a TIDAL HiFi előfizetője vagy, egy Xperia tökéletes a 360 Reality Audio zenék élvezetéhez.

Hogyan lehet aktiválni?

1. Keresd meg a TIDAL „TIDAL 3 Months Free” nevű telepítőjét a kezdőképernyőn vagy az alkalmazástálcán.

2. Koppints az ikonra a telepítő elindításához, amely megnyitja az ajánlat beváltásának folyamatát.

3. Kövesd az utasításokat az új TIDAL-fiók létrehozásához és a 3 hónapig ingyenes TIDAL HiFi ajánlat beváltásához.

4. Miután létrehoztad az új TIDAL-fiókodat, koppints a „Download” (Letöltés) gombra.

5. Ekkor megnyílik a Google Play áruház. Koppints a „Telepítés” gombra.

6. A telepítés után jelentkezz be a TIDAL szolgáltatásba az új TIDAL-fiókoddal.

7. Távolítsd el a TIDAL telepítőjét, amikor a rendszer ezt kéri.

8. Élvezd a TIDAL HiFi és a Sony 360 Reality Audio hangzását Xperia készülékeden.

Feltételek és kikötések

A TIDAL-ajánlat csak a TIDAL új felhasználóira vonatkozik, akik még nem rendelkeznek TIDAL-fiókkal. Ha igénybe veszed az itt ismertetett TIDAL-ajánlatot, három (3) hónapig ingyen hozzáférhetsz a TIDAL zenei szolgáltatás „HiFi” szintjéhez.

Az ingyenes próbaidőszak végén a szolgáltatásra vonatkozó előfizetésed automatikusan megújul, és ezt követően fizetned kell az előfizetésért. A „HiFi” szint ára havonta 19,99 $ (USD). Ha nem szeretnél fizetni, akkor az ingyenes próbaidőszak vége előtt le kell mondanod az előfizetést. 

HA TÖRÖLNI SZERETNÉD AZ ELŐFIZETÉS AUTOMATIKUS MEGÚJÍTÁSÁT, keresd fel a fiókbeállítások oldalát (https://my.tidal.com/login), lépj a „Subscription” (Előfizetés) szakaszhoz, és kattints a „Cancel my subscription” (Lemondom az előfizetésem) lehetőségre. A TIDAL minden észszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a törlési kérelmeket azok beérkezésétől számítva két munkanapon belül feldolgozza. 

A jelen TIDAL promócióra vonatkozó részvételi feltételek itt érhetők el: http://TIDAL.com/us/terms.