75 624 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BRAVIA CAM BRAVIA televízió tetejére helyezve
BRAVIA CAM BRAVIA televízió tetejére helyezve
BRAVIA CAM BRAVIA televízió tetejére helyezve
BRAVIA televízió elölnézetből, a tetejére helyezett BRAVIA CAM-mel
BRAVIA CAM elölnézeti közelképe USB-kábellel
BRAVIA CAM hátulnézeti közelképe USB-kábellel
BRAVIA CAM elölnézeti közelképe USB-kábellel
BRAVIA CAM elölnézeti közelképe USB-kábellel
Díjnyertes
CES® Innovation Awards 2022 logó
BRAVIA CAM – CES® 2022 Best of Innovation Awards nyertes
Optimális megtekintési élmény, bárhol is legyél

Csatlakoztasd a Sony BRAVIA CAM készüléket BRAVIA XR tévéhez, és élvezd a televíziózást úgy, mint még soha. A BRAVIA CAM felismeri, hogy hol és a tévétől milyen távol vagy a helyiségben, és ehhez mérten finomhangolja a hang- és képbeállításokat. Ez azt jelenti, hogy a hang, beleértve a párbeszédeket is tisztább és magával ragadóbb, a kép fényereje pedig a megtekintési környezethez igazodik.

Osztott képernyős grafika, amely egy távolról és egy közelről tévét néző személyt mutat
Minden kép a szobában elfoglalt helyedhez optimalizálva

A BRAVIA CAM érzékeli, milyen messze ülsz, és beállítja az eszköz fényerejét, így mindig tökéletes képminőséget élvezhetsz, függetlenül attól, hol tartózkodsz épp. A tévé fény- és színérzékelője a fényviszonyokhoz optimalizálja a képeket a lehető legjobb moziélmény érdekében.

Ideális hangélmény bárhonnan

A BRAVIA CAM akkor is követi a helyzeted, ha oldalról nézed a tévét, és az akusztika érdekében beállítja a bal és jobb oldali hangegyensúlyt. Bárhol is tartózkodsz a szobában, ugyanazt a hangminőséget élvezheted, mintha közvetlenül a tévé előtt ülnél.

Osztott képernyős grafika, egy szemből és egy oldalról tévét hallgató személlyel
Osztott képernyős grafika egy, a tévét közelről és egy távolról hallgató emberrel
Halld tisztán a hangokat, függetlenül attól, hol tartózkodsz

A megtekintési távolság érzékelésével a BRAVIA CAM képes automatikusan beállítani a voice zoomot, hogy jól hallhasd a párbeszédeket. A televíziós párbeszéd hangereje növekszik, ha távolodsz a tévétől, és csökken, ha közelebb mész hozzá.

Fedezd fel a tévénézés új módjait a BRAVIA CAM segítségével

Fedezz fel szórakoztató új tv-élményeket a BRAVIA CAM segítségével, próbáld ki a kézmozdulat-érzékelőt, a videocsevegést és még sok mást.

Grafika, amelyen a tévéhez közel ülő, illetve a tévétől távolabbra ülő gyermeket látunk tévézés közben
Közelségriasztás

A közelségriasztás lehetővé teszi, hogy beállítsd a javasolt megtekintési távolságot gyermeked számára, és figyelmeztet, ha túl közel kerül a tévéhez.

Grafika egy tévét kézmozdulat-érzékelővel irányító személyről
Kézmozdulat-érzékelő

A kézmozdulat-érzékelő lehetővé teszi például a csatornaváltást és a hangerő beállítását egyszerű gesztusokkal, távvezérlő nélkül.

BRAVIA tévét néző ember képe és egy másik kép a tévétől távolodó emberrel, az automatikus energiatakarékos üzemmód révén elsötétülő képernyővel
Automatikus energiatakarékos üzemmód

Az automatikus energiatakarékos üzemmód optimalizálja az energiafogyasztást azáltal, hogy automatikusan elsötétíti a képernyőt, amikor nem tartózkodsz a tévé előtt.

Videocsevegés a barátokkal és a családdal a nagy képernyőn

Csevegj barátokkal és a családdal nagy képernyőn. Még több szórakoztató funkciót használhatsz, ha a tévéd a BRAVIA CAM segítségével párosítod.

Videocsevegés során a barátjuknak saját nappalijukból integető pár képe
Közelkép: BRAVIA CAM a BRAVIA televízió tetején
Egyszerűen csatlakoztatható és kikapcsolható

A BRAVIA CAM USB-n keresztül gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható BRAVIA tévéhez. A BRAVIA CAM tetején található kamerafedél-kapcsolóval bezárhatod a kamerafedelet, ha szeretnéd megőrizni magánéleted biztonságát.

Műszaki adatok és funkciók

A BRAVIA CAM felismeri, hol és a tévétől milyen távol vagy a helyiségben, és ehhez mérten finomhangolja a hang- és képbeállításokat.
Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk

Értékelések

A felhasználók véleménye