Cikk azonosítója : S700024196 / Utoljára módosítva: : 12/07/2018

VAIO ONKENTES CSEREPROGRAM VGP-AC19V18 AC ADAPTEREKHEZ  Mélyen tisztelt Sony VAIO ügyfelünk!

  Köszönjük, hogy továbbra is érdeklődik a Sony termékek iránt.

  A Sony nemrégiben rájött, hogy a VGP-AC19V18 modellnevű AC adapterek belső szigetelése használat közben meghibásodhat, és esetleg rövidzárlatot okozhat az AC adapter belsejében.
  A kérdéses adapterek bizonyos Sony mindent­az­egyben típusú “VAIO személyi számítógépekkel” együtt kerültek árusításra Európában 2007. októbere és 2009. októbere között (VGC-LT, VGC-LN, VGC-LM, VGC-JS2 és VGC-JS3 sorozatok), valamint a Sony “VAIO személyi számítógép dokkoló állomással” együtt, Európában 2005. októbere és 2009. októbere között (VGP-PRBX1 és VGP-PRFE1). 
  Csak bizonyos VAIO AC adapterek tárgyai a jelen önkéntes csereprogramnak. Egyéb Sony AC adaptereket a jelen önkéntes csereprogram nem érint.
   
  Az európai piac számára a VGP-AC19V18 AC adapter földelt csatlakozóval van ellátva.

  Ez azt jelenti, hogy ha az AC adaptert egy földelt konnektorhoz csatlakoztatják és előfordulna ez a belső rövidzárlat, akkor a beépített biztosíték kiég és az AC adapter nem működik tovább.

  A rövidzárlat csak abban az esetben okozhat áramütést a felhasználónak, ha az adaptert nem földelt konnektorhoz csatlakoztatják és előfordul a belső rövidzárlat, és a felhasználó megérinti az AC adapternek, magának a számítógépnek vagy bármelyik csatlakoztatott perifériának bármely fém alkatrészét.

  ...

  A Sony ingyenes AC csereadaptert küldet az érintett AC adapterekkel rendelkező ügyfeleknek.

  Kérjük, kattintson ide annak ellenőrzéséhez, hogy az ön AC adaptere érintett-e, illetve egy AC csereadapter elküldetéséhez.

  Fogadja őszinte bocsánatkérésünket, ha ez bármilyen kényelmetlenséggel járna. Megértését és együttműködését nagyra értékeljük. A Sony továbbra is a lehető legnagyobb mértékben igyekszik javítani termékei minőségi sztenderdjeit.

  Tisztelettel, 
  az Ön VAIO terméktámogató csapata