KÜLÖN VÁSÁROLHATÓ HANGSZÓRÓK

SA-SW3 200 W-os vezeték nélküli kiegészítő mélysugárzó

SA-SW3
Kép a(z) SA-SW3 200 W-os vezeték nélküli kiegészítő mélysugárzó termékről

189 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
SA-SW3 közeli elölnézetben
SA-SW3 hangszóró közeli elölnézetben
SA-SW3 hangszóró ferde nézetben
SA-SW3 hangszóró közeli oldalnézetben
SA-SW3 hangszóró hátulnézetben
Érezd a mély basszus erejét

Házimozirendszerünk és hangprojektorunk mellett a kompakt SA-SW3 vezeték nélkül mélynyomóval még jobban elmélyedhetsz a filmekben és a zenében. Élvezd a hangosabb, tisztább basszust a még inkább moziszerű surround hangélményért.


Gazdag, mély basszus

A nagy teljesítményű 160 mm-es hangszórók 200 W-os mély basszushangzást biztosítanak, így ez a Bass Reflex mélynyomó mindent feldob amit hallgatsz vagy nézel. Torzítás nélkül érezheted a villámlás mély morajlását és a nehéz basszus ritmusokat. Ezenkívül tisztább énekhangok és megnövelt hanghűség biztosít igazán hiteles zenei hangzást.

Minden lakásba tökéletesen illeszkedő dizájn

A házimozirendszer, a hangprojektor és az opcionális hangszórók is az egységes Omnidirectional Block koncepció jegyében készültek. Az SA-SW3 dizájnja tökéletesen illik ezekhez a rendszerekhez. Kifinomult, lekerekített sarkai egyetlen szilárd blokkot alkotnak, melynek hangja széles területet fed le. Az alkalmazott anyagok kombinációja bármilyen nappalihoz jól passzol.

Első osztályú hangminőséget biztosító technológiák
A Σ mágneskör szerkezetének metszetábrája
Σ mágneses áramkör a mély, erőteljes basszusért

A Sony saját technológiája, a Σ (szigma) mágneses áramkör mély, erőteljes basszus biztosít a hangtekercset vezérlő mágneses erő maximalizálásával. A hagyományos alakú áramkörök ezzel szemben engedik kiszökni ennek a mágneses erőnek a jelentős részét.

Külön rovátkolt külső perem illusztrációja közelről
Külön rovátkolt külső perem

Sony technológia a külön rovátkolt külső perem is, mely javítja a tiszta hangminőséghez szükséges vertikális amplitúdószimmetriát. Ezt úgy éri el, hogy koncentrikus bevágások vannak a peremen, ami segít szabályozni a nyomást a membrán peremén belül és kívül.

Wi-Fi ikon
Egyszerű beállítás

Kapcsold be az SA-SW3 mélynyomót, és az vezeték nélküli kapcsolatot létesít a házimozirendszerrel vagy hangprojektorral. Gyors és egyszerű, és még kusza kábelekre sincs szükség.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd még hatásosabbá a házimozirendszered és a hangprojektorod. Ez a vezeték nélküli mélysugárzó további mozis surround hangzásélményt nyújt a 160 mm-es hangszóróegységéből megszólaló, 200 W-nyi gazdag és erőteljes basszusával.
  • 200 W-nyi gazdag, erőteljes basszus 160 mm-es hangszóróból

  • Bass Reflex hangsugárzó-egység a mélyebb basszus szolgálatában

  • Σ mágneskör dolgozik a mély és tiszta basszusért, kevesebb torzítás mellett

  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság az egyszerű telepítéshez

  • Prémium formaterve illik házimozirendszerünkhöz és hangprojektorunkhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye