Cikk azonosítója : S700024191 / Utoljára módosítva: : 20/05/2010

VAIO Update áttekintés

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

VAIO Update áttekintés

Ez a cikk bevezetést ad a VAIO Update céljához és működéséhez. További információkért javasoljuk, hogy olvassa el a beépített súgó fájlt.

MEGJEGYZÉS:  Ha visszajelzést akar adni nekünk a VAIO Update 5 konkrét funkcióiról vagy problémáiról, kérjük használja a bal oldali visszajelzés négyzetet, és írja be a VAIO gyári számát, amely megtalálható a
Start - Összes program - VAIO irányítóközpont, vagy a
Start - Programok - Sony Laptop beállításban.

Mit jelent a VAIO Update?

A VAIO Update termékkel kapcsolatos fontos információkat szolgáltat, és egyszerű hozzáférést nyújt a VAIO alkalmazások és meghajtók továbbfejlesztéseihez, amelyeket annak érdekében javasolunk, hogy a VAIO számítógépe folyamatosan hatékonyan működhessen.

Ez a program csak az összekapcsolt hardverek és szoftverek továbbfejlesztéseit tartalmazza. A Windows operációs rendszer fájljainak továbbfejlesztéséhez alkalmazza a Windows Update-et.
A VAIO Update telepítésre kerül a Windows XP, Vista vagy 7 operációs rendszerrel előtelepített VAIO számítógépekhez, valamint azokhoz, amelyeket 2004. június után szállítottak le. A régebbi modellekhez NEM érhető el.  

A VAIO Update 5-öst a 2004. június után leszállított valamennyi VAIO számítógéphez 2009. decemberben rendelkezésre bocsátjuk. Ha a továbbfejlesztés egy korábbi verzióból történik, akkor a rendszert újra kell indítani.

Általános megjegyzések

  • Az Automatic Updates telepítése esetén a letöltött fájlokat a folyamat részeként automatikusan törlik. A Manual Updateshez letöltött fájlok a C:\Update könyvtárban maradnak. Miután a Manual Update-et sikeresen telepítette, a letöltött fájlokat letörölheti.
  • Nem lehet a továbbfejlesztéseket elrejteni erről a listáról anélkül, hogy telepítenék őket. Ha bizonyos továbbfejlesztéseket nem akar telepíteni, akkor ne jelölje ki őket. Ezek a listán láthatók maradnak, így bármikor, ha szüksége van rájuk, telepítheti őket.

VAIO továbbfejlesztés elérése

az alábbi módokon történhet:

  • A Windows tálcájáról
    • Kattintson a Start gombra
    • Mutasson az Összes program pontra, és 
    • kattintson a VAIO Update 5 lehetőségre.
  • A tálcán a jobb egér segítségével kattintson a VAIO Update ikonra a tálcán, majd jelölje be a Továbbfejlesztések kijelölése négyzetet

A VAIO Update képernyő

Továbbfejlesztések kijelölése

Ezen a képernyőn áttekintést kap a rendszere számára elérhető továbbfejlesztési programokról.
A továbbfejlesztések telepítésekor javasoljuk, hogy a laptopját a hálózatról üzemeltesse.

Az Update Programs rész két részből áll: Automatic Updates és Manual Updates. E részek alatt egy linket talál a már telepített frissítésekhez, valamint az ikonok leírását.

Automatic Updates
Az indításhoz válassza ki a telepíteni kívánt frissítéseket, majd kattintson a Frissítés most gombra. A kiválasztott frissítések letöltődnek, és automatikusan telepítésre kerülnek a számítógépen. E folyamat alatt kövesse a képernyőn esetleg megjelenő útmutatásokat.

Manual Updates
Az indításhoz válassza ki a telepíteni kívánt frissítéseket, majd kattintson a Letöltés gombra. A VAIO Update program a kiválasztott frissítési fájl(oka)t a számítógép alábbi helyére tölti le: C:\update\[a frissítési fájl neve].
Az egyes frissítések telepítési utasításainak megtekintéséhez kattintson a frissítés nevére a VAIO Update oldalon.
Miután a fájlokat letöltötte, a Telepítés gombra kattinthat. A Windows Explorer megnyílik, és mutatja a telepítő fájlokat.  

Fontos információ

Ezen a részen sürgős támogató és biztonsági hírek láthatók.

Sikeres frissítések

Ez a rész áttekintést ad a korábban sikeresen telepített frissítésekről.