Cikk azonosítója : 00204127 / Utoljára módosítva: : 27/06/2019

Adatvédelmi nyilatkozat a 2010–2014 közötti BRAVIA tv-készülékekhez

  Ez a fontos dokumentum a következő BRAVIA tv-készülékekre vonatkozik:

  • 2010–2014 közötti típusok
    

  A Sony módosította a személyes adatok gyűjtésére vonatkozó szabályzatait, valamint frissítette az adatvédelmi nyilatkozatokat, hogy ügyfeleink számára minden egyértelmű legyen. A frissített Adatvédelmi nyilatkozatokért kattintson ide

  A múltban mindig a vásárlók felhasználási jellemzőinek elemzése alapján fejlesztettük a tv-készülékeket, alkalmazásokat és eszközbeállításokat. Ennek érdekében a tv-alkalmazásokkal és a távvezérlő használatával kapcsolatos felhasználási adatokat (pl.: alkalmazások használatának gyakorisága, távvezérlő gombjainak lenyomása, hang-/képformátumok, kép-, hang- és rendszerbeállítások, valamint a csatlakoztatott eszközök típusa és száma (pl. USB, HDMI)) gyűjtöttük össze és használtuk fel. Azonban ezen adatok elemzését 2016 júliusától megszüntettük. 

  2018. január 1-én a Sony Visual Products, Inc. vállalat lett a Bravia televíziókkal kapcsolatos adatok kezelője. Az EU területén képviselőnk a Sony Europe Limited, amelynek bejegyzett székhelye: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Egyesült Királyság. 

  Amennyiben aggálya van az adatfeldolgozási gyakorlatunkkal kapcsolatban, vegye fel a Sony Europe Limited vállalat adatbiztonsággal foglalkozó csapatával a kapcsolatot e-mailben: privacyoffice.SEU@sony.com. Továbbá írhat az alábbi címre is: Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Egyesült Királyság, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Sony vállalattal a http://sony-europe.com oldalon keresztül.