Cikk azonosítója : 00223099 / Utoljára módosítva: : 29/07/2019

„Support by Sony” Adatvédelmi irányelvek

Sony Global - Support by Sony - OPEN SOURCE COMPONENTS in "Support by Sony" Application

A jelen Adatvédelmi irányelvek dokumentum a következőket ismerteti:

 • A Sony Marketing Inc. („Sony”, „mi”, „mienk” vagy „minket”) hogyan olvashat, gyűjthet, használhat és/vagy tárolhat információkat a „Support by Sony” alkalmazás használata közben.
 • Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük, olvassa el a jelen Adatvédelmi irányelveket, és jelezze, hogy egyet ért-e ezen feltételekkel azáltal, hogy a beleegyezését vagy elutasítását jelentő gombot vagy jelölőnégyzetet kiválasztja. A jelen Adatvédelmi irányelvek kiegészítik a Sony anyavállalatával, kapcsolt vállalataival, leányvállalataival, termékeivel, szoftvereivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatosan esetlegesen alkalmazandó egyéb adatvédelmi irányelveket.

 1. 1. A Support by Sony ismertetése

  A „Support by Sony” egy hasznos alkalmazás, amellyel gyorsan támogatási információkat kaphat a Sony termékének hibaelhárítására vonatkozóan.

 2. 2. :A Support by Sony használatakor összegyűjtött információk

  Automatikusan összegyűjtött információk

  A Sony automatikusan is megkaphat bizonyos információkat, amikor Ön a Support by Sony alkalmazást használja:

  • Eszközadatok, melyeket egy felhasználó regisztrál a Support by Sony alkalmazásban
   (pl. eszközazonosító, modellnév, a gyártó neve)
  • Alkalmazásadatok (pl. alkalmazásazonosító vagy alkalmazásverzió)
  • A Support by Sony alkalmazás használatával kapcsolatos információk

  A fentebb ismertetett, automatikusan összegyűjtött információk az alkalmazást használó eszközökhöz rendelt egyedi számokkal kerülnek feltöltésre, ezáltal meg tudjuk különböztetni az ezen eszközről kapott adatokat a többi eszközről kapottól.

  A fentebb ismertetett, automatikusan összegyűjtött információkat statisztikai célokra használjuk, illetve az Ön által választott nyelv és régió alapján támogatási információk küldésére. A Sony nem küld Önnek semmilyen kéretlen marketingközleményt.

  Ha szeretné megállítani az automatikus adatgyűjtést, ne használja az alkalmazást, vagy távolítsa el azt.

  Harmadik fél modulján keresztül összegyűjtött információk

  A Sony információkat gyűjthet az alábbi harmadik fél modul(ok)on keresztül, melyek a Support by Sony alkalmazásban beágyazva találhatók, valamint ezen információkat a következő módokon használhatja fel:

  *Az alábbiakban összegyűjtött információk automatikusan elküldésre kerülhetnek az egyes modulszolgáltatók számára.

  [AWS Mobile SDK]
  • Modulszolgáltató: Amazon Web Services, Inc.
   Az Amazon Web Services adatvédelmi irányelvei:
   https://aws.amazon.com/privacy/?nc2=h_ls
  • A modullal összegyűjtött információk:
   • - Alkalmazáshasználat előzményadatai
   • - EndpointARN
  • Az adatgyűjtés célja:
   • - A használhatóság és tartalmak fejlesztése
   • - Leküldéses értesítések biztosítása
  [Google API]
  • Modulszolgáltató: Google, Inc.
   A Google API adatvédelmi irányelvei: https://developers.google.com/terms/
  • A modullal összegyűjtött információk:
   Leküldéses értesítéssel kapcsolatos információk (pl. eszközazonosító, értesítő token)
  • Az adatgyűjtés célja:
   Leküldéses értesítések biztosítása
 3. 3. Még mire használja a Sony az adatait?

  Jövőbeni termékek és szolgáltatások fejlesztésére

  A Sony a 2. részben ismertetett információkat összegyűjtheti és/vagy elemezheti a termékeink és szolgáltatásaink javítása, illetve új termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében.

  A Sony és felhasználói védelmére

  A Sony a 2. részben ismertetett információkat összegyűjtheti és/vagy elemezheti a lehetséges biztonsági fenyegetések azonosítása, illetve a Sony, anyavállalata, felhasználói és kapcsolt vállalatai védelme érdekében.

