Cikk azonosítója : 00237609 / Utoljára módosítva: : 21/12/2023Nyomtatás

Xperia Companion

  Frissítés és szoftverjavítás

  Az Xperia Companion egyszerű módja az új szoftverfrissítések letöltésének, emellett pedig szoftverjavítást is végrehajt, így gyorsan és egyszerűen megoldva bármilyen, a teljesítménnyel kapcsolatos problémát.

  Megjegyzés
  • Az Xperia Companion biztonsági mentés funkciója 2023 decemberétől egyik eszközön sem lesz már elérhető. A biztonsági mentés, az átvitel, a böngészés, a zene és a fotó funkciókat eltávolítjuk, a visszaállítás funkció még egy bizonyos ideig elérhető marad. Szoftverfrissítéshez, illetve zenék vagy fotók biztonsági mentéséhez, átviteléhez vagy böngészéséhez használja a támogatási weboldalon az adott típusnál felsorolt eljárásokat.
  • Az Xperia Companion szoftverfrissítési funkciója nem használható a 2022 májusában és később kiadott Xperia okostelefonok esetében.
  • A 2022 májusában és később kiadott Xperia okostelefonok esetében konfigurálnia kell az Xperia okostelefonja adatátviteli beállítását, amikor a számítógéphez csatlakoztatja azt. Miután az okostelefont USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatta, koppintson a [Beállítások] > [Eszközkapcsolat] > [USB] menüpontra, majd válassza a [Fájlátvitel] lehetőséget az [USB használata a következő célra:] beállítás alatt.
  • 2020 júniusától megszüntetjük az „iCloud biztonsági mentés” funkció támogatását, mely az iOS rendszerű telefonok adatainak a 2018 előtt megjelent Xperia okostelefonokra való átvitelére szolgál. Az „iTunes biztonsági mentés” funkció továbbra is használható az iOS rendszerű telefonok adatainak a 2018 előtt megjelent Xperia okostelefonokra való átviteléhez.
  • A 2019-től megjelent Xperia okostelefonokon az Xperia Companion nem használható a tartalmak visszaállításához. Kérjük, használja a Google Drive alkalmazást tartalmai biztonsági mentéséhez és visszaállításához.

  Az Xperia Companion Windows és Mac operációs rendszereken érhető el. Kattintson az alábbi hivatkozásokra a kapcsolódó telepítési utasításokért és rendszerkövetelményekért.

  Xperia Companion Windows operációs rendszerhez

  Xperia Companion Mac operációs rendszerhez