 4. 4. Ki férhet hozzá még az adataihoz?

  A Sony részére átadott és általa tárolt adatokat más Sony Corporation csoportba tartozó vállalatok és harmadik felek részére átadhatja a következők szerint:

  A Sony Corporation csoportba tartozó vállalatok

  Az Önre vonatkozó adatokat megoszthatjuk a Sony Corporation és a Sony Network Communications Inc. vállalattal, a fenti 2. és 3. részben ismertetett tevékenységek végzése érdekében.

  Harmadik félként eljáró vállalkozók

  A Hearbest Co., Ltd. vállalatot a Sony képviseletében eljáró harmadik félként eljáró vállalkozóként igénybe vehetjük az Ön adatainak az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott célokra történő feldolgozásához vagy elemzéséhez.

 5. 5. Adatmegőrzés, az adatai kezelése

  Megőrizzük a 2. részben ismertetett adatokat, ameddig Ön az alkalmazásokat használja, illetve 6 hónapot azt követően. Ha azt szeretné, hogy felhasználó által megadott adatokat töröljünk, vegye fel velünk a kapcsolatot a https://www.sony.net/supportapp címen, és mi ésszerű időn belül, illetve megfelelő módon válaszolunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felhasználó által megadott adatok közül némely vagy az összes szükséges lehet az alkalmazások megfelelő működése érdekében, valamint bizonyos információk megőrzését jogszabályok írják elő.

 6. 6. Az adatai nemzetközi továbbítása

  Az alkalmazások a világon minden felhasználó számára elérhetők. Az adatait a 2. és 3. részben felvázolt célok érdekében feldolgozzuk, tároljuk és továbbítjuk az Európai Gazdasági Térség (a továbbiakban: EGT) és/vagy az Ön tartózkodási országa számára, beleértve különösen Japánt is. Az adatait az EGT-n és/vagy az Ön tartózkodási országán kívül tevékenykedő munkatársak láthatják és dolgozzák fel, akik nekünk vagy az egyik szolgáltatónknak dolgoznak. Előfordulhat, hogy ezen országok adatvédelmi és személyes adatok bizalmasságát biztosító jogszabályai nem nyújtanak ugyanolyan szintű védelmet, mint az EGT és/vagy a tartózkodási országa, illetve az információira kevesebb jogot határoznak meg.

 7. 7. Biztonság

  A Sony vállalja, hogy ésszerű biztonsági intézkedéseket tesz az Ön információinak elvesztése, megváltoztatása, vagy azokkal való visszaélés elleni védelem érdekében. Bár törekszünk az adatai védelmére, nem garantálhatjuk vagy szavatolhatjuk a számunkra az alkalmazáson keresztül átadott, a rendszereinken tárolt vagy a harmadik fél szállítóink által tárolt információk biztonságát.

 8. 8. Gyermekekkel kapcsolatos irányelveink

  A Sony vállalja valamennyi alkalmazandó jogszabály és rendelkezés betartását a gyermekek személyes adatainak összegyűjtésével, tárolásával és használatával kapcsolatosan. Ha Ön szülő vagy gondviselő, és aggódik, hogy gyermeke az Ön beleegyezése nélkül személyes információkat biztosított a számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban ismertetett módon.

 9. 9. Személyiségi jogok

  Néhány országban, ideértve az EGT-országokat, bizonyos jogok illetik meg a Sony által tárolt személyes információival kapcsolatban. Ezen jogok közé tartozhat az általunk tárolt személyes információi másolatának kikérési joga, továbbá Ön kérheti ezen személyes információk javítását, módosítását, törlését vagy letiltását. Ha gyakorolni kívánja ezen jogait, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi címen: https://www.sony.net/supportapp

 10. 10. Módosítások

  A Sony időről időre vagy bármilyen oknál fogva aktualizálhatja a jelen adatvédelmi irányelveket.
  A Sony értesíteni fogja Önt az adatvédelmi irányelvekben történt változásokról az alkalmazáson keresztül.
  Ha bármikor meg szeretné tekinteni az adatvédelmi irányelveket, kattintson az alábbi URL-címre:
  https://www.sony.net/privacy/supportapp/hu/

 11. 11. Kapcsolattartási adatok

  Ha bármilyen kérdése vagy aggálya lenne a jelen adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, vagy gyakorolni kívánja a személyes információival kapcsolatos jogait, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címen. https://www.sony.net/supportapp

Utolsó frissítés: 2017.10. 1.